Şimdi Ara

iOS 11'le ses göstergesine de ayar geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 11'le ses göstergesine de ayar geldi

Apple'ın yeni nesil mobil işletim sistemi iOS 11'in en güzel yanlarından biri de ses göstergesinin farklı bir konuma taşınması oldu. Şirket sonunda ses seviyesini öğrenmemizi sağlayan göstergeye bir ayar vermiş durumda. iOS 11'le artık videoların ses seviyesini ayarladığınızda neredeyse tüm ekranı kaplayan koca hoparlör simgesini görmeyeceksiniz.

Ayrıca Bkz.SoftBank, Boston Dynamics’i satın aldı
    Beta testerlar yeni duyurulan iOS 11'i kullanmaya başladı ve her geçen gün yeni özellikler keşfediyorlar. İlk testerlardan biri olan Twitter kullanıcısı Devon T., attığı tweetle işletim sistemindeki yeni değişikliği ortaya çıkardı.

iOS 11'le ses göstergesine de ayar geldi

Resimde de görebileceğiniz gibi, ses seviyesi göstergesi artık ekranın sağ üst köşesinde düzgün bir şekilde duruyor. Ayrıca boyutunun son derece küçültüldüğünü ve yatay olarak tasarlandığını görüyoruz. Yani iOS 11 arayüzüne uyum sağlayacak şekilde elden geçirilmiş. Mevcut "kutu şeklindeki" ses göstergesi ise ekranın ortasında belirip görüntünün önemli bir bölümünü kapatarak video deneyimini engelliyordu.

• 10 Sene sonra bi ayar çekildi çok şükür...

• Apple'da bu sene değişim için bir yeltenme oldu gibi, umarım seneye üzerindeki ölü toprağını biraz daha atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 9 Haziran 2017; 12:21:19 >
  • Çok iyi oldu. Video oynatırken ekranı kaplayan o salak göstergeyi nihayet kaldırmayı akıl edebildiler. Yahu Symbian'da yoktu böyle saçma sapan şeyler. Nihayet kafalarındaki o mantık denen şeyi kullanmayı başarabildiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkin olmuş ama Android gibi geldi gözüme iyice. Genel olarak iOS tasarımından farklı tarzda sanki.
  • En sonunda daha cok kullanici dostu haline geldi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de default ses limitini artirsalar keske. Son ses bile kisik geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu doru mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İŞTE BÜYÜK DEVRİM.APPLE YAPTI.

• Tam ekran görüntüsü alacakken açılırdı hep rahmetli 😄

• teknoloji seven,anlayan arkadaşlar ben ettim siz etmeyin 6s kullanıyorum ilk çıktığından beri telefon çok iyi ama ios adamı kanser eder.acaba ios a geçsem mi yapabilirmiyim diye şüpheleriniz varsa geçmeyin.

• Ben teknolojiyi seven ve takip eden biriyim. Ekim 2015'te 6s aldım. Öncesinde Symbian kullanıyordum ve her şey kullanıma açıktı. Dosya transferinden sistem dosyaları değişikliğine kadar her şeyi yapabiliyordum. Fakat anlayamadığınız nokta şu: bilinçsiz tüketim. Ben 6s almaya karar verdiğimde dosya transferi yapamayacağımı, sistem dosyalarına erişemeyeceğimi, bilgisayardan kafama göre dosya atamayacağımı hesaba katarak aldım. Tüm bu kısıtlamaları göze alarak aldığım için hayal kırıklığı yaşamadım. O yüzden bir şey alırken tüm şartları göz önünde bulundurarak alın. Sonra kanser de eder verem de.

• Devrim üstüne devrim yaşiyoruz gözlerim yaşardi

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Dediklerim cok dogru bilincli aldiktan sonra sorun olmayabilir yada alisirim diyip alisamayabilirsin. Ornegin kuzenimde ios a gecti o cok memnun. Benim ios a gecme nedenim deneyimlemek istememdi. Windowsmobile dahil tum os lari denedim farkli deneyimler hosuma gidiyor.

Simdide android e s8 ile geri döneceğim.

• iOS stabilite olarak iyi olsa da yazılım çeşitliliği ve işlevselliği olarak Android'in çok gerisinde maalesef. iOS 11'de akıllı arama var mı acaba? (Sayıları tuşlayarak kişi bulma.)

• Sizde bunu haber yaptınız

• Betada ses tuslarina basinca sesle ilgili herhangi bir sey gozukmuyor ekranda

• ben beğenmedim.

• Eh yani bi zahmet 10 yıl oldu

• Şeytanın aklına gelmez, büyük bir kolaylık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.