Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.577
Cevap
92
Favori
698.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni iphone tanıtıldığı gün yayınlanıyor diye biliyorum ben. O da 12 Eylül saat 9'da.
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    5s i düşünmüyorum iyice hantallaşır şu an 10.3.3 ile ortalama şekilde çalışıyor zaten maceraya gerek Yok :) SE'yi yorumlara göre güncelleyebilirim bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    YouTube'daki videolarda beta sürümleri o kadar da kötü değildi. Beta sürümünü yükleyecektim az daha :)

Final sürüm çıkana kadar bekleyelim bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cesaretlendim 10.2.1'den 10.3.3'e geçiyorum, ios 11'e uzun bi süre geçmeyi düşünmüyorum çıksın rayna bi otursun ondan sonra geçerim. cihaz iphone 7.
    Güncelleme sonrası edit: Dfu mod ile temiz kurulum yaptım cihaz bi hayli hızlanmış. Umarım şarj süresi de iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 4 Eylül 2017; 1:12:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charsaf21

Resmî tarih yok sanırım 18/09 gibi gelebilir, benim gibi 6S kullanıcıları üzülecek sanki , hantal bir sürüm bence özellikle Ekranın solundan çalışan uygulamaları kapatma özelliği gitmiş gibi... kalın font vs vs.

Bilgiler için teşekkürler. Bakalım nasıl olacak ios 11. Merak ediyorum. Benim 7plus ta sıkıntı yapacağını sanmıyorum.

• İos 11 ile 3D Touch multitasking özelliği bütün iPhone'lar için kaldırıldı sanırım 7 de olacağını sanmıyorum

• charsaf21 kullanıcısına yanıt
    Hocam assistive touch iOS 11de de var değil mi? Resmen iOS kullanma sebebim bu özellik.

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Assistive touch hiç kullanmadım :) 10.3.3'e az önce geri döndüm beta kullanan arkadaşlar cevap verir ise iyi olur ;) yanlış bilgilendirme yapmak istemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charsaf21 -- 4 Eylül 2017; 1:23:36 >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Ben bir süre daha telefonun düzenini bozmak istemiyorum o yüzden bekleyeceğim. iOS 10 şu an stabil durumda. iOS 11 geldiğinde bu kadar stabil olmayabilir ilk etap. Gene düzelmesini bekleyemem, ortalara gelince sürüm yüklerim bir ihtimal :) ama merak edip öncesinden de kurabilirim aslında o anlık psikolojime bağlı :) bunu SE için söylüyorum tabi 5s için bulaşmam asla iOS 10 sondur 5s için

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Var hocam

• beta 9 ile iyi bir seviyeye gelmis gibi duruyor.

deneyimi olanlar yorum yapabilirmi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s 10.3.3 kullanıyorum şarjım çok hızlı doluyor. 3 aylık cihaz. 6s kullanıcıları 10.3.3 de şarj dolum süreleriniz nedir. Benimki anormal mi kıyas yapmak istiyorum.

11 beta sürümğnğ yüklemelimiyim sizce durum nasıl.

Teşekkür ederim

• darkrose511 kullanıcısına yanıt
    Ne güzel işte ne kadar sürede doluyor

• paldov P kullanıcısına yanıt
    iphone 7 son betayı yükledim. Hava durumu widget çalışmıyor. Kontrol merkezinden wifi ve bluetooth kapattığınızda sadece o anki bağlantıyı kesiyor. Yani wifi ve bluetooth halen açık konumda kalıyor. Ayrıca 3d touch animasyonunda can sıkıcı şekilde lag var. Tüm ikonlarda bu lag fark ediliyor. 9 ve 10' nun hiç bir sürümünde bu kadar lag görmemiştim. Yeni ikonlar çok yapay duruyor hiç beğenmedim. Kontrol merkezinin aşağıdan yukarıya doğru kayma hareketi çok yumuşak olmuş bir de animasyonlar göze hoş geliyor başka da iyi veya farkı bir tarafını bulamadım. Yani final sürümünü dahi tavsiye etmem çünkü çok farklı olmayacaktır. 11.2 gibi filan belki düşünülebilir. Tabi ki dediğim gibi bunlar ip7 için izlenimlerim. Bana göre 10'nun son betası bu kadar sıkıntılı değildi yani tam bir hayal kırıklığı oldu benim için....

• quote:

Orijinalden alıntı: FthK.

iphone 7 son betayı yükledim. Hava durumu widget çalışmıyor. Kontrol merkezinden wifi ve bluetooth kapattığınızda sadece o anki bağlantıyı kesiyor. Yani wifi ve bluetooth halen açık konumda kalıyor. Ayrıca 3d touch animasyonunda can sıkıcı şekilde lag var. Tüm ikonlarda bu lag fark ediliyor. 9 ve 10' nun hiç bir sürümünde bu kadar lag görmemiştim. Yeni ikonlar çok yapay duruyor hiç beğenmedim. Kontrol merkezinin aşağıdan yukarıya doğru kayma hareketi çok yumuşak olmuş bir de animasyonlar göze hoş geliyor başka da iyi veya farkı bir tarafını bulamadım. Yani final sürümünü dahi tavsiye etmem çünkü çok farklı olmayacaktır. 11.2 gibi filan belki düşünülebilir. Tabi ki dediğim gibi bunlar ip7 için izlenimlerim. Bana göre 10'nun son betası bu kadar sıkıntılı değildi yani tam bir hayal kırıklığı oldu benim için....

bildirimleriniz icin tesekkurler.

o zaman ios 9.3.2 ile devam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: darkrose511

6s 10.3.3 kullanıyorum şarjım çok hızlı doluyor. 3 aylık cihaz. 6s kullanıcıları 10.3.3 de şarj dolum süreleriniz nedir. Benimki anormal mi kıyas yapmak istiyorum.

11 beta sürümğnğ yüklemelimiyim sizce durum nasıl.

Teşekkür ederim

Hocam valla benim de 1 aylık 6s 10.3.3 ve cidden çok hızlı şarj oluyor genelde 20-25 takıyorum kullanmasan hiç 50 küsür dk de full oluyor kullansam 70 küsür dk de full hani ilgincime gidiyor şaşırtıyor da güzel bir şey valla nazar değmesin ama yeni diye sanırım bir kaç aya bu kadar hızlı şarj etmez sanırım :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telde neredeyse dediğin süürelerde hatta birazdaha hızlı şarj oluyor. 10.3.3 ile ilgili galiba daha önceki sürümlerde çokdaha uzun sürede şarj oluyordu

• iOS 10.3.3 video inceleme;https://youtu.be/tRYTgjzRaMc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 5 Eylül 2017; 16:28:36 >
  • Daniel Anderson: Magic Phone Cleaner

https://itunes.apple.com/tr/app/magic-phone-cleaner/id1176756975?l=tr&mt=8

Linkteki uygulama cihazın hafızasında yer acmaya yaramakta 2.44 boş yerim varken birkaç kez çalıştırdım 4.39 yerim var su anda gereksiz onbellegi siliyor çalışma mantıgi anladığım kadarı ile kendi boyutunu büyük gösterip iOS e otomatik sildiriyor onbellegi yanı sisteme zarar vermeden otomatik yaptırıyor ve veri kaybı yaşanmıyor tavsiye ederim güzel çalışıyor

• Arkadaşlar cihaz 6 sürüm 10.3.1 bi kaç sorum var yeniyim ben de iOS dünyasında

1) 10.3.3 güncellemesi geldi bekliyor şu anda şarjından çok memnunum.

2) internetten indirdiğim dosyaları nereden bulacağım

3) iCloud hesabına nerden erişeceğim ve içindekilere nasıl bakabileceğim.
    4) ve büyük güncellemeleri wifiden değil de mobil veriden yapamıyorum mobil veriyi kullanıp güncellemey nasıl yaparım

Şimdilik aklıma gelenler bunlar saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manalaus -- 7 Eylül 2017; 12:3:2 >
  • 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.