< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Hocam acaba ios 16.6.1 gibi sürümlere de paket yöneticisi çıkar mı ? Şuan için yok. 16.6.1 destekliyor ama paket yöneticisi yok. Bilmiyorum ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar iphone se 3. nesil var elimde 128 GB 16.7 sürümündeyim sizce 16.7.2 yüklenirmi var mı cevaplayacak ? |
keşke iOS 17 nin konu sahibi siz olsaydınız konuyu canlı tutuyor güzel bilgiler veriyorsunuz. o konunun sahibinde hiç iş yok madem takip etmeyeceksin neden sırf konu açmış olmak konu sahibi olmak için açarsın arkadaş. keşke size devretse |
Kesinlikle katılıyorum 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok babo yerinizde durun final olsun hep beraber geçeriz. Şuan eski cihazlar için ios 17 galiba kötü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 11 Aralık 2023; 23:5:14 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 11 Aralık 2023; 23:38:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 12 Aralık 2023; 10:25:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
16.7.3 yalnızca iOS 17 desteklemeyen cihazlara geldi diye biliyorum |