Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.577
Cevap
92
Favori
698.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pil 6 saat civarı götürüyor ekran süresi genel kullanımda sabahtan aksama kadar götürüyor

Uygulama geçişleri arası eskisi kadar olmasada fps düşmeleri oluyor arada

YouTube ekran döndürme bugu devam ediyor

10.3.1 ve 10.3.2 ye göre çok daha iyi suanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s için 10.3.1 den son sürüme geçilir mi son durum nedir. ios 11 yüklemeyi istemiyorum
  • OnLyHack kullanıcısına yanıt
    Güzel,geçilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iTunes üzerinden neden aac dosyalar cihaza aktarılamıyor bir bilginiz var mı? MP3'ün yaratıcısı dahi aac ile devam ettirilmesini önerirken Apple'ın halen mp3'de zorunlu tutması bana garip geldi.
  • Şarj meselesini cözdüm % 25-30 larda şarj ederken ekran kullanim 5.30 civarinda veriyor % 10-15 lerde şarja taktiğim vakit ekran 6.30 dk ve üstü veriyor.!!

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Şarj meselesini cözdüm % 25-30 larda şarj ederken ekran kullanim 5.30 civarinda veriyor % 10-15 lerde şarja taktiğim vakit ekran 6.30 dk ve üstü veriyor.!!

Zaten %25'ten %10'a düşmesi 1 saat sürer o da 5.30 saatten 6.30'a çıkar yine aynı şey değil mi 😂😂 tam anlayamadım nasıl çözdüğünü

• Puahah

• Diyorum ki telefonu % 30-35 lerde şarja koydugun vakit diyorumm full olunca % 1 kadar 5.30 saat veriyor telefonu %10-15 şarja koyup full olup %1 kadar 6.30-7 saat kullanim veriyor diyorum sen anlamadiysan sucum ne:))

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Eksik karakter kullanımında meselenin tam anlaşılamaması durumu oluşmaması için uzunca açıklamakta fayda var. Birinci mesajı biraz uzun yazıp ikinci mesajı yazmamak daha az efor sarfetmenize ve daha erken anlaşılmasına vesile olur.

Tamam dostum şimdi anladım :) iyiymiş.

• iphone 6 ios9.3.2 den yukseltilirmi sizce?

• tkblack kullanıcısına yanıt
    bu soruyu ben de merak ediyorum.

uygulamalar artık ciddi ciddi ios 10 istemeye de başlıyor.

ios 11 bence 6 yı öldürecek..

ios 11 çıkmadan 10 a geçmek mantıklı gibi...

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Kullandiğin uygulamalar hata veriyo yüklenmiyosa sorun yaratiyosa ios 10 geç bence ama yinede yorum almadan gecme belki pişman olursun ..

• Arkadaşlar sinir olduğum bir durum var:

Multitasking penceresini açtığım zaman mesajlar bölümünde aylar öncesinden attığım mesaj ve mesajı kendisine attığım kişi görünüyor. Yanlış bir şey yok gibi görünebilir ama bu bahsettiğim kişi ve mesaj mesajların el alt kısmında yer alıyor (Bir iki saat önce attığım mesajı gösteriyor olması lazım önizlemede).

Benzer durumu yaşayan var mı?

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Evet durum bende de aynı iOS 10.3.3 6s bayadır da var bu durum

ben telefonu gece takar sabah çıkarırım gün boyu kullanıp akşam tekrar şarj ederim. Telefon kendini kapatana kadar kullanırım. Fakat bu aralar tam bitirmeden takmam gerekti ve gün boyu yeten şarjım saat 18-19:00 gibi bitmeye başladı. Sürekli şarj edin falan deniliyor ama tamamen bitirmek daha çok kullanım sağlıyor

• TheHunter35 kullanıcısına yanıt
    Böyle hatalara gelemem ya! Sizi rahatsız etmiyor mu? Şahsen ben çok rahatsız oluyorum. En son ios 11'e geçeceğim o olacak :)
  • Aynen ama tam bitirmek iyi değil en azindan %10-15 de koyabilirsn batarya acisindan iyi olur bitirmek iyi değil..ayni durumu bende aliyorum yeni fark ettim

• iBooks ta resimler düzgün görüntülenmiyor bende sizde de öyle mi arkadaşlar?

• ios 11 public beta 7 den bildiriyorum.

Sıkıntısız bir sürüm olmus. Gecebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.