|
Bildirim
Noldu ya izinsiz erişilmiyordu falan
|
Şimdiye kadarki en iyi güncellemeden biri olacak, gizlilik ve veri ihlalini yapanlar ortaya çıkıyor böylece
|
Bunlar bi de globalde bilinenler, bi de turkiyedeki uygulamari arastirmak lazim. Paranoyak olcaz yeminle
|
toktiki de savunmazsın ya
|
Pubg mobile ve Reddit de sıkıntı yok. Oldukça kullanışlı bir özellik olmuş en azından ios kullanırsanız hangi uygulamaların panodaki kopyalanmış veriyi kullandığını görüyorsunuz. Tahminimce çoğu uygulama bu özelliği panoda kopyalanmış bir kod var mı diye uyguluyor olabilir(doğrulama kodu vs.) Bu arada gizlilik konusunda eleştirenler eğer ios için bu özellik gelmeseydi ne iphone ne de android telefon kullanıcılarının aklına bile gelmezdi bu olay. Hayatınızı kaliteli cihaz üreticilerini her fırsatta eleştirmekten daha yararlı şeylere harcamanızı tavsiye ederim.
|
Bi de bu olayların acısı tiktokdan çıktı. Tekil ve ilk haber ona yapıldı. Tek yapan oymuş gibi
|
Android cephesinde bu olay ne durumda ?
|
Toktokla işim olmaz da Amerika'nın yaptığı sadece Çin veri topluyor algısını sevmiyorum
|
İşletim sistemini yazan Apple ve Google erişmiyor mu klavyede yazılan bütün herşeye ?
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hiçbirisi yüklü değil :) |
|
|
|
Uygulamaların hiçbirisi yok ama ABD kaynaklı uygulamalarında topladığını düşünüyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Edward Snowden 'ı araştırın, olayın ne boyutlarda olduğunu görün. Telefonlar yanınızdayken çok önemli şeyler konuşmayın veya telefonla çok önemli şeyler yazıp okumayın. Sadece telefon da değil tabi ki bilgisayar vb. tüm teknolojik iletişim aletleri aslında buna dahil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDCF59BE8 -- 6 Temmuz 2020; 6:53:30 > |