Şimdi Ara

ios 12.4 sürümüne yükseldikten sonra kamera bulanık çekmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

telefonum 6s Plus. whatsaptan belge resmi çekip gönderme işlemini çok kullanıyorum. son zamanlarda çekip gönderdiğim resimlerin bulanık olduğundan dolayı okunmadığı şikayetlerini aldım. hakikatten farkettim ki resimlerin yarısı bulanık, yarısı net gibi gözüküyor. sürekli farklı bir noktayı odaklayıp, diğer taraflar bulanık kalıyor.

eski resimlerde ise resmin her bölümündeki yazıların okunduklarını tespit ettim.

bu önemli değişikliğin son sürüm 12.4 e geçtikten sonra olduğunu düşünüyorum. belki fotoğraf kalitesini artırmak için otomatik odaklama gibi bir ayar yapmış olabilir ios 12.4 ama benim işim ile alakalı eski fotoğraf kalitesine ihtiyacım var.

tekrardan eskisi gibi belgenin tamamındaki yazıların okunabilmesi gibi bir ayarı tekrar yapmam yada eski sürüme dönebilmem mümkün müdür? bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

saygılarımla

• Yazılım sonrası hard reset yaptınız mı? Elmayı görene power ve home tuşuna birlikte basınız .

Yada

Yedek önemli değilse dfu modunda temiz yedeksiz restore yapabilirsiniz …

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • “kesinlikle sürümle ilgisi yok” dersem yanlış bilgi vermiş olurum. ama geçmişte ben bu sorunu yaşamıştım ve 6S’lerin kronik bir kamera problemi olduğunu duymuştum. benim cihazın kamerası bir kere garantiden değişmişti. bir kere de dışarıda değiştirttim. etrafımda da bu sorunu yaşayan çok insan var. özetle; sorununuz 12.4’den önce başlamış olabilir veya tesadüfen 12.4’le başlamış olabilir. yeni sürüme geçtiğinizde farkı görürsünüz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.