< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 9 Ekim 2023; 15:8:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (512. sayfa)
-
-
ben 16.7 de kaldım tüh.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün bir arkadaş paylaşmıştı çoğu kişi açık ara farkla 16.6.1 de kalmayı tercih etmiş bende 16.7 den 16.6.1 e geçmiştim demek ki milletin bir bildiği varmış 16.6.1 de ilk zamanlar 5 saat 30/45 dakika civarı ekran süresi alıyordum hiç oyun oynamadan bugün yarım saat civarı oyun oynadığım halde 6 saat 25 dakika ekran süresi aldım ve hala %2 şarjım var. Telefon 12 mini batarya %83.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 10 Ekim 2023; 0:32:57 >
-
16.7 deyim şu an temiz kurulum yapmak istiyorum 16.7 de yapabilir miyim? İmzalar kapandigi icin mecbur ios 17 ye mi temiz kurulum yapmam lazim?
Artık yapamazsın hocam direk ios 17 kurman gerekli onuda kurarsan 16.7 ye düşüremezsin.
-
Kesinlikle daha verimli. 16.7’ye bile geçsem bunun değişeceğini ve uzun süre bu hale gelemeyeceğini düşünüyorum. Hep öyle oldu ve bu döngü bana artık saçma geliyor. Yeni güncellemelerde güvenlik müvenlik diye bir şey eklerken mevcut stabiliteyi bozuyorlar. Ciddi bir zorunluluk gerekmedikçe, hızı düşmedikçe kalsın böyle.
Benim emektar telefonum 6s'de hala ios 12.4 yüklü hocam 12 miniyide uzun bir süre 16.6.1 de bırakırım artık. Nerden baksanız 3 sene rahat bir şekilde götürür. Her güncelleme telefonu biraz biraz yavaşlatıyor heyecan aramaya gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 10 Ekim 2023; 12:19:49 > -
16.7’deyim ama iPhone 14 Plus’ta çok stabil ve pil süresi de gayet iyi. Sizde durum niye bu kadar farklı çözemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iOS 16.7.1 çıkmış
iOS 16.7.1 (20H30) yayınlandı 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple'ın iOS 16.7.1 sürüm notları kısa ve güzel: "Bu güncelleme önemli güvenlik düzeltmeleri sağlıyor ve tüm kullanıcılara tavsiye ediliyor."
-
Hocam 16.7.1 çıkmış buna temiz kurulum yapabilir miyim peki?
Temiz kurulumdan kasit nedir acaba?
Şimdi 16.6.1 kullananlar 16.7.1’e bakmazlar bile. 16.7 iyi değil diye 15.7’de kaldım, bunu yüklesem mi bilemedim?
16.6.1'e düşemiyor muyuz şimdi
-
yapamazsın hocam 16.7.1 olayı bizim gibi önceden temiz kurulum yapmış veya sürüm yükseltmeyenler için.
Sırf bu olay yüzünden 16.7 de kaldım 16.6.1 e dönmedim şimdilik memnunum bakalım 17 oturana kadar buralarda kalırız artık
Sadece OTA’dan sunulması saçma. Bunda da muhtemelen önemli bir açık var ki çıktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güncellersek bir sorun olur mu acaba?
-
16.7.1 ile kernel de bulunan bir açık kapatılmış.
iOS 16.7.1 ve iPadOS 16.7.1'in güvenlik içeriği hakkında - Apple Destek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X