Şimdi Ara

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.288
Cevap
244
Favori
300.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NFC için otomasyonlar kurguladım. NFC etiketi okunduğunda kestirme çalıştırıp odanın ışıklarını kapatıyor. (Hue)
    Fakat bu otomasyonlar iphone kilitliyken çalışmıyor.
    Kestirme içerisinden “Kilitliyken çalışmaya izin ver” aktif ama otomasyon başlangıcı için böyle bir kurgulama yapamıyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar konum tabanlı evden ayrıldığım zaman her zaman açık veya kapalı da olsa 4g yi açan bir otomasyon var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt

Otomasyon”a girin. Artıya basıp yeni otomasyon oluşturun ve “ayrıldığımda” seçin. “Konumu” seçin, “Hemen çalıştır” ı işaretleyin ve “sonraki” diyin.

”Yeni boş otomasyonu” seçin. Ordan “ses ve veriyi ayarla” dan halledebilirsiniz.

• azad_van A kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim mesajı yazdıktan sonra deneyip yaptım kullanıyorum birkaç gündür.

• Arkadaşlar loader artık çalışmıyor mu twitter da

• Merhaba bir kestirme ile istediğim uygulamayı açıp uygulama ekranında istediğim bir noktaya dokunmasını (tıklamasını) istiyorum bu mümkün mü?

• Arkadaşlar 3g-lte arasında değişikliği kısayoldan yapmak için bir kestirme yapmak istiyorum, ama olmuyor yardımcı olabilir misiniz
    iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım

• Otomasyon ayarladım gün ışığında wp den mesaj at diye çalışmıyor Kestirmelerin hava durumuna erişimi yok diye düşündüm öyle bir izin yok arka planda uygulama yenilemenin mi açık olması lazım acaba

• haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    Sistem servisleri konum izinlerini kontrol edin

• quote:

Orijinalden alıntı: toxaa

Sistem servisleri konum izinlerini kontrol edin
    iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım

Hangisi açık olmalı hocam

• haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    Sistem özelleştirme 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: toxaa

Sistem özelleştirme 👍
    Cevap için çok teşekkür ederim hocam

• iPhone ve iPad için kestirmeler uygulaması kullanılarak yapılmış mükemmel bir kestirme. Bu kestirme ile hangi sektörde olursanız olun hedef kitlenize özel müşteri portföyünüzü oluşturabilirsiniz. İnternette saatlerinizi harcamadan gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra tek bir tıklama ile bu kestirmeyi çalıştırıyorsunuz ve sizin yerinize belirlediğiniz kriterlere göre müşteriler telefon rehberinize kayıt ediliyor. Demo sürümüne linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.icloud.com/shortcuts/c0a9acd81306457f9c681a2bba7322bf

• Güncel anlık piyasaları görebileceğim bi kestirme varmı dolar altın vs

• Cihan kullanıcısına yanıt

evde wifi bağlı ise ona bağlayabilirsiniz. konum biraz şarj tüketiyor gibi geliyor bana. wifi koparsa 4g aç, wifi bağlanırsa 4g kapat gibi.

saygılar

• Chatgpt plus kullanıcıları için çalışan bir siri kestirmesi var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bir kestirme yapmaya çalışıyorum ama eğer kullanımıyla ilgili başım dertte.

Şimdi ses seviyesi %50'ye ayarlanıyor ve bir müzik çalmaya başlıyor. 5 saniye sonra ses seviyesi %50'nin altında değilse ses seviyesi %60'a, yine 5 saniye sonrası ses seviyesi %60'ın altında değilse 70'e, 5 saniye sonrası 70 altında değilse 80'e böyle böyle 100'e kadar gidiyor. Her aşamada o anki ses seviyesinin altında olmaması koşulu var ama bunu bir türlü yapamıyorum.

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşım var mı acaba?

Ne yapmaya çalışıyorum?
    Spotify'daki beğenilen şarkılarım listesini çaldırarak kendimi uyandırmak için böyle bir kestirme yazmak istedim. Ses seviyesi %50 ile başlayacak ve ben uyanıp ses kısma tuşuna bastığımda kestirme duracak ve ses arttırmayı kesecek. Eğer bir koşula bağlamazsam her halukarda ses seviyesi 100'e kadar yükselecek ki bunu istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Kestirme ile bir uygulamadaki menüyü açmak mümkün mü?

İos 18 de denetim merkezine kestirme ekleyip, örneği yapı kredi uygulamasının ve işcep'in QR kodla para çek menüsünü açtırmak istiyorum böyle bir şey mümkün mü?

• Cemented kullanıcısına yanıt

Uygumanın böyle bir özelliği yoksa kestirme ile yapamazsınız. Kestirme hiçbir uygulayı açıp, şifreyi otomatik doldurup menülere otomatik giremez. Ancak ilgili uygulamanın bunu desteklemesi lazım. Yapıkredide bu dediğiniz yok, sadece QR ile ödeme var o da şifre girdikten sonra açar tabi.

• basyigit B kullanıcısına yanıt

Yapmaya çalıştım hocam, evet sesi yükseltiyor ama ses yüksekse otomatik durmuyor. Ne yaptıysam olmadı. Sanırım kestirmelerle alakalı bir hata var. Belki ilerki güncellemeler ile düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 26 Eylül 2024; 15:42:3 >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.