Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
180
Favori
775.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Beta sürümlerinin pil sağlığına ve özellikle bankacılık uygulamalarına bilinen bir dezavantajı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 16 beta ilk ciktigindan beri kullanmaktayim. Bankacilik uygulanmalarinsa herhangi bir problem yasamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Public Beta ne zaman çıkar? Bugün baktım hala yok 🥹

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Public beta,yanılmıyorsam beta 4 ile gelmesi bekleniyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler...

• iOS 16 Public Beta 1 çıkmış

• iOS 16.0 Developer Beta 3 yeniden düzenlenerek sunulmuş (20A5312j)

• Apple A16 bionic çipli prototip iPhone ( yeni iPhone ) iOS 16 beta 3 sürümüne dahil oldu …

• Özgür Bilge Twitter'da paylaşmış, public beta geldi diyor. Şu an kullanıma az çok uygun mudur yoksa daha beklenmeli mi?

iPhone 11 kullanıyorum ve hiç beta vs. işlerine girmemiştim. PC olsa kesin geçerdim, bu zamana kadar Windows 8, 8.1, 10'u Insider kullandım hatta Xbox Series S sahibiyim ve Edge tarayıcısına Chromium desteği beta sürümlerinde olduğundan bir süre Insider'da kullandım (ana sürüme Edge Chromium gelince ben de ana sürüme döndüm ve ciddi bir perfomans farkı olduğunu gördüm ana sürümde. Beta'da Xbox performansı kötüydü). Xbox'a nazaran Windows Insiderları beni neredeyse hiç üzmedi ama telefon çok başka bir dünya ve gün içinde sürekli elimde. İş için WhatsApp üzerinden çok iletişim kurmam, fotoğraf atmam ve görüntülü görüşmem gerekebiliyor. Acaba yeni 1-2 beta daha mı gelmesi beklenmeli ya da hiç bulaşılmamalı mı benim kullanım senaryomda.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 11 Temmuz 2022; 21:51:3 >

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    Bir de şöyle bir detay var, neden 2. kez beta 3 yayınlandı anlamadım ve ilk kez görüyorum böyle bir şeyi.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

Sanırım 2. kez gelen beta 3'de eksik olarak duvar kağıdına ulaşıl sağlayabilmiş. Bu da garip bir detay.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

iOS 16'nın güzel detayları varmış.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

Bu tarz şeyler paylaşılması rahatsız edici oluyor mu?

Mesela bunu daha önce hiç görmediğim için paylaştım. Benim bu tarz ince detaylar hoşuma gidiyor, konu sakin diye hazır önüme de düşünce paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 11 Temmuz 2022; 21:58:23 >
  • Public beta kursam saat de güncellemeyi zorunlu kılmaz degil mi ? Saati güncellemek istemiyorum geri dönüşü olmadığı icin.

iş için kullandığınız cihazda beta kullanmanızı tavsiye etmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10' da sormuşum 20' de çıkmış iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 

• recepix kullanıcısına yanıt

tabiiki hayır saatin betası için de ayrı profil gerekiyor, yani kısaca zorunlu değil.

• iPad Mini5 ios 14.8 ile kullanıyorum, yedeğini alıp iOS 16 beta kurduğumda, iOS 14' e geri dönebilir miyim.? Teşekkürler,

İOS 15 beta 3 ‘de sürümüne ikinci bir revize gelmişti.Pulic beta çıkarken yapılmıştı.Ayrıca iPadOS 15 stock sürümde revize edilmişti …

Xcode güncellemesinde değişti.A16 ve garip bir şekilde A15.X Bionic çip’de beta 3 dahil oldu.Apple galiba A15X çipe sahip yeni bir iPhone veya iPad planı var.Apple tutupta iPhone 14 serisinde A15X bir model çıkarma saçmalığına gitmez.Fakat bir çok kaynak düz serinin A15X ( yeni bir çip ismi süprizi olabilir ) olacağını söylüyor.Eylül ayını merakla bekliyorum…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 12 Temmuz 2022; 12:56:58 >
  • Public Beta kullanmaya başladım. Cihazım 13 Pro Max, şu ana kadar gayet akıcı ve sorunsuz şekilde çalışıyor. Şarj konusunu bugün kullanımdan sonra yazarım.

Türkçe çeviri, sistem genelinde veya herhangi bir yerde şu an yok. En azından bende yok.

• iPhone 11 ile kullanıyorum çeviri bende çalışıyor. Şu ana kadar farkettiğim hatayı asagida işaretledim.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.