Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
180
Favori
774.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Isınma konusunu haritada 10/15dakika, video içinde 1080p de 7/8dk video ile denedim ikisinde ısınmadı gibi hocam. Yalnız 16.7 daha mı iyi ısınma konusunda emin olamadım genede biraz daha denemek istiyorum birazda havalar eskisi kadar sıcak değil onun etkisi var galiba.

• HDogus kullanıcısına yanıt
    Pil tüketimi de 16.6.1’de stabil hale geldi. Yani her gün, önceki günler nasıldı ise o. 👍👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sıfır gün açığı var. O yüzden 16.7’ye geçmeniz daha iyi. Anlatıldığına göre de ciddi seviyede bir açık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Bu açıkla ilgili paylaşılan videoyu seyrettim. Korsan veya şüpheli sitelere giriş yapmasak da risk altında mıyız? Yani 16.6.1’i kullanmaya devam etsek ne olur ki? Halen daha eski iOS sürümlerinde kalanlar da var? Açıkçası 16.7’nin de biraz ilerlemesini beklemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 29 Eylül 2023; 18:23:56 >
  • kinemania K kullanıcısına yanıt
    Kullandığın cihaz ne?

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    iPhone 12

• kinemania K kullanıcısına yanıt
    16.7’den sonra güncelleme gelmez. Gelecek olanlar iPhone 8/8P/X üçlemesi için güvenlik güncellemesi olarak gelir.

Teşekkür ederiz. Ben de 12mini kullanıcısı olarak 16.6.1'den oldukça memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FikirLideri kullanıcısına yanıt

ne demek hocam sizin pil sağlığı ve ekran süresi ne durumda kendimle karşılaştırayım? Birde ısınma gibi problemler var mı?

Pil sağlığı %84. Ortalama 3.5-4 saat kadar gidiyor, sıkı takip etmiyorum. Bazen ısınıyor, bazen ısınmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 29 Eylül 2023; 21:59:32 >
  • iPhone 12 cihazımda IOS 17den IOS 16.6.1e döndüm güncellemeleride TVOS beta profili ile durdurdum pil ve performans olarak 16 çok daha iyi durumda.

• Nimotech kullanıcısına yanıt
    15.7 deyim tek seçeneğim 16.7… Önerir misin?

• burakay27 kullanıcısına yanıt
    15.7yi hatırlamıyorum hocam ama iTunes üzerinden 16.6.1e güncelleyebilirsiniz

• Nimotech kullanıcısına yanıt
    Tv os linki atarmısın hocam 12 miniye kurucam

• papadoc. kullanıcısına yanıt
    download beta profiles
    Download Beta Profiles
    https://betaprofiles.dev

blockota olanı kurun

• İphone 11 pil sağlığı %100 ios 16.7 ‘yi kullandım ve şarj performansı iyi değildi bugün ios 16.6.1 ‘e geri dönüş yaptım. İmzalar kapanacak. Geekbench skoru olarak ios 16.6.1 3500 , ios 16.7 ise 3300 inanın çok fark ediyor abi hissediyorsunuz.

• Ugurozturk92 U kullanıcısına yanıt

Bir güvenlik güncellemesi; skorlar düşüyor, şarjlar azalıyor... İnanılır gibi değil. Ben iOS 16.7'ye geçmedim. 16.6.1 halen gayet hızlı ve düzgün çalışıyor ama sıfır gün açığı varmış, güncellense iyi olur deniliyor bir yandan. E, geçilse performans kaybı görmek sinir bozucu. İnatlaşmaya karar verdim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 1 Ekim 2023; 23:46:31 >
  • 11 pro dfu moduna alamıyorum, benzer sorun yaşayan çözüm önerisi olan, evde ne kadar kablo varsa denedim (hepsi orjinal usb a to light)

• Cihaz kapandıktan sonra, 3 sn daha beklemek gerekiyormuş ses kısma tuşuna basmadan önce. Kapandığı anda basıyordum genelde. Belki birilerinin işine yarar.

İlk sayfadaki video ya göre yapın halledersiniz.

• Pil sağlığım zaten düşüktü (%84) onun için 16.7 den 16.6.1 e dönmeye uğraştım.

İşin garip kısmı dönüş tamamlanınca pil sağlığı %88 e çıktı hernedense ?

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.