Şimdi Ara

İos 1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İos 1 diye bir işletim sistemi apple tarafından hiçbir zaman çıkartılmadı. ios4 le birlikte ios adını aldı ondan önce adı iphone os tu. iphone os ta SJobs her zamanki gibi üçüncü partiye gerek yok dedi. 1 sene geçmeden üçüncü parti yazılımlara izin verildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

O zamanlarda iphone ekranı siyah beyazdı ve şarj etmek için komşuya gidilirdi. Nerde kaldı o eski İOS.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahhh ahh hey gidi günler... o zaman İOS un her tarafı tarlaydı
  • ozamanlar jb yapmak için iphoneun içini açıp iki parçayı kısa devre yaprak yazılım yüklüyorduk tehlikeliydi biraz hey gidi günler bluetooth yoktu ki hala yok :D duvar kağıdı değişmiyodu vs ah ah
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

O zamanlarda iphone ekranı siyah beyazdı ve şarj etmek için komşuya gidilirdi. Nerde kaldı o eski İOS.

• Hey gidi iPhone OS. Geohot'ın aleti kırdığı günü dün gibi hatırlarım. Apple o zaman daha bir dik kafalıydı. Geo reyizin blackra1n, limera1n jailbreak uygulamaları, ilk unlocklu iPhone'lar falan hey gidi..

İos 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 14 Kasım 2012; 22:51:14 >
  • Konu dışına çevirmişşiniz burayı

• Bence gayet guzel bir konu olmus.

Ben iphone ve ios ile iphone 4 ile 2 sene once tanistim

2008 yilinda n95 8gb almistm 1000 liraya. Bi arkadastadq muhtemelen iphone 2g vardi. Dokunmatik olmasi cok hosuma gitmisti ama benim n95in yaninda ne video cekebiliyo ne kamerasi kaliteli ne bluetooth vs var ne uygulama yukleniyo. Ne bicim telefon derdik bu. O arkadas israrla kullanmaya devam etti her cikani aldi. Ve hakliymis. Simdi bu kadar gec tanistigim icin kendime kiziyorum. Arada n95i elime aliyorum da bu ne ya diyorum

Bence konu devam etmeli ilk zamandan beri kullanan arkadaslari bekliyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 temmuz veya agustos ayı idi eşime heyecanla 2g alıp 2 ay hediye edememiştim. Sim kilidi kıracak ne bir program ne de çip vardı. DH de İphone konusundaki kişiler sınırlı olsada yavaş yavaş artmaya başladı. Tabiki haliyle bilgi de arttı. Nihayet hediye ettim fakat eşim müptelası (iphoen2g-3g-4-5)oldu. Bende, eşimin ve çevremdeki iphone kullananların teknik servisi.... Eeee hediye edicem diye öğrenmediğim şeyi kalmadı telefonun fakaaaat işin enteresan yanı kendime ait şu ana kadar ne bir iphone ne de bir ipad im oldu. (maddiyat,kısmet....) 2007 den beri takip ederim bu konuyu ama bazen kendime soruyorum. (-hayırdır ne ayaksın diye ama) Elimde değil 2 gün bakmasam 3. gün tüm konulara göz atıyorum. 4-5 ay öncesine kadar İphone5 alıcam diyordum. Şimdi aklım Note2 de kaldı onuda alırsam en az 4 yıl kullanır İphone 7 i beklerim. Bizimkisi imkansız aşk gibi... Neyse benim 4 yıldır kahrımı çeken boyaları atmış Bold9000 e şimdilik devam gibi duruyor.

• Ayfonda cydia çıktı, mertlik bozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi su teknolojinin hızına bak ya zaman ne çabuk geçiyor..insanlar fark etmeden biz bizden gidiyoruz sonumuz hayır olur inşallah..

• İos 6 nin ios 1 den farki yok , ben asil 2012 yilinda hala nasil ios lu telefon satiliyor ona sasiriyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.