Bildirim
iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güvenli mi ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tek yapacagin sey uygulama yüklemek. Appstorede olmayan tweakli instagram, whatsapp gibi sosyal medya uygulamalari var, resimleri videolari indirebilecegin. Bunun disinda Appstoredeki oyun program bircok sey var, tek fark istedigini indirip yükleyebiliyorsun. Güvenlimi sorusunun cevabi JB den cok güvenli oldugu kesin. -
jb nin içinden gelen birisi olarak kesinlikle katılıyorumquote:
Orijinalden alıntı: _turbo_
Tek yapacagin sey uygulama yüklemek. Appstorede olmayan tweakli instagram, whatsapp gibi sosyal medya uygulamalari var, resimleri videolari indirebilecegin. Bunun disinda Appstoredeki oyun program bircok sey var, tek fark istedigini indirip yükleyebiliyorsun. Güvenlimi sorusunun cevabi JB den cok güvenli oldugu kesin. -
-
-
-
Say Cheese:
Speed Dial:
Group Message:
Download File:
Adjust Clipboard:
Shorten URL:
Shoot A GIF:
Convert Photos To GIF:
Upload Last Photo:
Make Top 25 Playlist:
çoğunun üzerinden 2.3. kez geçiliyordur ama adamlar yapmış kullanalım
-
Bunu yapabilecek var mıquote:
Orijinalden alıntı: brobiy
https://www.convertmp3.io/tr/
Bu siteden indirecek şekilde ayarlayabilirmisin çünkü burdan indirimce albüm kapağıda oluyor mp3 ün.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Say cheese baya iyiymiş
Denedim yapamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Bunlar çok iyi Ya nereden buldunuz ? Şu düşük güç olayını çözemedim ben onu ayarladım pil’im %30’a geldiğinde otomatik düşük güç moduna mi geçiyor ? Teşekkürler linkler için
-
ireviews takip ediyorum adam hem jailbreak için tweak paylaşıyor hemde böyle yenilikleri, öneririmquote:
Orijinalden alıntı: canergiray77
Hocam Bunlar çok iyi Ya nereden buldunuz ? Şu düşük güç olayını çözemedim ben onu ayarladım pil’im %30’a geldiğinde otomatik düşük güç moduna mi geçiyor ? Teşekkürler linkler için
evet pil düzeyine göre profil seçiyor otomatik olarak, ama bendeki değerler 49 ve 18 olarak gözüküyor 49 dan büyükse normal 19 den küçükse low power mod olarak değişiyor, bunları değiştirmek gerekebilir kullanıcıya göre
rica ederim konuyu açıp yorum yapanlara teşekkür etmek lazım çok faydalı konu olmuş
-
Hocam otomatik geçtiğine eminmisimiz. Sanki tıklayıp seçmek lazım gibi, yoksa değiştirmiyor kendi. Sadece hangi modu kullanmak gerektiğini öneriyor.quote:
Orijinalden alıntı: cantekim
ireviews takip ediyorum adam hem jailbreak için tweak paylaşıyor hemde böyle yenilikleri, öneririm
evet pil düzeyine göre profil seçiyor otomatik olarak, ama bendeki değerler 49 ve 18 olarak gözüküyor 49 dan büyükse normal 19 den küçükse low power mod olarak değişiyor, bunları değiştirmek gerekebilir kullanıcıya göre
rica ederim konuyu açıp yorum yapanlara teşekkür etmek lazım çok faydalı konu olmuş
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 12 Ekim 2018; 10:6:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
satırlardan onu anladım açıkcası ama öneriden ibaret ise pek işe yaramaz gibi işlevselliğini kaybeder en azından, deniyorum akşama kadar bilgilendiririm tekrarquote:
Orijinalden alıntı: azad_van
Hocam otomatik geçtiğine eminmisimiz. Sanki tıklayıp seçmek lazım gibi, yoksa değiştirmiyor kendi. Sadece hangi modu kullanmak gerektiğini öneriyor.
Alıntıları Göster -
Police:
I'm awake:
Sleep:
Spotify:
Imgur:
No Paywall:
LIFX Lights:
Combine Screenshots:
ASCII Clipboard:
Open in Apollo:
Download YouTube Video:
Convert Video to Gif:
Flip a coin:
Amazon Price:
Joe Rogan:
Convert Vid to GIF:
Convert Burst Photos to GIF:
-
ayrıca evde hatırlat ve işte hatırlat çok işe yarıyor google keepte de yapılabiliyormuş aynı iş
birde bu işe jailbreak girdiğini düşünüyorum efsanevi olur o zaman, eğer farklı bir odaya almazlarsa bu kestirme işini ki alabileceklerini sanmıyorum jailbreak ile apple yardımın bugün yapabildiği şeyi yani uzaktan telefonu kontrol etme olayını telefonun ekranını paylaşma olayını ve çok daha fazlasını yapılabilir hale getiricektir diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 12 Ekim 2018; 11:22:35 > -
Hatta Google Keep'de daha iyi çünkü bulunduğun konuma vardığında otomatik hatırlatıyor :)quote:
Orijinalden alıntı: cantekim
ayrıca evde hatırlat ve işte hatırlat çok işe yarıyor google keepte de yapılabiliyormuş aynı iş
birde bu işe jailbreak girdiğini düşünüyorum efsanevi olur o zaman, eğer farklı bir odaya almazlarsa bu kestirme işini ki alabileceklerini sanmıyorum jailbreak ile apple yardımın bugün yapabildiği şeyi yani uzaktan telefonu kontrol etme olayını telefonun ekranını paylaşma olayını ve çok daha fazlasını yapılabilir hale getiricektir diye düşünüyorum
(Tabi ayarlardan konum kullanımı, her zaman açık seçmek lazım) -
kestirmelerde aynı işi yapmıyor mu :/quote:
Orijinalden alıntı: BackConnect
Hatta Google Keep'de daha iyi çünkü bulunduğun konuma vardığında otomatik hatırlatıyor :)
(Tabi ayarlardan konum kullanımı, her zaman açık seçmek lazım)
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X