Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
180
Favori
774.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende 14 pro ya yükledim her türlü çok iyi oldu cihaz.. 16.7 sanırım final sürüm 17.6 kadar kalırım artık bu sürümde :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpaceGrey kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, her zaman XX.7.1 gibi sürümlerde olmak lazım:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hangi sürüme göre daha iyi oldu Hocam?

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt

ben 16.6 dan geçtim hocam. Bana stabilite ve pil bir tık daha iyi geldi.. şu anda hiç bir sorun gözükmüyor..

Cihaz neydi hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

14 pro 128 gb

Teşekkürler

• 16.7 birçok bug 1 yıl içinde çözülse de o kilit ekranındaki bildirimlerin animasyonları her açıdan bozuk, denetim merkezinde koyu modu kapatıp açınca animasyondaki garip hatayı hiç düzeltmediler (iOS 15 yüklü cihazda böyle bi saçmalık yok hiçbir zaman)

• alilight45 A kullanıcısına yanıt

Kesinlikle. Sonunda şu bildirim paneli /kilit ekranındaki bugları fark eden birisi daha. apple iğrenç bir şey yaptı. düzeltmeden gidiyor.

• Beyler imzalar ne zaman kapanıyor? Yarın geçmeyi düşünüyorum.

• ios 16.6 dan direk telefon üzerinden 16.7 geçsem staiblite bozulur mu ? yani dfusuz

• emreulgr0 E kullanıcısına yanıt

Bozulmaz

• ios 17 her ne kadar kötü çalışmasa da ios 16 ya geri mi düşürsem acaba cihazımı? imzalar kapanmadan bu konuda bir karar vermem gerek. siz ne diyorsunuz arkadaşlar? fotoğraflar şifreler falan icloud da o yüzden kafam rahat.

• 17’ye yine geçersin ama 16’ya bir daha geçemezsin o yüzden iyi düşün. Ben yarın cihazı 16.6.1’e temiz kurulumla güncelleyip OTA ile 16.7’ye geçirip 17 iyice oturana kadar bekleyeceğim.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

zamanında iphone x ile 15.7 de bayağı bir süre bekledikten sonra oturmuştur herhalde yea diye 16.4 e geçip pişman oldum o yüzden güvenemiyorum pek hocam.

• iyi akşamlar herkese. iphone 13 de temiz kurulumla 16.6.1 kurmak istedim. itunes ile yedek aldım ve kurdum fakat sonrasında yedeğim klasör olarak durmasına rağmen itunes bunu görmüyor ve yükleyemiyorum. bir çözümü yada tavsiyesi olan var mıdır her şeyim gitti maalesef çözemezsem.

• 12 minide 16.7 gelmiş görünüyor arkadaşlar denediniz mi? Normal sürüm galiba ipsw sitesinde hala gözükmüyor.
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 24 Eylül 2023; 8:9:12 >
  • 16.6.1 ile 16.7 arasında farkı deneyimleyen oldu mu? 16.6.1'e göre iyileşmeler var mı?

• HDogus kullanıcısına yanıt

Evet normal sürüm ama sadece ota üzerinden yayınlandı

• 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.