Şimdi Ara

iOS 11 karşınızda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 11 için metal 2 desteği olacak mı acaba?

• Hücresel veri gelmiş işte yenilik concord tabletlerde bile var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Kullanandan çok kullanmayan şikayet etmeye başlamış.. ;)

Size yenilik, devrim diye sunduklarının diğer platformlarda yıllardır mevcut olmasındandır. :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 6 Haziran 2017; 3:32:29 >
  • Arkadaşlar aklıma bir konu takıldı, bilen bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim.

Acaba bu yeni files uygulaması ile otg üzerinden telefon veya tablete dosya atma ( mp3, word, pdf vs. ) ve aynı şekil tabletten dosya aktarmaya izin varmı? Çünkü böyle birşey varsa bence Core M li bilgisayarlar yerine tercih edilebilecek bir model olur yeni ipad ( aynı zamanda android ile ios arasındaki önemli farklardan biri de kapanmış olur bence )

• quote:

Orijinalden alıntı: darkhair

Arkadaşlar aklıma bir konu takıldı, bilen bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim.

Acaba bu yeni files uygulaması ile otg üzerinden telefon veya tablete dosya atma ( mp3, word, pdf vs. ) ve aynı şekil tabletten dosya aktarmaya izin varmı? Çünkü böyle birşey varsa bence Core M li bilgisayarlar yerine tercih edilebilecek bir model olur yeni ipad ( aynı zamanda android ile ios arasındaki önemli farklardan biri de kapanmış olur bence )

Bildiğim kadarı ile OTG desteği yok. Apple bu tarz şeyleri pek seven bir firma değil. Hani Word, PDF bir nebze de iTunes varken MP3 aktarımına izin vereceklerini hiç zannetmiyorum (malum iTunes üzerinden satış yapıyorlar). Apple "güvenlik" gerekçesiyle doğrudan dışarıdan dosya aktarımını desteklemiyor.

• millet takmış mobil veri tuşu yeni geldi falan.. yaw böyle bir telefonun varsa interneti niye kapatırsın. diceksin şarjım bitiyor. abi çok kullanıyosan bi zahmet power bank ini yanında taşı.

• Windows phone a bile kaç yıl önce mobil veri özelliği geldi bide Windows phone u kötülüyorlardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hücresel veriyi açıp kapama yine kısayol olarak eklenmemiş ben yine hüsran
  • ios 11 bence ipadlere daha çok şey getirmiş hatta harika olmuş. zaten rakibi yok bence ipadin. iOS 11 karşınızda
    iphone 5, iphone 6, iphone 6s + ve şimdi iphone 7+ kullanıyorum. tamam ios iyi güzel hoş da artık her güncellemede aklıma şu karikatür geliyor.
  • Adamlar resmen jb'li sürüm yapmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba kullanımda 2 seçenek olsun isterdim.rahatsız etme veya sesli araba modu.sesli mod mesela her mesaj ve iletiyi sesli okusa.gelen whatsapp mesajı sesle cevaplanabilse(söylediğini yazıya göküp yollması) gibi...
  • Tamam tamam Android süper hadi mutlu uyuyun bugün de

• 3g den bu yana dosya yöneticili iphone kullanırım. jailbreak yapıp ifile yüklemek 10 dakikanızı alır androidciler

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

kameraya flaş koymaları 3. nesilde, bildirim çubuğu yanılmıyorsam 5. nesilde gelmişti. uygulama önbelleği temizleme yok. şu alttan çıkan kısayol menüsüne mobil ver butonu koymaları için kaç yıl hesaplayın :)

Uygulama önbelleği temizleme var aslında.. Kapatma tuşuna basılı tutun. Telefonu kapatma menüsü gelecek (hani iPhone'u kapatmak için sağa sürükleyin dediği yer) o sırada kapatma tuşundan elinizi çekip home tuşuna basılı tutun 5 saniye kadar temizlenir bellek..

Hiçbir yerde görmüyorum kimse bahsetmiyor... Hatta geçen kombinasyonu unuttum aradım bulamadım. Ama önbellek temizleme mevcut iPhone'larda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jitanx -- 6 Haziran 2017; 18:12:5 >
  • ben ios 7 den beri memnunum

• muticoo kullanıcısına yanıt
    işte tam bir koyun kafası:)) iphone sever olarak söylüyorum bunu o zaman bu telefonu kullanıyorsan ekran parlaklığıda tam olmalı ayarı kaldır, sesi ful olmalı ayarı kaldır tam komedisiniz ya

• iOS 11'de çok değişiklik var ama DH nedense haberini yapmıyor umarım ilerleyen zamanlarda ele alır bu değişiklikleri...

• Android'deki ozellikler ios'a gelene kadar bir 10-20 sene beklememiz lazim.windows phone bile daha fonksiyonel.

• iPhonelere Drag drop özelligi gelmis, birden cok App veya oyun ikonunu istenen klasöre ekleme özelligi gelmis. Androidde cok özellik var dogru ancak Apple bu özelligi vermeden anlami olmuyor sanki. Apple ile özellikler adim adim geliyor ve insanlar bunlari kullaniyor. Androidde olupta bilinmeyen bircok özellik var, cogunu kimse bilmiyor. Apple insanlara yeni birsey vermiyor aslinda, ögretmen gibi birsey yapiyor, verdigi özelligin ustune basarak gösteriyor ve ögretiyor belkide farki burada.
  • Herseyi anlarim ama arayuze laf etmeyin.halihazirda ios dan daha iyi bir android arayuzu yok zaten.arayuz konusunda apple daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.