Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.577
Cevap
90
Favori
701.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iTunes üzerinden Apple hesabınıza giriş yapın. Sonrasında Apple Store uygulamalar kısmına girip silmek istediğiniz uygulamayı gizleyin. Bu şekilde telefondan baktığınızda uygulama görünmeyecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Bu pazartesilerin sonu gelmez ios 10 başli başlica dert başli başlica problem başli başlica kronik sürümdü kim ne derse desin ios 10 gel iphone konnn ama konup silip süpürdü resmen ileriye bakalim cikicak cihaza odaklanalim kafa da yormayalim artik:))

Problemlerden kasıt nedir ?

• avtheree kullanıcısına yanıt
    Memnunmuşsun gibi konuştun yaşamişsin:)

Yanlış anlama ama gelmiş geçmiş en iyi sürüm

Hocam şehzadeyi kastetdim sizi değil pardon 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Memnunmuşsun gibi konuştun yaşamişsin:)

Sorum kısa ve net idi, cevabı alamadım.

Sorumla alakası yok dediğinizin ama cevaplayayım. iOS 10 dan memnunum, problem yaratan durumlar yok bence. Sizin bahsettiğiniz problemler nelerdir ?

• Arkdalar dün 9.3.5 li 5S imi 10.3.3 e güncellemek istedim cihazda yer olmayınca pc ye bağlayıp itunes üzerinen güncelleme yaptı sorunsuz yüklendi ben pek fark göremeim arada pil daha iyi gibi geldi net bişey söyleyemeyeceğm nedense sürelerde -- görünüyordu neyse gelei benim sorunuma cihazı pil tasarrufunda kullanıyorum hep ama farkettim ki ana menudeki kasörlere girip 2. sayfaya felan kaydırma ya da kalasör üstüne tıklayınca biraz geç tepki veriyor eskisi gibi dokunmam ile birlikte 2. sayfaya hemen gecemiyorum ama garip olan hareketi azaltmayı devre dısı bırakınca animasyonlu kullanınca sıkıntı olmuyor sırf bu yuzden dfu ile kurmayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz bende mi sorun dfu ile kurup bu sürümde kalsam daha mı iyi ? zaten ios 11 e güncellemem en son ios 10 kaç gelirse ora kalırım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 23 Ağustos 2017; 0:23:27 >
    Şarj süresi 7.30.8 saat görürken 5.30 saat görmeye başladim oyun oynayan wifi her daim bagliyken bu süre 2 saat yakin azaldi ayrixa youtubede video izleyip ana menüye dönüşlerde ana ekran sacma sapan ters durmaya başlayip takili kaliyor ayeica uygulamalardan ana menüye dönüşlerde yukardaki saat şebeke şarj 1.2 saniye sonra düzelmesi başlica nedenler sen bunlari yaşamadim yaşamiyorum diyosan kullanmiyosun bilmiyosun incelemiyosun demektir bbunlar ios 10 ile geldi ama senden tek ricam olucak ios 11 geldiği vakit yüklememen ios 10 ile hayatina dvm etirmen beni mutlu edicek ios 11 de bu problemler cözülmüş gibi ..!!umarm anlamişsin kapmişsindir tşklr:))

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    iPhone 5s kullanıcısı olarak ios 9 dan çok farklı bir şarj süresi almadım. İos 9 da 5 6 saat civarıydı, şuanda aynı 5 6 saat civarı. ( Kullanım olarak 4G gün boyu açık, wifi de 1 2 saat , oyun olarak küçük kelime oyunları oynarım, ağır oyunlar oynamam. ) Fakat şarj süresi azalsa bile bunu ios 10 a mâl etmem. Çünkü her geçen gün şarj ediyoruz telefonu. Haliyle bataryanın kapasitesi ve ömrü azalmaya başlıyor.

Haricinde bahsettiğiniz youtube ile ilgili sorunu 2 defa yaşadım. Uygulamaya bağlı bir problem olarak görüyorum. Bilemiyorum.

Kullanacağım sürümü defalarca araştıran birisiyim. ( aşırı taktığımdan değil, hobi olarak ). Yani kullanmadığım incelemediğimi sanmıyorum. En ince ayrıntısına kadar araştırıp, elimdeki cihazı sonuna kadar kullanırım.

Teşekkürler

Hocam o dediğinizi yaptım yine aynı sırf bu yüzde az kaldı kırmaya

• Tamamen psikolojik hocam

• ipsw ile formatlayın birde aynı zamanda 3-4 kere formatlayın sonra nasıl hızlanıyor telefon izleyin

birde şuna dikkat edin. eğer apple bir ios'a 6-7 ve fazlası beta yayınlıyorsa o sürüme güncelleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 25 Ağustos 2017; 2:54:20 >
  • FCAN89 F kullanıcısına yanıt
    Kendim denedim ve olumlu sonuç aldım. Sizde neden olmadı anlamadım açıkcası. Telefonu yeniden başlatıp tekrar bakmayı denediniz mi ?

• Nasreddin hocanın fıkrası mıydı bir fıkra da diyor ya; sana mı inanayım yoksa gözümle gördüğüme mi inanayım!

Ben telefona (rehbere) tıkladığımda yarım saniyeyi geçiyordu hantaldı sistem, şimdio hantallık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 25 Ağustos 2017; 9:22:21 >
  • Ah ah o dediğinle bunun ne alakası var sayın hocam

• Yanlış alıntı yapmış olabilir misiniz hocam, ben sistemin hantallığı üzerine yazmıştım üstlerdeki uzun yanıtımı. Apple ın tavsiyesi üzerine ipsw ile kurulum yaparak geçti telefonumun hantallığı. Siz bunun için mi yazdınız tamamen psikolojik diye.

• Saygıdeğer hocam

Alıntı doğru. Evet apple ile bende görüştüğümde banada sıfırdan kurulumun yararlı olduğunu söylemişlerdi buraya kadar sıkıntı yok. Çünkü bizlerin sorunlarına çözüm bulamadıkları için işin kolayına kaçıyorlar fakat bazende yararlı oluyor. Ama nasıl basit bir dille (Şöyle ki bilmeden yaptığımız bir ayar, yüklü olan uygulamaların zararlı olabilecek dosyaları veya en basitinden telefon önbelleğini sıfırlamış oluyoruz ) bunun için hızlanabiliyor cihaza göre değişir tabiki bu saydıklarım.

Yani demem o ki yazılım yükleme anlamında ota ile ipsw arasında hiç bir fark yoktur hantallaşmanın sebebi belirttiğim hususlardır.saygılarımla

• Apple da yazılımsal tıkanmalar ve bazı şişmelerin kökten temizlenmesi için ipsw ile kurulum tavsiye ediyor. Ben çok farkını gördüm hocam fark yok diyemeyiz. Cihazların %10'unda bile ciddi performans değişikliği oluşturuyorsa ki o kadarla kalacağını zannetmiyorum fark yok diyemeyiz.

• 10.3.3 final oldu anlaşılan, 11.3 e kadar 10.3.3 ile yola devam..
  • 6s plus cihazımda halen 10.2.1 sürümünü kullanıyorum. Güncelleme yapmaya bayador elim varmıyorda son durum nedir artık. Pil uygulama geçişleri toparladı mı biraz. İos11 çıkmadan son sürüme geçmekte fayda var mı ki? Çünkü 11'e geçiş yapıpta telefonu iyice yavaşlatmayı düşünmüyorum!!

• 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.