Şimdi Ara

IOS 11 Appstore Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ios 11.0.3 kullanıyorum fakat appstore üzerinden bir şey indirmeye çalıştığımda çoğunlukla touch id girişinden sonra herhangi bir yükleme işlemi olmuyor. Yeniden başlattım, ağ ayarlarını sıfırladım net bir sonuç alamadım. Telefonun internet bağlantısıyla ilgili bir sıkıntısı yok. Sadece appstore üzerinde genellikle uygulama yüklemeye çalışırken karşılaştığım bir sorun. Halka dönüyor sadece ve o şekilde kalıyor. Konu hakkında bir önerisi olan var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aynı sorun bende de var ve telefon sürekli kitleniyor yazılımsal sanırım bu güncelleme perişan etti telefonu :@
  • devalionsa D kullanıcısına yanıt
    11.0.2 den ota ile kurdum. Restore yapacak vaktim de yok açıkcası. Sanırım ios 11.1 i bekleyeceğim. Bu arada kullandığınız cihaz nedir hocam ?

• Reverser R kullanıcısına yanıt
    6s kullanıyorum bende güncellemeleri wifi üzerinden yaptım o yüzden olabilir mi diye düşünüyorum.
  • devalionsa D kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlara biraz bakındım, bu sorunu yaşayan da var yaşamayan da. Anlayamadım doğrusu...

• Reverser R kullanıcısına yanıt
    Ben güncellemeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum 11 den önce böyle kitlenmeler yaşamıyordum çünkü.
  • 6 ve 6s serisi 11e güncellemeyin tavsiyem, daha da beter oluyor, varsa bir takılma yedekleme alın daha sonra sıfırlayıp tekrar kurulum yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.