< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (21. sayfa)
-
-
Ben 12’ye kurdum beta 2’de pil daha yavaş gidiyor. Beta1’de maşallah pil anında bitiyordu. Bazen uygulamalar çöküyor ama çok nadir oluyor.
ekranı yan tutunca kilit açma sadece 13 serisinde mi var acaba? Yoksa daha betaya gelmedi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekranı yan tutunca ios 16 ile geldi diye biliyorum ben. Benim cihaz yan tutunca açılıyor çünkü. Beta 1 şu anda beta 2 ye güncelliyorum.
-
Yan tutarak kilit açma sadece 13 serisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkçe çeviri özelliği geldi deniyor ama kimilerine gelmiş kimilerine gelmemiş. Sanırım Apple test aşamasında olduğundan kullanıcı seçiyor.
Bu iyi olmadı 😞😞
iPhone 12’ye beta 2’yi yükledim. Kilit ekranı widgetlarında borsa widgeti neden böyle sönük görünüyor anlayamadım
İOS 16 beta 2 inceleme …
Tarzı ve çizgisini bozmayan dostuma desteklerinizi bekliyorum ..
iOS 16 beta 2 ,video inceleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 25 Haziran 2022; 21:35:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
İnanın gözümden kaçmış paylaşımınız …
Teşekkürler …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 26 Haziran 2022; 0:0:30 >
İOS 16 beta 2 kullanım detaylarınızı ,hatalar ve deneyimleri hepimiz paylaşmaya çalışalım ..
Detayları merak eden dostlarımız için referans olacaktır …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 26 Haziran 2022; 0:6:19 >
Kilit ekranındaki widgetlar ara ara kayboluyor. Hız olarak aynı 15.5 ile. Duvar kağıdı ayarlarken bazen çok ısınıp pil tüketiyor.
Kilit ekranında bazı widgetler parlaklık olarak sönük kalıyor görmek zorlaşıyor.
Örneğin borsa widgeti sadece dolar veya dolar,euro, sterlin gibi çoklu gösterebiliyor. Çoklu gösteren widgeti eklediğimde şeffaf ve silik görünüyor.
Uygulamalar nadiren çöküyor. Translate’e Türkçe gelmemiş.
Face id yüzümü okumaya çalışırken “Yüz çok uzak” gibi bilgilendirici uyarı gösteriyor.
Şarja taktığımda önceden %80 dolu gibi ibare gösterirdi . Şimdiyse göstermiyor.
Cihaz iPhone 12
iOS 15.5 ile gece bi kenara bırakıp 10 saat sonra aldığım telefon %15 e kadar şarj tüketiyor durduğu yerde. Redditte iOS 16 beta 2 ile %1-2 ilk kayıplardan nakşediyorlar geceden sabaha. Bu durumu doğrulayacak var mı?
Doğrudur. Gece 2’den sabah 9’a sadece %3 gitti şebeke açık wifi/bluetooth kapalı
İOS 15.5 de,10 saat boyunca işlem yapmadan %15 kayıp yaşamak normal değildir.Yanlız arka planda açık olan uygulama olup olmadığını kontrol ettinizmi ?
Arka plan uygulamaları kapalı komple. Ayrıca görev yöneticisindeki programları da kapatıyorum.iPhone 13
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 26 Haziran 2022; 15:54:26 >
İOS 15.5 sürümünün iPSW indirip ,DFU modda temiz sıfır kurulum yapın.Yüklediğiniz yedeklemede bir sorun olabilir ..
İOS 16 beta sürecinde,pil kullanımı fazladır.Beta 1 göre beta 2 pil performansı biradaha iyi durumda .Stock sürüm iOS 15.5 pil performansına yaklaşamıyor.iOS 16 beta 2 sürümü ,Gece 8 veya 10 saatte %10 üstünde pil eksilmesi yaşıyor .Hatırlatma yapayım beta sürümü DFU modda yüklüyorum …
Beta 2 sürümünü ,xs max ,11 pro max,12 pro max ve iPhone 13 pro ile test ediyorum ..Pil performans net kıyaslama yapabilirim .Günlük kullanımda ,iOS 15.5 sürümünü 13 pro max kullandığım için farkı görebiliyorum …
İOS 16 beta bir detaylı incelememi çok yakında paylaşacağım.Kullanım deneyimi yapmadan net yorum yazmıyorum ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 26 Haziran 2022; 16:22:10 >
3 hafta oldu dediğiniz şekilde temiz kurulum yapalı. Bugüne kadar hiç yedekten yüklemedim, fotoğraflar mesajlar vs her türlü geri geldiği için. Programları baştan yüklüyorum öyle yüzlerce program yok zaten kullandığım. Batarya kalibrasyonu ile ilgili olabilir diye komple bitiriyorum bugün şarjı ilk kez aldığımdan beri. Onu da şu yüzden düşünüyorum şarjı 92'ydi telefonun kapattım şarja taktım 96 olarak açıldı. Şarjdan 96'da çektim saatlerce 96'da kalıp sonra hızlı şekilde düşüyor falan. Hala bu tip saçma şeylerle uğraşmak zorunda kalıyoruz maalesef.
-
-
@QRocKfire Hocam merak ettiğim bir şey var, muhtemelen çok basit bir soru sizin için.
Ben ios 15.4 kullanıyorum şu an, 16 resmi olarak yayınlandığında geçeceğim. DFU modda temiz kurulum yapmayı düşünüyorum 16'a geçerken doğru olanda bu sanırım sizden öğrendiğim kadarıyla.
icloud her şeyi yedekliyor sanırım ama dfu modda telefonu sıfırladıktan sonra şu an kullandığım uygulamalar ve bu uygulamalara giriş yaptığım hesaplar vs. otomatik olarak gelecek mi? çok yeniyim iosta kusura bakmayın
50'den fazla uygulamam var bunları tekrar yüklemek gözümde büyüyor ondan soruyorum hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 28 Haziran 2022; 15:40:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X