Şimdi Ara

iOS 12.1.3 güncellemesi önemli hataları gideriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Apple’ın dün gece saatlerinden itibaren dağıtıma başladığı iOS 12.1.3 güncellemesi bir süredir kullanıcıların şikâyette bulunduğu Mesajlar uygulamasında ve HomePod akıllı hoparlöründeki hataları gidermeye odaklanıyor.

iOS 12.1.3 güncellemesi neler sunuyor?

Güncellemede giderilen hatalardan birisi Mesajlar uygulamasına ait. Kullanıcılar uygulamadaki Detaylar sayfasına girdikten sonra geçmişte arkadaşlarıyla paylaştıkları resim ve videoları görmekte zorlanıyordu. Ayrıca Paylaşım üzerinden gönderilmiş fotoğraflarda da çizgiler ortaya çıkmaya başlamıştı.

Ayrıca Bkz.Xiaomi’nin patronu katlanabilir telefonu sergiledi

İkinci hata ise CarPlay ile ilgili. iPhone XS, XS Max ve XR modelleri zaman zaman CarPlay bağlantısını sonlandırıyordu. Bu çözülmüş oldu. Diğer taraftan HomePod hoparlöründe yeniden başlatmaya sebep olan hata giderildi.

Son olarak iPad Pro 2018 modelinde profesyonelleri etkileyen ve harici ses aksesuarı bağlandığında oluşan ses bozulmaları da giderildi. Yine performans tarafında bazı iyileştirmeler de yer alıyor.

• İPod touch 6 yı çok çok etkiledi olumlu anlamda bu güncelleme... arka kamera ön kameradan çok çok daha kötü çekiyordu, şimdi olması gerektiği gibi çekiyor.

İPhone 5s e gelmedi bu güncelleme.

İpad 2018’i de bariz anlamda yavaşlattı.

Ufak bir müdahale ile kameraların ve telefonların hızlarını değiştiriyorlar... güncelleme işi büyük risk aslında her şey çalışıyorsa iyi anlamda asla güncellememek gerek cihazları.
  • Kesin gideriyordur eminim, su galaxy m20 m30 çıksa da artık su 6s ten apple dan kurtulsam diye gün sayıyorum

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    6s in nesi varmış bende 6s+ var 2015 telefonu pubg ultrada oynuyorum, oisli kamerayla çok iyi foto video çekiyorum. M20 m30 dediğin telefonlar 4 sene önceki 6s ile yarışamaz. Bataryayı basmış samsung başka bir özelliği yok ve bu telefonlarada en az 300 euro ister.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yükledik bakalım ne olacak
  • 12.1.1 ile devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden bir çıkar öyle giderdi. Androide döndü, her ay yenisi geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla telefon hızladı ama hala hata var taptic engine ve 3d touch sapıttı keyfine göre çalışıyor
    iOS 12.1.3 güncellemesi önemli hataları gideriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slymngbs48 -- 23 Ocak 2019; 23:38:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İPod touch 6 yı çok çok etkiledi olumlu anlamda bu güncelleme... arka kamera ön kameradan çok çok daha kötü çekiyordu, şimdi olması gerektiği gibi çekiyor.

İPhone 5s e gelmedi bu güncelleme.

İpad 2018’i de bariz anlamda yavaşlattı.

Ufak bir müdahale ile kameraların ve telefonların hızlarını değiştiriyorlar... güncelleme işi büyük risk aslında her şey çalışıyorsa iyi anlamda asla güncellememek gerek cihazları.

• xs max e yükleyen varmı?

• Önemli hataları giderir daha önemli hataları getirir, zerre heyecan uyandırmıyor

• kaç yıldır tek bir adam akıllı yenilik getirmediler hala sorun giderme güncellemesi yapıyorlar.

• Webteknoda bu güncellemenin daha büyük hataya yol açtığı haberi var !
    Haber henüz çok yeni, burada daha ayrıntılı yayınlanacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutismail -- 24 Ocak 2019; 10:21:32 >
  • Kimbilir güncellemenin içerisinde nasıl bir alicengiz oyunu içereden kodlar entegre ettiler. Yakında pis kokular gelir burunlara... Batarya bitmek üzere... Ne hoş... :D

• mesutismail kullanıcısına yanıt
    Evet operatörümüz Sprint olduğu için bizi çok yakından ilgilendiriyor. Ayrıntılı bir haberi yapılması lazım 😂😂😂

• TearsForFears kardeş 250 dolar telefonlar iPhone gibi şarja bagimli kullanmam hiç değilse

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

6s in nesi varmış bende 6s+ var 2015 telefonu pubg ultrada oynuyorum, oisli kamerayla çok iyi foto video çekiyorum. M20 m30 dediğin telefonlar 4 sene önceki 6s ile yarışamaz. Bataryayı basmış samsung başka bir özelliği yok ve bu telefonlarada en az 300 euro ister.
    Kardeş bende Ip8 var. En yüksek HDR’de açıyor. Sen o telefonla Ultra da nasıl oynuyorsun anlamadım. Özel yapım mı ?

• Apple guncellemelerini haber yapmaya gerek yok. Her hafta bir numara degisikligiyle yeni bir guncelleme olup hata giderdigini soylerler sonra yenisinde baska hatalar cikar, bu boyle surer gider. Artik buyik guncellemeler disinda ufak tefek ivir zivir guncelleme haberleri yapilmamali. Ha birde her guncellemede akusi uzun gidenler ortaya cikar vesaire.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Kardeş bende Ip8 var. En yüksek HDR’de açıyor. Sen o telefonla Ultra da nasıl oynuyorsun anlamadım. Özel yapım mı ?

Alıntıları Göster
    Ultradan kastım en yüksek ayarlar. Ultra hd ayarı var. Fakat ip8 de zaten 720p çözünürlük var 2k modunu açman gereksiz ki desteklemiyorda.
  • IOS'ta o kadar çok hata var ki 12 senedir gidere gidere bitiremediler

hepsi de önemli hata he

not: iphone kullanıyorum
  • apple nın güncelleme üzerinde ki en buyuk hatası aynı güncellemeyi bütün seri telefonlara vermiş olmasıdır bence..çunku 2015 de üretilen ip 6 yada 6s ile 2018 de üretilen ip 10 10x telefonlara aynı güncelleme geliyor.birinde hatayı düzeltirken diğerinde bozuyor.aynı güncelleme de serilerin hatalarını nasıl ayırt edeyorlar merak ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.