Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (720. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.577
Cevap
92
Favori
698.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geç tabi, durman hata :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Neden 11 e guncellemiyceksin sizi anlamıyorum gerçekten amaç ne yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10.3.3 geçin diyonuzda şarj durumu nasıl sömürüyormu?
    Çünki 10.2.1 gayet iyi pil performansı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 17 Eylül 2017; 17:22:57 >
  • İ7+ ile 10.2den bugün 10.3.3e geçtim,efektlerden dolayı mı bilmiyorum ama daha seri sanki,şarz durumu sıkıntı çıkarmaz umarım

• 10.3.3 e gectim appstore parola sorma olayindan kurtuldum.

• Birader bug dolu diyorlar, wifi açıp kapama işlemi artık menüden olacak, kısa yolunda sadece bağlandığın modemden bağlantıyı kesiyorsun.

Otomatik ekran parlaklığını ebesinin nikahına koymuşlar ve daha nicesi...

Niye geçelim iOS 11'e? Rezilliğini çekmek için mi?

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Sevindim hocam sorununuzun çözülmesine bencememnun kalacaksınız 10.3.3ten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rogerfederer1 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam memnunum suan.

Sadece multitasking ekraninin gec acilmasi sikayetim kaldi ama videolardan ve arkadasin 7 plus indan anladigim kadariyla 5 ve 5s deki serilik 6-6s ve 7 serisinde yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

İ7+ ile 10.2den bugün 10.3.3e geçtim,efektlerden dolayı mı bilmiyorum ama daha seri sanki,şarz durumu sıkıntı çıkarmaz umarım

Sarj olarak birebir ayni.

Doğrudur hocam:) hızı Şuan 9.3.5 e göre daha iyi geliyor bana genel olarak. Erişilebilirlik teki hareketi azalt seçeceğini açmayı deneyin isterseniz. Ben o şekilde kullanmayı seviyorum. Hem de şarj açısından hareketi azalt seçeneğin açık kalması daha az şarj yiyor yazıyor.

• Ben ne yazıkki 10.3.3 güvenip geçemiyorum pil konusunda çünki 10.2.1 de gerçekten iyi gidiyor pil

• İos 11 ile beraber uygulama güncellemelerindeki boyut bilgisi kalkıyomuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Ben ne yazıkki 10.3.3 güvenip geçemiyorum pil konusunda çünki 10.2.1 de gerçekten iyi gidiyor pil

10.2.1 den gectim hem de direkt ustune kurdum pil ayni hatta biraz daha iyi gidiyor sanki.

2g seçim ayarı kalkıyor 10.3.3'de peki peki şehir dışı bi yere gittiğimizde malum "3g çekmiyor" bu durumda iletişim kuramamış olmıcazmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

2g seçim ayarı kalkıyor 10.3.3'de peki peki şehir dışı bi yere gittiğimizde malum "3g çekmiyor" bu durumda iletişim kuramamış olmıcazmı?

Ona kendisi karar veriyor zaten. 4g cekmiyorsa 3g o da yoksa 2g ye aliyor. Bence daha pratik.

Nasıl yani hocam 3g deyken telefon çekmiyosa 2g yemi alıyor kendi telefon? Şu bölüm nasıl 10.3'de?

iOS 10 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 18 Eylül 2017; 11:16:58 >
  • Telefonun pilini değiştirttim, 6s Plus, 10.3.3 kurmuşlar. 10.3.2 bile daha iyi idi, kötünün iyisi. 10.3.3 betadayken kurmuştum, hem ısınma hem pil sömürme problemi olduğunu anlayıp 10.3.2'e geçmiştim. iOS 10'un en iyi sürümü 10.2'dir. Hem jb avantajı hem de pili dengeli kullanması dolayısıyla. 10.3.3'e geçmek pişmanlıktır. iOS 11 kullanacaksanız hareketi azalt'ı açarak kullanın, pil sömürmesini bi nebze azaltıyor. Şimdi iOS 11'e geçsem mi bilemedim.

• goyus kullanıcısına yanıt
    Burda bi çok kişi 10.3.3 geç diyo sürekli ben 10.2.1 deyim

Gec gelmesinin nedeni ayarlardan biseyin acik olmasi onu kapatinca duzeliyor, neydi hatirlamiyorum suan...

• radko kullanıcısına yanıt
    Ben yerinde olsam geçmem. iOS 11 oturana kadar o sürüm en iyisi. Heveslenip geçiyorsun, bi bakmışsın takır tukur pil yüzdesi iniyor. Daha iyi bir kullanım süresi için 10.2-10.2.1 hatta 10.3.1 bile iyidir. 10.3.2 ve 10.3.3 maalesef sömürüyor. Benim sıfır pil 2725 mAh, o bile deli gibi bitiyor. Apple'ın yeni cihaz aldırma stratejisi olarak görüyorum. Eski cihazlara desteği kesmeyip ya yavaşlatıyorlar ya pil sömürtüyorlar. Yoksa 5s-6s nasıl eskiyecekte millet 8 alacak?

• 
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.