< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç324 -- 15 Aralık 2024; 15:58:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım (115. sayfa)
-
-
Kestirmeler içinde Siri açılmıyor sanırım ama bu kestirmeyi ile ses dinleyerek YouTube music de şarkı yada playlist açabiliyor.
yeterince stabil çalışmayabilir. Şarkı ismi yada sanatçı adı şarkı adı söyleyin. Sade şekilde oluşturdum, geliştirilebilir
https://www.icloud.com/shortcuts/4e3ff4c9f21e4dd68bf6b07df88e9314
Otomasyonda bluetooth a bağlandıgında seçeneği ile bu kestirmeyi aç diyeceksiniz
Böyle şarkı seçmek yerine, yeni bir kesitirme yapıp otomatik şekilde herhangi bi liste açsanız daha iyi olur. (Siri ile playlistinizi bir iki defa açın, kestirme oluşturucuda arama kısmında görünüyor)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Elinize sağlık hocam, kestirmeyi yükledim bluetooth bağlanınca otomasyonu bağladım ancak youtube music uygulamasına giremedim.aslında amacım arabaya binince telefona dokunmadan istediğim şarkıyı youtube music uygulaması içinden çaldırabilmek.arabaya bağlanınca uygulamayı açtırabildim ancak arama kısmına elle müdahale etmeden şarkıyı aratamıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulamayı açabildiyse çalması lazım aslında. Kestirmeyi çalıştırınca onaydan sonra ses dinleniyor yazıyor.
başka şarkılar deneyin hocam bide.
örn: 90’lar
örn: sezen aksu keskin bıçak
bu tarz söyleyince açılıyor müzik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocalarım iyi günler. Siri ile oluşturduğum kestirmeyi çalıştıramıyorum. Örneğin aşağıda resmini yüklediğim kestirmede Siri’ye “kapıyı aç” dediğimde kestirmede seçtiğim telefon numarasını araması ve kapının açılmasını istiyorum. Bir yerde hata mı yapıyorum acaba bilgilendirir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Eşimle ortak kullandığımız bir Bluetooth cihazımız var. En son hangi telefona bağlandıysa onda kalıyor. Aşağıda listede smartbox-52E9 olarak geçen cihaz.
Menü-ayarlar-Bluetooth-aygıt seçimi yapıp tekrar bağlanmaktansa bunun bir kestirmesi oluşturulabilir mi? Birkaç kez denedim ama Bluetooth aç/kapa dan öteye gidemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X