Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.577
Cevap
92
Favori
698.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam hangi durumlarda ısınıyor mesela bende ip6 kullanıyorum 10.3.2 sürümünde arada oyun oynarım video falan izlerim ısındığına denk gelmedim pek uzun süre yaparsam bunları belki hafif ıısınıyor onuda normal diye düşünüyordum sizdeki ısınma gereğinden fazlamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

hocam hangi durumlarda ısınıyor mesela bende ip6 kullanıyorum 10.3.2 sürümünde arada oyun oynarım video falan izlerim ısındığına denk gelmedim pek uzun süre yaparsam bunları belki hafif ıısınıyor onuda normal diye düşünüyordum sizdeki ısınma gereğinden fazlamı?

2 gündür gereğinden fazla ısındığını hissediyorum. Şöyle düşünün Wifi veya mobil veri farketmez normal iMessage kullanırken bile kullanmaya başlar başlamaz ısınmaya başlıyor. Sıfırladım, yeni iPhone olarak kurdum fakat düzelmedi. Sadece telefon biraz daha hızlandı.
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    hocam imessage kullanırken bile ısınıyorsa bence sizin cihazda bi sıkıntı var temiz kurulum sonrasıdnada durum aynı diyorsunuz çünkü garantisi varsa verin baksınlar diyeceğim ama onlarda ne kadar bakarlar..
  • beyler 7 plus, ios 10.2.1 deyim gayet memnunum lakin ios 11 tanıtılıyot, sizce ios 10 un son versiyonuna geçmeli miyim yoksa 11 iyi olursa direk ona mı geçmem daha iyi olur? teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

hocam imessage kullanırken bile ısınıyorsa bence sizin cihazda bi sıkıntı var temiz kurulum sonrasıdnada durum aynı diyorsunuz çünkü garantisi varsa verin baksınlar diyeceğim ama onlarda ne kadar bakarlar..

Yok hocam ne garantisi. İlk çıktığında almıştım telefonu
  • iOS 11 çıkar çıkmaz güncellerim şu imza olayı hemen mi kapatılır ben bir iki gün kullanırım sıkıntı varsa geri döneyim diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de bu iPhone x 1000 dolar bize 1500 dolar civarına gelicek sanırım acaba Fransa dan aldırma şansım olabilir bir iki aya bir arkadaş gidicek orda ne kadar olabilir bizim ki gibi vergi olayı abartı değildir sanırım

• Beta 11 kullanıyorum. Şimdi baktım 2,03 gb güncelleme gelmiş. İndiriyorum. Çıkacak Final sürümü öncesi baya büyük bir günceleme
  • DeGetBe kullanıcısına yanıt
    Final sürümü zaten hocam beta kullananlara bir hafta erken verilir GM surumu diyede gecer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yuvanacuu kullanıcısına yanıt
    Önceki betalar bug doluydu. Bakalım düzeltebilmişler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

beyler 7 plus, ios 10.2.1 deyim gayet memnunum lakin ios 11 tanıtılıyot, sizce ios 10 un son versiyonuna geçmeli miyim yoksa 11 iyi olursa direk ona mı geçmem daha iyi olur? teşekkürler.

6s kullaniyorum ve ayni seyi merak ediyorum.

• Final sürüm 19'unda yayınlanacak hocam.

• suskun4449 S kullanıcısına yanıt
    İki hafta idi sanırım bir süresi var hocam. Beğenmezseniz imza açık olan sürüme geri dönebiliyorsunuz.

• Bende 10.2.1 deyim ve riske gerek yok ios 11 direk geçmek daha mantıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bende 10.2.1 deyim ve riske gerek yok ios 11 direk geçmek daha mantıklı

10.2.1 de appstore dan bir sey indirirken surekli sifre veya touch id istiyor bende. Sizde boyle bir sorun varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bende 10.2.1 deyim ve riske gerek yok ios 11 direk geçmek daha mantıklı

iOs 11 güzel oalcak gibi görünüyor, ona bırakmak kötü fikir değil umarım 11, ios 10 u aratmaz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de bu iPhone x 1000 dolar bize 1500 dolar civarına gelicek sanırım acaba Fransa dan aldırma şansım olabilir bir iki aya bir arkadaş gidicek orda ne kadar olabilir bizim ki gibi vergi olayı abartı değildir sanırım

• suskun4449 S kullanıcısına yanıt
    Hiçbir ülkede vergi bizimki kadar değildir hocam rahat olun önsiparişler açıldığında fiyatına bakarsınız Türk lirasına çevirir üzerine pasaport kaydı masrafını eklersiniz. Aradaki fark gözle görülür bir farksa ordan alırsınız

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Hocam onu ayarlar appstore ve itunes parola ayarları ücretsiz indirmelerde parola gerekmesin seçeneği ile kapatabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Hocam onu ayarlar appstore ve itunes parola ayarları ücretsiz indirmelerde parola gerekmesin seçeneği ile kapatabilirsiniz

Oyle oldugu halde sifre istiyor hocam

• 
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.