Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.577
Cevap
92
Favori
698.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bsliali

Daniel Anderson: Magic Phone Cleaner

https://itunes.apple.com/tr/app/magic-phone-cleaner/id1176756975?l=tr&mt=8

Linkteki uygulama cihazın hafızasında yer acmaya yaramakta 2.44 boş yerim varken birkaç kez çalıştırdım 4.39 yerim var su anda gereksiz onbellegi siliyor çalışma mantıgi anladığım kadarı ile kendi boyutunu büyük gösterip iOS e otomatik sildiriyor onbellegi yanı sisteme zarar vermeden otomatik yaptırıyor ve veri kaybı yaşanmıyor tavsiye ederim güzel çalışıyor

Katılıyorum,telefonu ilk aldığım günden beri her hafta kullanırım uygulamayı gereksiz önbelliği siler ve hafızada yer açar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• radko kullanıcısına yanıt
    Bende çalışmıyor ya sinir oldum. 100 mb yer açıyor sadece 10.3.3 te

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    10.2.1'de sorunsuz çalışıyor silmeyi bir kere yapmıcaksın arka arkaya yapacaksın

• 6s için 10.3.1 yüklü ve memnunum, 10.3.3 yüklemeye değer mi
    İos 11 yüklemeyi düşünmüyorum
  • OnLyHack kullanıcısına yanıt
    JB için bulunduğunuz sürüm şu an ideal sürümlerden bir tanesi. Ama jb beklentisi içerisinde değilseniz 10.3.3 kullanılabilecek en ideal iOS 10 sürümü.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

JB için bulunduğunuz sürüm şu an ideal sürümlerden bir tanesi. Ama jb beklentisi içerisinde değilseniz 10.3.3 kullanılabilecek en ideal iOS 10 sürümü.

JB beklentim yok, ozaman geçmek mantıklı gibi görünüyor
  • arkadaşlar,

küçük bir sorum olacak. iphone 6s kullanıyorum ve ios 9.3.5'deyim. ios 11 gelmeden son güncellemeyi kurayım diyorum. sorum şöyle; güncelleme yapmadan itunes ile bilgisayara yedek alsam. daha sonra 10.3.3'e güncelleyip aldığım yedeği yükleyebilir miyim? amacım temiz kurulum yapıp sonra yedekten eski verilerimi yüklemek. uygulamalar vs. sorun değil onları ayrı yüklerim. önemli olan rehberim, resimlerim ve ayarlarım gelsin yeter.

şimdiden teşekkürler.
  • the_wind222 T kullanıcısına yanıt
    pisman olmaniz yuksek ihtimal.

ios 9.3.5 surumunden bence vazgecmeyin. gene de karar sizin.

not : ios 9.3.2 kullaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

cevabınız için teşekkür ederim.

hep bir önceki versiyonları kullanıp elimden geldiğince de yeni versiyona geçmeden hemen önceki versiyona güncellemeyi tercih ediyorum. illa ios 10'a geçeceğim diye bir şartım elbette yok. neden pişman olabilirim? biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim. pişman olacaksam geçmem zaten.

bir de sorduğum şey mümkün mü? yedek alıp yeni versiyona geçip sonra o yedeği geri yüklemek mümkün mü?
  • the_wind222 T kullanıcısına yanıt
    ios 9 sonrasindaki surumler, daha fazla piksek kullaniyor. bundan dolayi islemci ve grafik karti daha fazla enerji harciyor.

sanirim yukleyebiliyorsunuz ama onerilmiyor. sifirdan kurulum daha iyi oluyor.
  • quote:

ios 9 sonrasindaki surumler, daha fazla piksek kullaniyor. bundan dolayi islemci ve grafik karti daha fazla enerji harciyor.

sanirim yukleyebiliyorsunuz ama onerilmiyor. sifirdan kurulum daha iyi oluyor.

anladım. bu da pilin daha çabuk bitmesi vs. demek. şimdilik erteleyeyim o zaman.

teşekkür ederim.
  • 10.3.3 ün çok hızlı şarj olması marifetmiş gibi söylemeyin .Önemli olan şarj nasıl gidiyor bunu söyleyin

Boş şeyi söylüyorsunuz ama en önemli şeyi söylemiyorsunuz .
  • quote:

ios 9.3.2 sürümündeyim. 6s kullanıcısıyım. İos 10 ne durumda diye bakınıyordum foruma bu mesajdan sonra 9.3.2 devam 🙂

• crazy frog kullanıcısına yanıt
    devam devam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6+ çok ısınmaya başladı. iOS 11'e güncellemeyeceğim gibi gözüküyor şimdilik. Yedek alıp temiz kurulum yapmalı mıyım 10.3.3 için ?

• Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    iOS 11 çıktıktan sonra 10.3.3'ün imzası kapanacak. Hem telefon kendine gelir hem de uzun bir süre gider iOS 11'e güncellemeye gerek kalmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

iOS 11 çıktıktan sonra 10.3.3'ün imzası kapanacak. Hem telefon kendine gelir hem de uzun bir süre gider iOS 11'e güncellemeye gerek kalmadan.

Evet haklısınız ama yeni iphone olarak ayarlayıp tüm uygulamalarımı tekrar kurup hepsine giriş yapmak falan biraz uzun geldi Çok uzun zaman oldu temiz kurulum yapmayalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabiz Civciv -- 12 Eylül 2017; 11:52:27 >
  • Bu gece İOS 11 indirmeye sunulur mu beyler? iPhone 8 tanıtılacak malum

• Sanmam

• Bi hafta sonra falan sunuluyor

• 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.