Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.439
Cevap
181
Favori
774.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

🤣🤣🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B H D R B kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar dün telefonum şarjdayken bir bildirim geldi bakmak isterken telefonum tıpkı milattam önce kalma s3 miniler gibi dondu. hiçbir tepki vermedi. birkaç saniye sonra kendine geldi. hani neden böyle sorunlar yaşıyorum ki ben? android telefon mu kullanıyoruz abi 2011 den kalma? artık yemin ederim iphone denilince aklıma sadece sorunlar gelir oldu.

• Ben aynı durumu Twitter ve İnstagramda geçici olarak yaşadım ekranı kaydırıp uygulamadan çıkınca düzeldi. Aynı android telefon gibi tepkisiz kaldı.

• ben kaydıramadım bile hocam ekranı. sıfır tepki verdi adeta zaman durdu o an. kilit tuşuna bastım 5 saniye sonra ekran kapandı açtım kendine geldi öyle. çok canım sıkılıyor böyle hatalara.

• Yazılım ne kullanıyorsunuz cihaz ne ?

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    ios 16.7 ve 12 pro

• Teşekkürler

• İos 16.6.1 için geri dönüş yapabilirsiniz , yakında geri dönüşler kapanacak acele edin. İos 16.7 sorunlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 2 Ekim 2023; 20:33:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nimotech kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• arkadaşlar 16.6.1 dfu ile temiz kurulum yaptım ama yedeklemeyi yüklemek istediğimde ıphone daki yazılım çok eski olduğu için yüklenemiyor diyor.Nasıl yedekleri yükleyebilirim.

• kayseri204 kullanıcısına yanıt
    Yedeği hangi sürümde aldınız?

• bilvolk kullanıcısına yanıt
    16.7 de aldım.

• Sanırım yedek aldığın sürümden aşağı düşünce yedekleme yüklenmiyormuş bana da ders olsun 😂

• kayseri204 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle PC de yedeğin bulunduğu klasöre ulaşın. Bunun için Windows 10 yüklü bir pc de arama çubuğuna %appdata% yazın. Çıkan klasörde apple/mobile sync klasörlerine tıklayın. Backup dosyasına girin. En altlarda info.plist dosyası var. Ona sağ tıklayıp birlikte aç diyerek notepad ile açın. Pencere sol üst bölümde düzenle butonu var. Ordan bul’u seçip product yazıp aratın. Çıkan sonuçlarda alta doğru yedeğin alındığı sürüm numarası yazacaktır (16.7). Bunu 16.6.1 şeklinde düzeltip kaydet diyerek çıkın. Daha sonra itunes ile bu yedeği 16.6.1 yüklü telefona rahatlıkla kurabilirsiniz. Kendi tecrübelerimle sabittir.

• bilvolk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim deneyeceğim.👍

• Dostlar merhaba. İos 16.7 ve ios 17 çıktıktan sonra forumu baya aktif hale gelmiş güncel takip edemedim de size kısa bir sorum olacak. Şuan 16.6 dayım çok bir problemim yok pil sürem biraz kısa ve gördüğüm kadarıyla 16.7 sorunlu biraz. Uzun süre kalmak için pil ve performans açısından 16.6.1 e geçilir mi? Görünen herhangi bir bug veya ısınma sorunu var mı? 16.6.1’i tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanuludere06 -- 3 Ekim 2023; 6:49:13 >
  • batuhanuludere06 B kullanıcısına yanıt
    16.6.1 sanırım en iyi sürümü 16 nin, kesinlikle geçilir diyorum ben .

• Ben şuan 16.7 deyim telefonda herhangi bir sorun görmedim ama pek sevilmemiş anladığım kadarıyla 16.6.1 e geri dönüş yapıp uzun süre kalmayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.