Pil ölü tabi güzel yine 5 saatte iyidir. İphone 11 pil sağlığı 100. İos 16.7 ile 7:30 - 9 saat ekran süresi var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (506. sayfa)
-
-
Şöyle bir hesap yaptım hocam pil sağlığı %100 olsa ortalama 6 saat 20 dakika gibi bir ekran süresi veriyor ki gayet iyi bir değer 12 mini için. Pil %80 altına kadar idare eder düştükten sonra çaresine bakacağız artık :)
-
Bu önemli bir paylaşım teşekkürler. Bir süre daha geçtikten sonraki değerlendirmenizi de paylaşırsanız seviniriz 👍👍🙏🙏🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geceleri benim %7-10 arası pilim eksiliyor durduk yere. bir sebebini çözemedim gitti neden oluyor bu yav?
Ayar menüsüne girince profil fotoğrafı boş gösteriyor. kimlik menüsüne gir çık yapınca geri geliyor. Bu Bug sizde de var mı? 16.7
-
16.6.1 sürümünden, 16.7 sürümüne genel olarak çoğu kişinin memnun olduguna dair yorumları okuyunca telefon üzerinden güncelledim ama benim şansımamıdır anlamadım pil çok hızlı tükenmeye başladı. Bi kaç şarjda kendini toparlar mı acaba (İçimden keşke 16.6.1 de mi kalsaydım demeye başladım) 🤷🏻♂️😅 Cihaz 14 Pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre434 -- 26 Eylül 2023; 10:57:24 >
iphone 14 kullanıyorum. ios 16.3 ile geldi cihaz henüz bir güncelleme yapmadım. 16.7 ye geçmeyi gerektirecek olumlu bir gelişme varmı
-
Aynı durum bende de var hocam. Normalde gece yatarken şarja taktığım cihazı işten gelince şarja takmak zorunda kalıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riverside. -- 26 Eylül 2023; 11:43:37 >
Pc ile temiz kurulum yaparak 16.6.1’e oradan OTA ile 16.7’ye döndüm, bazı arkadaşların dediği gibi iOS 17’ye istediğimiz zaman geçebiliriz fakat 16’ya geçemeyiz. iOS 17 pek bir sıkıntım yoktu da biraz daha oturması lazım ara ara ufak pürüzler var.
16.6 ve sonrası tam stabil, yalnız spotlight klavyesi bugunu 16’da çözmeden bırakmışlar 17’de çözülmüştü çünkü, 16’ya downgrade edince yeniden takıldığını gördüm bu çok saçma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin cihazda 1-2 hafta sonra performansı iyi hale gelecektir. 👍👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 26 Eylül 2023; 12:25:58 >
İmzalar kapanmadan 16.6.1 için dfu kurup ordan 16.7 ye geçebilirsin hocam. Ben 16.6 da dfu ile temiz kurulum yapmıştım 1 ay önce o yüzden direk üstüne kurdum sıkıntı görmedim şuanlık.
-
16.6.1'i dfu ile nasıl kurabilirim geri pc'ye mi bağlamam lazım cihazı. Android'den ios a yeni geçtim biraz yabancıyım kusura bakma hocam.
-
Siz ne zamandır 16.7 sürümündesiniz hocam, ben güncelleyeli 24 saat oldu bir iki hafta içinde pil kendini toparlar umarım 🤷🏻♂️
Bu siteden telefon modeline göre 16.6.1 uygun olan sürümü indir hocam. Sonra pc ye güncel itunes programını kur. DFU sıfırlama işlemi demek burdaki amaç önceki yazılımları silerek sıfırdan telefona yeni yazılımı kurmak. internette dfu moda nasıl alınır, nasıl telefon sıfırlanır gibi aratırsan bir çok kaynak bulursun. Önemli resim videolar varsa yedeklerini almayı unutma normalde alt sürümün yedeği üst sürümde çalışır ama tam tersi olmuyor. 16.7 ota olduğu için çalışır mı o konuda kesin bilgim yok aklında bulunsun. Telefon modeline görede dfu moduna alma değişebiliyor ona dikkat et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 26 Eylül 2023; 13:27:54 >
-
Spotlight klavye sorunu; Siri ve arama > önerileri göster’i kapatınca düzeliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu başlığı mesajında adım adım detaylı anlatımı bulunuyor.Adımları sırasıyla takip ederseniz sorunsuz 16.6.1 dönersiniz . . .
Apple iOS & iPadOS 17 sürümden , güncel IOS 16.6.1 sürümüne nasıl dönülür ve DFU mod ‘da iTunes üzerinden temiz kurum nasıl yapılır…
Bir çok Apple kullanıcısı OTA üzerinden güncelleme yöntemini kullanmayı tercih ediyor …
Fakat bazen eski akıcılığını kaybetme , donma ve pil durumunun düşmesinden şikayetçi oluyor …
Bu sorunları temiz kurum yapılarak minimuma düşürebilirsiniz ve istersek bir alt sürüme geri dönebiliriz.IOS 16 sürümüne geri dönüş için Apple alt sürümün imzalarını kapatmaması gereklidir .IOS 16.6.1 sürümü imzası açıktır . . .
DFU mod’da temiz kurulum ve ayrıca alt sürüme geçiş süreci adımlarını nelerdir ..
Başlamadan önce, iOS 16'nın imzalara açık bir sürümüne müdehale edebiliriz …
Donanımınıza uygun güncel iOS & iPadOS 16 sürümünün ipsw dosyasına ihtiyacımız var.Fakat IOS 16 imzalama süreci aktif olan IOS 16.X sürümleri sınırında temiz kurulum yapabiliriz …
ipsw.me sitesi üzerinden indirebilirsiniz …
İPhone kurtarma moduna nasıl alınır ?
Tahmin edebileceğiniz gibi, Apple iOS'un imzalaması açık sürümlerine dönüş yapma seçeceğiniz bulunuyor.Beğenmezseniz imzalama süreci kapanmamış bir güncellemeyi geri alabildiğiniz…
Dikkatli olun ! .bu geri dönüşü olmayan noktadır.iOS 17 sürümde aldığınız yedeklemeleri ne yazıkki iOS 16.6.1 sürümde kullanılamayacağını bilmelisiniz …
İOS 17 sürümünden iOS 16.6.1 sürümüne dönüşte bu işlemi yapmak için ilk olarak iPhone'unuzu kurtarma moduna almanız gerekir ..
iPhone XS,11 ve 12 serisinde DFU mod’a alma nasıl yapılır …
UltimateiDeviceVidsyoutubeiPhone 12 / 12 Pro: How to Force Restart, Enter Recovery & DFU Modehttps://www.youtube.com/watch?v=9K0w2YBX-JE&feature=youtu.be
iPhone 8 & iPhone X ,DFU mod’a alma nasıl yapılır … ( iPhone 8 / plus ve iPhone X ,IOS 17 desteği almayacağını unutmayalım )
UltimateiDeviceVidsyoutubeiPhone X / iPhone 8: How to Force Restart, Enter Recovery Mode & DFU Modehttps://www.youtube.com/watch?v=NZ18-StDBIQ&feature=youtu.be
Şimdi iPhone'unuz kurtarma modunda, bir sonraki adım iOS sürümünü cihazınıza yeniden yüklemektir. Bu işlemin yalnızca iOS'un şu anda imzalamaya açık mevcut sürümüyle çalıştığını belirtmek gerekir …
Apple, yeni bir güncellemenin yayınlanmasına devam ettikten sonraki birkaç gün içinde iOS'un önceki sürümünü imzalamayı durdurur ve aslında herkesin iOS'un herkese açık sürümünden daha fazla düşürmesini engeller …
Neyse ki, iOS 17 dan iOS 16.6.1 sürümlerine sıfırdan temiz kurulum yaparak sürüm düşürmek tam olarak istediğiniz şeydir, bu nedenle yeniden yüklemek için şu adımları izleyin:
1. Birlikte verilen Lightning kablosunu kullanarak iPhone'unuzu PC veya Mac'inize takın…
2. PC'de veya Catalina Mac öncesi bir bilgisayarda iTunes'u açın. macOS Catalina veya Big Sur kullanıyorsanız Finder'ı açın ve kenar çubuğunda iPhone'unuzu tıklayın…
3. İPhone'unuzda bir sorun olduğunu ve güncellenmesi veya geri yüklenmesi gerektiğini bildiren bir açılır pencere görmeniz gerekir. Geri Yükle'ye tıklayın ve Apple'ın T&C'lerini kabul edin….
Seç ve yüklemeyi başlat :
iTunes ekranında bizlere sunulan iki seçenek var. Birincisi güncelle, diğeri geri yükle. Biz cihazımıza sıfırdan bir yazılım yüklemesi yapacağımız için geri yükle diyeceğiz. Ancak düğmeye tıklamadan önce klavyede Shift tuşuna basılı tutmalı ve Geri yükle butonuna öyle tıklamalıyız …
Shift tuşuna basılı tutarak tıkladığımız geri yükle butonu önümüze bir pencere açacak. Açılan pencerede ilk adımda indirdiğimiz iOS yazılım dosyamızı buluyor ve seçiyoruz. Tamam dedikten sonra iTunes, yazılımı ayıklayacak ve cihaza yüklemeye başlayacaktır. Bu işlem birkaç dakika sürebilir ...
İşlem ortalama 15 dakikadan uzun sürmemelidir bundan daha uzun sürerse veya iPhone'unuz iOS 16 ve temiz kurulum öncesindeki IOS 17 beta halinde geri açılırsa, iPhone'unuzu çıkarın ve işleme tekrar başlamadan önce kurtarma moduna yeniden alın …
Ayrıca, iOS 16.6.1 sürümüne yeniden geri dönüş için aktif bir internet bağlantısına ihtiyacınız olduğunu belirtmek gerekir…
Cihazınıza yüklendikten sonra, iOS 16.6.1 ‘in temiz bir kopyasına sahip olacaktır ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben DFU moda almadan temiz kurulum yaptım. Burada teknik olarak farkeden bir şey yok anladığım kadarıyla. DFU mod daha çok yeni olan ana sürümdeki (iOS 17) yedeği eski sürümde (iOS 16) kullanabilmek için yapılan bir işlem sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 26 Eylül 2023; 14:21:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
logo çıktığı anda kabloyla cihazı bilgisyara bağlamanız gerekiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X