Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (719. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.577
Cevap
92
Favori
698.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çılgınlık yapıp 10.2.1 den son 10 sürüm olan 10.3.3 e geçtim ios 11 öncesi bakalım dedikleri kadar var mı yoksa şaşırtacak mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Bir çılgınlık yapıp 10.2.1 den son 10 sürüm olan 10.3.3 e geçtim ios 11 öncesi bakalım dedikleri kadar var mı yoksa şaşırtacak mı?

Hocam ben de tam sizin yaptiginiz gecisi yapmak uzereyim.

Pil ve performans hakkinda bilgi verirseniz super olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Çok kısa bir süre oldu hocam, birşey diyemem, tek dikaktimi çeken, şarj cihaz güncellendiğinde %88 idi , 20 dakikalık bir süre geçti ve halen 88, ben hızlı düşmesini beklediğim için bu duum iyiye işaret gibime geldi lakin 11 e güncelleyecekseniz bence son 10 sürümünü denemeye değebilir yada 19 unda 11 e dşrek geçersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 i kesinlikle dusunmuyorum hocam.

10.2.1 de 2 buyuk sorunum var.

1) appstore da ucretsiz uygulamalarda bile sifre istiyor.

2) home tusuna cift basinca acilan multitasking ekrani 1 saniye gecikmeli geliyor.

Sizin cihazda bu tarz sorunlar varmiydi?

2'de yaşadığınız sorun bende yok aynı sürümü kullanıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Şuan öyle bir sıkıntı yok ama önceki sürümde pek dikkat etmedim o yüzden yorum yapmamak daha iyi benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 7 ios 10.2.1 kullanıyordum buyuk merak ve endiseyle 10.3.3'e geçtim. iOS 11 çıkmadan önce fotoğraf-videolarınızı yedekleyip geçin, ben memnun kaldım. 10.2.1'de karşılaştığımdan daha az hatayla karşılaşıyorum, şarj süresinde de hiç bir fark olmadı. Gönül rahatlığıyla geçin kullanın ios 11 çıkmadan önce. Yeni sürüm demek yeni hatalar demek ios 11'e de direkt güncellemeyin bence sağdan soldan millet test etsin ondan sonra bakarız çaresine.
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Yukarda bahsettigim sorunları yasiyormusunuz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

11 i kesinlikle dusunmuyorum hocam.

10.2.1 de 2 buyuk sorunum var.

1) appstore da ucretsiz uygulamalarda bile sifre istiyor.

2) home tusuna cift basinca acilan multitasking ekrani 1 saniye gecikmeli geliyor.

Sizin cihazda bu tarz sorunlar varmiydi?

Appstore için indirmelerde şifre isteme yerine touchid'yi aktif ettim evet ücretsiz uygulamaları indirirken bile touch id istiyor ama bu bi hata mı yoksa bilerek mi böyle yapıyor bilmiyorum bence hata değil.
    2. sorunu yaşamıyorum herhangi bir gecikme söz konusu değil, 10.3.3 zaten 10.2.1'e gözle görülür şekilde hızlı, animasyonların kısalığından ve daha stabil olmasından kaynaklı sanırım.
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    1. Sorun hala devam ediyormu yani hocam?

Hocam ücretsiz uygulamalar olsun ne olursa olsun indirmeden önce touchID istiyor bence bu sorun değil güvenlik önlemi gibi bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Hocam ücretsiz uygulamalar olsun ne olursa olsun indirmeden önce touchID istiyor bence bu sorun değil güvenlik önlemi gibi bir şey

Bi acidan bakinca evet hocam ama bircok kiside boyle bir olay yok. Parola sormasini sectigim halde parola sormasi beni rahatsiz ediyor. Kapatamama uzucu.

Hocam yanlış mı anladım, şimdi apple store dan bir uygulama indirdiniz burada şifre sordu yazdınız oldu, hemen arkasından bir uygulama daha indirdiğinizde Touch ID yada direk indirme durumu olur lakin yine şifre soruyorsa bu sizin güvenlik adına yaptığınız bir ayardan dolayı oluyordur başka ihtimal sanmıyorum.

• Dogru anlamissiniz hocam ama ne yaparsam yapayim her defasinda sifre istiyor benden. Touch id kapali ya da aktif olsa da durum degismiyor. Butun kombinasyonlari denedim yani.

En iyisi guncelleyeyim ben. Siz sıfırdan mi kurdunuz yoksa 10.2.1 ustune mi kurdunuz?

İlginç doğrusu, ben direk bu sabah 750 küsür sanırım mblik dosyayı indirip kurdum, anormal bir şeyle karşılaşmadım birkaç saatlik süreçte, birkaç dakikalık telefon görüşmesi, Twitter, instagram bakışı, WhatsApp vesaire 3G ile baktım şarjım %88 den 84 e düştü, fazlasına kendimi hazırladığım işin hoşuma gitti bu durum, umarım bu şekilde devam eder.

• Guncelleyim sonucu yazicam ben de hocam ilginiz icin tesekkur ederim

Rica ederim, umarım içinize sinecek bir sonuç çıkar.

• 10.2.1 den 10.3.3 e geçsem mi ne yapsam . IOS 11 e güncellemeyi düşünmüyorum uzun bir süre . Ne yapsam ki

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Neden duruyorsun ki 10.3.3 en stabil sürümü 10 un.

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Hocam ben direk 9.3.5 ten geçmiştim. Çok memnun kaldım 10.3.3 ten. Tavsiye ederim kesinlikleTavsiye ederim kesinlikle

• 
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.