Şimdi Ara

iOS 11.0.1 ile batarya sorunu gideriliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DÜZELEN BİR SEYİN GERCEKLİĞİNİ HABER YAPMALISINIZ. BU DURUM DA DENEYEREK OLMALI. DENEYINIZ.
    DÜZELEN BİŞİ YOK.
    SAYGILAR,

• qazrfv kullanıcısına yanıt
    Dostlar öncelikle herkese selamlar. Bir mühendis olarak yazıyorum. Kaliteli yazılım demek hatası az olan yazılım demektir ve hiçbir yazılım hiçbir zaman hatasız olamaz. Sadece yazılımların hataları azaltılır ancak kusursuz yazılıma ulaşmak günümüzde maalesef mümkün değildir.

• Denetim Markezi kısayollarında WİFİ tam olarak WİFİ'yi kapatmıyor ayarlara girince wifi hala bağlı değil gözükerek açık duruyor. Mevcut internet bağlantısını kesiyor sadece kısayol. BU denetim merkezindeki bugları ne zaman giderecekler merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayaz09

Denetim Markezi kısayollarında WİFİ tam olarak WİFİ'yi kapatmıyor ayarlara girince wifi hala bağlı değil gözükerek açık duruyor. Mevcut internet bağlantısını kesiyor sadece kısayol. BU denetim merkezindeki bugları ne zaman giderecekler merak ediyorum

o bug olarak görülmüyor-muş. düzeltme yapacaklarını zannetmiyorum onun için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • He yani 11.0 da batarya sorunu olduğunu kabul ediyorsun. O zaman neden haberini aynı ivedilik ve süratle yapmadın? Neden başkası yaptı????

@Ekrem71 cidden bir bitmedin. Bıktırdın bizi bitirdin....

• quote:

Orijinalden alıntı: tamzirtapoz

Dostlar öncelikle herkese selamlar. Bir mühendis olarak yazıyorum. Kaliteli yazılım demek hatası az olan yazılım demektir ve hiçbir yazılım hiçbir zaman hatasız olamaz. Sadece yazılımların hataları azaltılır ancak kusursuz yazılıma ulaşmak günümüzde maalesef mümkün değildir.

Haklısın hocam Bilgisayar müh ilk derste bug bir yazılım olmaz diye anlatıyolarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.