Bildirim
iOS 10 [ANA KONU] (723. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Daha çok bug vardır 1,2 ay sonra randıman alır ios11
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Otamatik parlaklık iptali nerden yapılıyor acaba 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni yükledim 15-20 dk dır yedeği geri yükleme filan uğraşıyorum çok erken belki oturucaktır belki ama kasılma donma çok fazla sadece ayarlara tıklayıp 6-7 sn beklediğim. Oluyor benim tel i6
Geçmiş olsun ,acele etmeseymişiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: suskun4449
Yeni yükledim 15-20 dk dır yedeği geri yükleme filan uğraşıyorum çok erken belki oturucaktır belki ama kasılma donma çok fazla sadece ayarlara tıklayıp 6-7 sn beklediğim. Oluyor benim tel i6
Yüklendikten sonra telefonu açıp kapatmayı denediniz mi ? -
Arkadaşlar şu wifi olayı nedir tam olarak? Kapatıyorum ama ayarlardan açık gözüküyor yemin ederim satacağım telefonu bu ne saçma bişey aq
ota'dan mı kurdunuz, restore ederek yeni bir iphone olarak kurun belki faydası olur biraz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ota dan kurmadım iTunes üzerinden dfu mod ile yükledim bir iki gün denerim düzelmez ise beğenmezsem geri dönerim sıkıntı yok.
Bu imzaların kapanması ne kadar sürüyor o önemli
haftaya kapanabilir, iphone 6 için ios 10'da bırakmak ideal zaten ;)
5s için ölüm sürümü sakın yüklemeyin 10 da kalın, pişman olursunuz benden söylemesi. -
-
Geri dönebilme rahatlığı var olduğu için geçtim.Uğraştıkça açılıyor gibi ama bir günde anlaşılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: om3rr
Arkadaşlar şu wifi olayı nedir tam olarak? Kapatıyorum ama ayarlardan açık gözüküyor yemin ederim satacağım telefonu bu ne saçma bişey aq
sadece bağlı olduğun wifi ile bağlantıyı kesiyor. arka planda wifi açık ama ne saçma iş yahu. wifiyi kapatacaksam tamamen kapatırım yani ne diye sadece bağlı olduğum nokta ile bağlantısını keseyim ki -
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
10.2.1 den 10.3.3 e geçsem mi ne yapsam . IOS 11 e güncellemeyi düşünmüyorum uzun bir süre . Ne yapsam ki
Geç kaldık artık , IOS 11 güncellemesi geldi -
quote:
quote:
10.2.1 den 10.3.3 e geçsem mi ne yapsam . IOS 11 e güncellemeyi düşünmüyorum uzun bir süre . Ne yapsam ki
Geç kaldık artık , IOS 11 güncellemesi geldi
Ipsw dosyasi ile gecebilirsiniz.
10.3.3 imzaları açık hala değil mi? -
Şuan iyi kilit ekranı açılış hızı daha iyi şarj olayını bugün deneyeceğim.Isınma olayında pek bi değişiklik yok
Kısayollar güzel olmuş özellikle mobil internet kısayolu beklediğim güzel işlerden biri.
Ama hatalar da var mesela WiFi kısayol ile kapatıyorum ama ayarladan girip baktığımda WiFi açık görünüyor.
WiFi ile bağlantı 10.3.3 e göre çok daha geç bağlanıyor hatta bazen bağlanmıyor ayarlardan girip kendim seçmek zorunda kalıyorum bazen
Bazı uygulamalarda üst kısım iç içe geçiyor morhipo gibi
Safari eskiye göre çok daha seri çalışıyor.
Night shift özelliği de çok güzel
kız kardeşimle geçen sene eylülde(tam 1 sene oldu) iphone 6s aldık. İki cihazda dubaiden geldi. Bilerek onun sürümünü ios 9.3.3 te tuttuk.(benim cihazda 9.3.3 le geldi. ios 10 çıkınca ben güncelledim pil süresi 1 saat gibi azaldı. ios 10 güncelleme aldıkça daha çok azaldı ve en sonunda 6 saati gördüm. Kardeşim hala 8.30-9 saat pil süresi alıyor. 2 tam gün şarjı gidiyor benim 1 gün bazen 1.5 gün. şimdi buna sinir olmayalımmı ? ios 11 de daha da düşerse buna bir dur dememiz lazım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X