Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (722. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.577
Cevap
92
Favori
698.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılım yazılım dediler apple ın o dalı bile tutulmaz oldu, kimse aynı fikirde değil güncellemeler hakkında,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne olacak bu apple'ın hali bekir sen hadi samsungcusun biz ne yapalım 😄😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xattorneyx

iphone 7'de en iyi şartlarda 3 saatte %70'e düşüyor zaten 6s için gayet iyi süreler. cihaz ekstra iyi batarya sahipse bilemem ama genelde 1 hafta kullanımdan sonra daha net süreler verir. çok bi beklentiye girmeyin ios 9'da 6s ile 8-10 saat kullanım alırdım. 10'a geçtim en iyi 6-7 saat almışımdır.

Eger olurda cihazim degisime giderse ve geleb cihaz 9.3.5 falan olursa 4-5 sene kullanirim.

Bu arada 11 e gecmem diyordum ama batarya yuzunden gecicem. Bundan daha fazla giremez sanirim :)

• Angelica kullanıcısına yanıt
    girebilir benden söylemesi, cihaz boot hızı bile 16-17 saniye fazla ya yaklaşık aynı olur ya da daha düşük. kullandığım mac ve iphone cihazların hiçbirinde bataryanın iyileştiğine şahit olmadım henüz :) bana kalırsa cihazın çıktı ana güncellemenin son sürümünde bırakmak en azından telefonu zirvede bırakmış olursunuz, destek kesilene kadar son hızda kullanıp yeni cihaz alırım. zaten öyle de oluyor güncelleyip düzelsin diye 1 sene bekliyoruz anca kendine geliyor.
    eğer değişim gelirse bırakın kalsın 9.3.5'de süreleri buraya atarsın artık :)
  • Kesinlikle hocam. Bendeki de bi umut iste..

5s verdim servise buyuk ihtimal degisim olcak. Bakalim ne cikcak icinden :)

hayırlısı hocam :)
  • quote:

ne olacak bu apple'ın hali bekir sen hadi samsungcusun biz ne yapalım 😄😄

x beş-on yılını tamam etti işte apple ın, yıllardır beklediğim tasarım büyük oranda geldi, onun ekmeğini güzel yerler lakin 8 ve 8 plusun tanıtılması, iosun adam olmasının en azından eski mükemmeliğine kavuşmasını çok zor olduğunu tesçillemiş oldu, adamlar çeşit çeşit cihaz çıkarma konusunda taviz vermiyorlar, androide çamur atıyoruz ama onlar onlarca farklı donanım ve yazılım ile iş yapıyorlar bu apple topalsan 5-10 farklı donanım cihazına stabil bir şey sunamıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • içinde ios olmasa iphone falan almam da o da son yıllarda dengesizleşti işte ...
  • quote:

içinde ios olmasa iphone falan almam da o da son yıllarda dengesizleşti işte ...

iOsun ekmeği yeniyor zaten apple tarafında, Dediğim gibi umarım 11 yeni bir seviye taşı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasa çok genişledi, paylar arttı bu gidişle ekmek falan kalmayacak marka algısı ve ios dışında, rakipler güçlü ve çok çalışıyorlar. umarım ios'u yeni özellik getireceğiz diye bozmazlar tamamen.
  • Aslında apple mobil sektörde birinciliği mutlaka bir gün kaybedecek. Xioami, Samsung ve huawei diğerlerinin rakipliği gitgide işler güzelleştryor mesela Samsung fişi çekebilirdi note ve x hemen hemen benzer fiyatlarda olmasa ama on kişiden 8 i marka algısı nedeniyle x i tercih edecektir.

• Beyler ben sun dun yanlis bilgi vermisim sureler hakkinda cunku aksam usb den sarj etmistim yeni aklima geldi. O yuzden degerler oyle az cikti.

Dun gece sarj aleti ile sarj ettim sabah cektim 10.3.3 6s ile 45 dk ekran suresi ve suan %95

Chrome n11 ve whatsapp agirlikli kullandim.

O yuzden ilk söylediğim yani sarjin 10.2.1 den iyi gittigi olayi gercek arkadaslar.

Karar ver artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Yazdik yukarda

• Arkadaşlar ben sıfırdan kurulum yapmayı düşünüyorum bunun için öncesinde yedek alcam. iTunes üzerinden mi yoksa iCloud üzerinden mi yedeklememi önerirsiniz?

Bir de yedeklemeyi geri yükleyince uygulamaların verileri de yükleniyor mu? Örneğin whatsapp direkt kurulu ve kullanılabilir halde mi geliyor? Veya n11 sahibinden gibi uygulamalar login yapılmısmı geliyor yoksa teker teker uygulamalara login yapıp ayar mı cekiyorsunuz?

• iTunes üzeri den yedek alınca uygulamaları tek tk kendi telefona internet ile yüklüyor ama şifreleri tekrardan girmene gerek kalmıyor ama whatsapp da tekrar aktivasyon yaptırıyorsun diye aklımda kalmış

Bu gece 11 gelirse iTunes üzerinden yüklemeyi yapıcam hemen bir iki gün denerim çok kötü değilse devam yoksa imza kapanmadan geri dönüş yaparım

• Yeni iPhone lar için ön siparişler başladı mı yada ne zaman başlıyor bilgisi olan var mı

• suskun4449 S kullanıcısına yanıt
    iOS 11 geldi
  • Elveda iOS 10, iphone 7 için iOS 11'le tanışma vakti
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkann_7

iOS 11 geldi

Şuan indiriyorum inşallah bu ısınma sorunu düzelir

• 
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.