Bildirim
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (500. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sağolun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 13 pro olsa 15 e dönmeyi denerdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
13 ve 13 mini için de açık görünüyor
İşte ota ipsw indirilip kurulabiliyor mu onu merak ediyorum
Muhtemelen olmuyordur
İllaki vardır da bir yöntemi biz bilmiyoruz daha önce delayota diye birsey vardı
E simdi 16.7 RC cikardilar ama Finali yayinlamadilar. Hani 17 ile birlikte gelecekti? Bugün mü gelir acaba?!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OTA güncellemeleridir.Sürüm düşürmek için ipsw gereklidir.OTA imzalar bazen aktif görünür ama MDM profil ile geçmiş sürümden üst sürüme geçmek için kullanılır.Delay OTA gecikmeli OTA olarak bilinir.Apple bu profili süreli yayınladığı için kullanılamaz.Bağzı durumlarda geliştiriciler bunu açıktan aktif edebilir.Fakat sürüm için Delay OTA ( supervise ) bulunmamaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 19 Eylül 2023; 13:18:18 >
Apple IOS 17.0 çıkmadan bağzı modellere OTA üzerinden 16.7 sürümünü serbest bıraktı. . .
Fakat IOS 17.0 yayınlandıktan sonra ,16.7 OTA güncellemesi gelmemiş veya yapmamış kullanıcılar Türkiye saati ile 20:00 itibaren IOS 17.0 bildirimi düşmüştür . . .
IOS 16.7 sürümü sadece OTA üzerinden yayınlandı ve imza süreci OTA çalıştı.İmzaları açık ve ipsw bulunan iki sürüm bulunuyor 16.6.1 ve 17.0 dir . . .
Son bir ekleme yapayım .IOS 16.6.1 final sürüm ,16.7 de OTA gelen anlamı olmayan bir güncelleme.Çünkü 16.7 sürümü her cihaza gelmedi ve 17.0 geçiş başladı.Apple en yeni sürüm ve bir önceki sürümün imzalarını aynı anda açıp belli bir süre sonra kapatıyor.16.6.1 iki önceki sürüm olarak kaldı.16.6.1 imzaları kapandığı an IOS 17 geri dönüş yolu tamamen kapanacak . . .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 19 Eylül 2023; 13:45:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Fakat iOS 16 Public Beta kısmından bakınca ben cihazıma 16.7’yi yükleyebiliyorum, acaba resmi sürüm henüz yayınlanmamış olabilir mi?
-
iPhone 11'imde 15.7 yüklü. 16.7 gelmedi bana. 16.6.1 ve 17.0 seçenekleri var güncelleme olarak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İos 17ye gectım tek hosuma gitmeyen sey dısland adaya bastığımızda yukarı cıkarırdı nerede olursa olsun suan ıslemıyor 😞
Hayır her hangi bir sıkıntı olmaz . . .
IOS 16 sürümüne geçiş planlıyorsanız 16.6.1 geçin . . .
16'ya geçmeyi düşünmüyorum. sadece 16.7 gelmedi onu demek için yazdım. biraz bekliycem, eğer 17'de çok sorun çıkarsa büyük ihtimal 17.7'yi bekliycem. sorun çıkmazsa 17.2 veya 17.3 gibi 17'ye geçmiş olurum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone 11 ios 16.7 hala gelmedi ipsw den bakdım 16.7 görünmüyor. Fakat rc olarak yükleyebilme seçeneği mevcut beyler napcazzzzz ? Neler oluyor ? Birileri açıklama yapabilir mi konuyu kaçırdık mı noldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X