Şimdi Ara

İos 1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatırlıyorumda dayım bize gelmişti. İlk iPhone almış, Amerika'dan. AppStore yoktu, internete falan girmiştik. iOS 2.0 çıktığında AppStore'a Super Monkey Ball gelmiştı sanırım. Sonra patladı gitti.
  • Ah ah ne günlermiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple asıl patlamayı 3G ile gerçekleştirdi

• Bende vardı ios1 li telefon itunes ve pc yardımıyla oluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: akid

quote:

Orijinalden alıntı: Hardning

quote:

İos 1'de installer diye bir uygulama vardı onun vasıtasıyla uygulama yüklüyorduk daha sonra cydia çıktı ve installer'ı tahtından indirdi daha sonra da app store çıktı.

Yav he he.

Başka birşey bildiğin için mi bu yorumu yaptın yoksa laf olsun diye mi ?

Neden saldırdın hemen anlayamadım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İos 1'de installer diye bir uygulama vardı onun vasıtasıyla uygulama yüklüyorduk daha sonra cydia çıktı ve installer'ı tahtından indirdi daha sonra da app store çıktı.

Yav he he.

Sen yav he he diye dalga geçmişsin bende sebebini sordum acaba benim bilmediğim birşey mi biliyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanthn

iOS 1 i 2012 nin kafasıyla düşünüp açıklamak çok zor.

Tüm forumu susturacak bir cevap.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he.

Sen yav he he diye dalga geçmişsin bende sebebini sordum acaba benim bilmediğim birşey mi biliyorsun ?

Dalga gecmek ne alaka ? Ben once cydia , sonra installous çıktı diye biliyorum .

• İos 1 çıktığında insanlar taş devrindeydi, istanbul da henüz feth edilmemişti kral herodes ( i.ö.1yy ) in elinde bir ayfon vardı ve 6.0 ın çıkması için sabırsızlanıyordu

• Allah Allah ne kadar da komik insan varmış forumda ya. Şakacı şeyler sizi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he.

Dalga gecmek ne alaka ? Ben once cydia , sonra installous çıktı diye biliyorum .

İnstaller başka bir şeydir installous başka bir şeydir o konuda yanlış anlışılma olmuş herhalde.

Not : 2008 yılında benim açtığım bir konu :http://forum.donanimhaber.com/m_23347649/mpage_1/f_/key_//tm.htm#23347649

• quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

İos 1 çıktığında insanlar taş devrindeydi, istanbul da henüz feth edilmemişti kral herodes ( i.ö.1yy ) in elinde bir ayfon vardı ve 6.0 ın çıkması için sabırsızlanıyordu

Hatta o zamanlar uygulamalar taştan yapılırdı misal!: angry birds mancınıkla oynanıyordu!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman8476 -- 3 Kasım 2012; 23:26:59 >
  • hocam sonucta telefona once cydıa kuruluyor jb yapınca , sonra cydianın ıcınden yuklenıyor installous. ben burdan yola cıkarak cydıa installoustan daha once dıye bılıyordum. neyse.
  • O zamanlar iphonu iphone yapan uygulamalari degildi. O zamanlar dokunmatik ekranli telefonlar bile nadirdi o zamanin populer telefonu nokia N serisi ve samsung lg gibi markalarin kapakli kamerasi 360 derece donen telefonlariydi nadiren bastirmatik telefonlar vardi. Apple multi touch destekli kusursuz dokunmatige sahip iphonu uretti İOS ilede sorunsuz calisan bir telefon cikardi piyasaya. Zaten basta kimse sevmedi bluetoothu yok , video cekemiyo , bataryasi cikmiyo vs vs o zamanlar flash player sorunu gundemde bile yoktu. 3G ile iphone populer oldu 3Gs zamaninda patlama yapti. İphonun kusursuz ekrani ve sorunsuz isletim sistemi 6 yildir varsa surda diger markalar kusursuz dokunmatik ekrani 3 yildir uretebiliyolar hatirlarsaniz 3Gsin rakibi dandik N97 idi. Hala İOS kadar sorunsuz ve pratik bir isletim sistemini hicbir marka uretemedi. Suan telefon gundeminde uygulamalar var o zamanlar ekran kalitesi , ses kalitesi , kamera kalitesi hatta suan butun telefonlarda standart olan wifi falan gundemi mesgul ediyodu. Kimsenin aklinda appstore , google play falan yoktu billek bluetooth wifi pesindeydi.

• ıos 1 de jaılbreak varmıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: -RockKing-

ıos 1 de jaılbreak varmıydı?

Vardi tabi. O zamanlar iphone u turkiyede kullanmak icin jailbreak yapmak lazimdi. Unlock olayi filan

• ben hatirliyorum arkadasta vardi icopter oynardik ios1 olmayabilir o tabi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omsima -- 5 Kasım 2012; 21:04:38 >
  • İcopter hala var mı?

• Asıl işte o zamanlar iPhone hava atılmak için alınıyordu
  • O zamanlarda iphone ekranı siyah beyazdı ve şarj etmek için komşuya gidilirdi. Nerde kaldı o eski İOS.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.