Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.439
Cevap
180
Favori
774.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Batarya önemli be hocam , performansı iyi gibi 6.1 in , animasyonlar falan düzelmiş gibi bi anormallik sezemedim ama , performans derken daha mı stabil diyorlar ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İos 16.7'i tavsiye eder misiniz ? Önceliğim batarya performansı. Şuan 16.6'da kullanıyorum cihazımı. Kimi iyi diyor kimi değil diyor kafam karıştı.

• Oguzhan.661 O kullanıcısına yanıt

Benim pil sürem oldukça iyi oldu.. 16.6 dan geçtim belirgin bir artış var. Tlf da oldukça stabil .. 16.7 tam istediğim sürüm oldu :)) tlf 14 pro ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meğerse iCloud ile seçtiğim için yedek yükleniyormuş. Tekrardan temiz kurulum yapıp hiçbir şey yüklemeden direk OTA üzerinden 16.7’ye geçtim. Oturmuş bir sistem varken yeni çıkmış bir sisteme geçmenin lüzumu yok. Şu an için her şey gayet güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de surum dusurmeyi dusunuyorum. Dusurdukten sonra icloud’dan her seyi cekebiliyor muyuz

• 16.6 kullanıyorum pil performansı müthiş ful mobil veriyle 10 saati çıkarıyor. Yalnız ufak ekran kaymaları yaşıyorum bu sürümde. 120hz i tam aldığımı düşünmüyorum.16.7 e geçeyim mi cihaz 14pm

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

bende öneriniz üzerine tekrar 16.7 ye düştüm. kesinlikle daha iyi şu an. ios 17 ile kasan bir bildirim merkezi ve arama ekranı görmektense eski ama en azından stabil çalışan bir sisteme geçmek daha ağır bastı. ios 16 da kilit ekranı düzenleme kısmını adam etseler iyiydi bir de. o kısım ne ios 16 da ne de 17 de düzgün çalışmıyor.

• 16.7'nin imzaları ne zaman kapanır? şu an 15.7'deyim ve 16.7'ye geçsem mi diye düşünüyorum. 17'ye geçmek için çok erken. Düşünmek için ne kadar zamanım var 16.7'nin imzaları kapanmadan?

• sakalsız messi kullanıcısına yanıt
    güncellemeyi yeni yaptıysan indeksleme vs sebebiyle birkaç gün çabuk bitirebilir. kaç gün oldu geçeli? birkaç şarj sonra tekrar değerlendirmekte fayda olabilir.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekildeyim her sene bir öncekinin son sürümünü yükleyip 1 sene kafa rahat kullanıyorum. Bundan sonra kasıma doğru son bir güvenlik güncellemesi alır, 16.7.1 olur. 15.7’deyim, aynı performansı alır mıyım merak ediyorum.

• Anormal bir durum yaşıyorum. Telefon normal kullanımda ekstra ısınıyor ve bu saatlerde şarj yüzde 20lere düşüyor.
    Dfu ile temiz kurulumla 16.6 ya geçmiştim. Ota ile 16.7 ye geçtim. Ondan sonra bu sorun başladı.
    Başka kimsede var mı bu sorun

• Riverside. kullanıcısına yanıt
    bunları okudukça 16.7'ye geçmeye tırsmaya başladım. not: 15.7'deyim.

• burakay27 kullanıcısına yanıt
    ben de hep .7 kullanıyorum ama iOS 16 çok sorunlu. 16.7'de hala sorunlar yaşayanlar var. 15.7 de çok stabil çalışıyor. hiç macera aramayıp 17.7'ye kadar 15.7'de mi kalsak acaba?

• burakay27 kullanıcısına yanıt
    16.7.1 çıkmaz. Muhtemelen 16.7 son sürüm. Bundan sonra artık 17’ye yoğunlaşacaklar.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    şu an ios 15.7.9 olduğunu düşünürsek müthiş öngörü

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    15.7.9’un hangi modeller için çıktığını bilmeyen biri için de müthiş bir yorum.

• İos 17 geçmeyi tavsiye etmem su gibi şarj gidiyor iPhone 14

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Öyle gündelik kullanımda veya oyunlarda çok bariz farklar olmaz hocam ufak şeyler bunlar.

2 gündür 16.7 kullanıyorum kesinlikle 16.6 ya göre hem daha az ısınıyor hemde şarj uzun gidiyor. 16.6 da ortalama 4.30 saat zar zor gören bataryam 5 saati rahat gördü. %5 de daha var bakalım 15dakikada öyle gider gibi. Bu arada telefon 12 mini pil %83 ona göre değerlendirirsiniz.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HDogus kullanıcısına yanıt
    Bende de oyun falan yok hocam , wp YouTube dh günlük arama vs , benim cihazım da 13 mini .

• 
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.