< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (501. sayfa)
-
-
Enteresan bende hiç donma yapmadı. Çok akıcı şuan. 16 da çok sorun yaşamıştım ben de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullanamıyorsunuz demekki
-
İphone 14 16.6.1 e güncelledim 16.1den daha stabil şuan. Örnek microsoft office bi dosya açınca donuyordu şuan uygulama düzeldi. Pil ömrü de normal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar güncellemeden sonra telefonla konuşurken lte’den 3G’ye düşmeye başladı. VoLTE açık ve 5G otomatik olarak sectim. Lte seçip arama yaptım yine düzelmedi bunun yolu var mı? Kardeşim İzmir de onunla konuştuk onda konuşurken lte yazıyordu bende bu şekilde oldu. Telefon 13 pro
hangi cihaz hocam benım iphone 13.
şu an pcden sıfırdan kurulum yapıcam telden ındırdık baya kasıyor ekran geçişleri kötü
-
sıfır kurulum yapmakta fayda var durum böyleyse. az önce 12 pro ya dfu ile kurdum ve yedekten değil direkt yeni iphone olarak ayarladım. ufak tefek aksaklıklar olsa da ios 16 ile hemen hemen aynı çalışıyor. çok ahım şahım bir fark gözlemleyemedim açıkçası. ilk açıldığında bildirimlerin kenarlarının kare olduğu meşhur ios 16 bugı ile karşılaştım ama düzeldi kendi kendine. benim yedeğim bayağı eski bir yedek olduğu için sıfırdan bir sayfa açmak istedim. bakalım artık bu şekil devam.
-
14pm var 17 ve 16.6.1 gözüküyor 16.7 gelmeyecek mi ? ya da geldi gözükmüyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 20 Eylül 2023; 1:37:39 > -
16.7 görünmüyor. 16.6.1 güncel diyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı durum 16.7 çıktı mı ? çıkmadı mı ? ben anlamadım.
-
14 pro max. Pc den sıfır kurulum yaptım dfu mod ile ben de. İpsw.me’den indirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytoli -- 20 Eylül 2023; 9:44:39 >
Beyler neler oluyor ? 16.7 nasıl güncelleyeceğiz ?
16.6.1 kaç gün daha güncelleme ye açık olucak bilen varmı ?
Anladığım kadarıyla 16.7 nin şu anda RC sürümü yayında. Henüz tam sürüm yayınlanmadı. Sadece ota ile yükseltilebiliyor. Ben geçen hafta geçtim. Cihaz İ 11
17 çıktı niye kimse 17'den bahsetmemiş? 16.7 gelmedi bile bana ben doğrudan 17'ye yükselttim.
-
Evet hocam rc olarak görüyoruz bizde. Napalım rc mi yüklememizi istiyor apple ? RC ye de güvenemiyorum ki bi sıkıntı falan olur mu olmaz mı ? Rc yükleyeceğiz sonra bi bakmışız normal sürüm verecekler ? Kalırız öyle ne yapsam bilmiyorum kaldım öyle valla
Hocam ne yapalım ios 16.7 RC var final hangisi 16.6.1 mi yoksa RC mi ? RC final ise neden gözükmüyor sorun nedir biliyor musunuz? Bi yol gösterir misiniz bize ?
16.7 de pil durumu nasıl şuan ? özellikle 11 olduğu için sormak istedim.
-
Pil durumu 16.6.1 ile 16.7 iphone 11 ‘de aynı test videosunda aynı yani. 20 puan fark var o kdr.
Testlerde her ne kadar 16.6.1 den az miktarda düşük puan alsa da günlük kullanımda 16.6.1 den bir tık daha iyi gidiyor. Ben memnunum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X