Hamile erkek nedir ya ? İnsan doğasına aykırı olmak için bu kadar çabalamaları... Tim Cook şaşırtmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 15.4 ile yeni emojiler yolda: 'Hadi eyvallah' emojisi geliyor (3. sayfa)
-
-
Bira göbeği olduğundan emin misiniz onun?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
App-Mediathek kapamada gelse keske, uyuz oluyorum bu gereksiz ozellige. Ekranda fazla sayfa olmasini istemedigim halde, Apple kafasina gore bir sayfa daha eklemis oluyor. 3 yil sonra kapama seceneigini getiririler illa bir uyuzluk yapmasalar ve diretmeseler olmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arka plandaki patronlar emir verdi hemen emir eri devlet başkanları, küresel kurumlar ve küresel şirketler startı verdi sonra film, oyun, medya vb. dört koldan propagandaya başladılar. Propaganda yapmayan yapımlara ve kişilere geçit vermediler, içine zorla sokuşturttular. Kısa süredeki bu kadar keskin dönüş, geçmişte de bize neleri nasıl aşıladıklarına çok güzel örnek teşkil ediyor aslında. Şu an bize normal gelen çoğu şeyin aslında normal olmadığını anlamamıza da yardımı olur umarım. Geçmişte aşıları büyük oranda tuttu ama ifsadları artık fiziksel sınırlara da dayandığı için bir yerde mecburi olarak sonlanacak. İnsanlık bunu erken engellerse daha fazla sıkıntıya girmeden kurtulabilir. Değilse çok sıkıntılı günler görüp mecburi duvara toslamadan sonra ancak kurtulur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gercekten asıl haber bu. 2 sene sonra gelen güzel haber.
-
İnanılmaz bir yenilik oha.
-
Hahahaha çok iyi ya :D
-
gerçekten inanılmaz bir yenilik.
-
Sat android al kardeşim ne takıntılı adamlarsınız, bir emoji hayatınızı mahvediyorsa hayatınızda değer verdiğiniz şeyler yok demektir. Bence apple'a laf etmeden önce kendi hayatınızı baştan sona gözden geçirin nerede hata yaptım diye. Apple'ın bin türlü kötü yanı var ama en eleştirilmeyecek şeyle eleştiriye tutulması gerçekten rahatsız edici.
-
*clickbait
sayın editör.
-
Adamlar olmaması gereken şeyleri ekliyorlar ve ses çıkarmayalım,tepki göstermeyelim oldu canım,pes yani !
Zulme ses çıkarmayan dilsiz şeytan olalım yani.Bu da bir çeşit zulüm aklını çalıştırırsan.
Gelelim hayatıma; inan hayatımda o kadar çok değer verdiğim şey var ki inanamazsın.Bak seni tanımıyorum,görmedim bile ama sana da değer veriyorum,kimseyi üzmek istemiyorum.Üzülmek de istemem aynı zamanda.
Bak dostum iyi düşün Apple'ın yaptıklarını ve özellikle bu hamile erkek olayını.Benim yaşım küçük değil 28 yaşındayım 29'a gireceğim,belki sen benden büyük yaştasın.
Bu konuda ben hassas isem senin de hassas olman lazım.Sonuçta çok da uzun olmayan süre sonra çocuğum olacak belki seninde durumun aynı yada belki de çocuğun var.
Ben ileride çocuğumun bu tür rezillikler ile yaşamasını istemiyorum.
Bize bunları sinsi sinsi dayatıyorlar.
Ayrıca Apple fanatiği olma sana tavsiyem !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDFA2C9DC -- 1 Şubat 2022; 15:22:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
24.emoji sanırsam böbrek.avi emojisi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X