Bende 14 pro ya yükledim her türlü çok iyi oldu cihaz.. 16.7 sanırım final sürüm 17.6 kadar kalırım artık bu sürümde :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (503. sayfa)
-
-
Aynen öyle hocam, her zaman XX.7.1 gibi sürümlerde olmak lazım:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi sürüme göre daha iyi oldu Hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 16.6 dan geçtim hocam. Bana stabilite ve pil bir tık daha iyi geldi.. şu anda hiç bir sorun gözükmüyor..
Cihaz neydi hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
14 pro 128 gb
Teşekkürler
16.7 birçok bug 1 yıl içinde çözülse de o kilit ekranındaki bildirimlerin animasyonları her açıdan bozuk, denetim merkezinde koyu modu kapatıp açınca animasyondaki garip hatayı hiç düzeltmediler (iOS 15 yüklü cihazda böyle bi saçmalık yok hiçbir zaman)
Kesinlikle. Sonunda şu bildirim paneli /kilit ekranındaki bugları fark eden birisi daha. apple iğrenç bir şey yaptı. düzeltmeden gidiyor.
-
Beyler imzalar ne zaman kapanıyor? Yarın geçmeyi düşünüyorum.
ios 16.6 dan direk telefon üzerinden 16.7 geçsem staiblite bozulur mu ? yani dfusuz
-
Bozulmaz
ios 17 her ne kadar kötü çalışmasa da ios 16 ya geri mi düşürsem acaba cihazımı? imzalar kapanmadan bu konuda bir karar vermem gerek. siz ne diyorsunuz arkadaşlar? fotoğraflar şifreler falan icloud da o yüzden kafam rahat.
-
17’ye yine geçersin ama 16’ya bir daha geçemezsin o yüzden iyi düşün. Ben yarın cihazı 16.6.1’e temiz kurulumla güncelleyip OTA ile 16.7’ye geçirip 17 iyice oturana kadar bekleyeceğim.
zamanında iphone x ile 15.7 de bayağı bir süre bekledikten sonra oturmuştur herhalde yea diye 16.4 e geçip pişman oldum o yüzden güvenemiyorum pek hocam.
-
iyi akşamlar herkese. iphone 13 de temiz kurulumla 16.6.1 kurmak istedim. itunes ile yedek aldım ve kurdum fakat sonrasında yedeğim klasör olarak durmasına rağmen itunes bunu görmüyor ve yükleyemiyorum. bir çözümü yada tavsiyesi olan var mıdır her şeyim gitti maalesef çözemezsem.
-
-
16.6.1 ile 16.7 arasında farkı deneyimleyen oldu mu? 16.6.1'e göre iyileşmeler var mı?
Evet normal sürüm ama sadece ota üzerinden yayınlandı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X