beta sürümünü yükleyip sorun yaşayan var mı acaba? yüklemeyi düşünüyorum ama elimize ayağımıza dolanmasa bari |
iOS 16 tanıtıldı! İşte iOS 16 özellikleri ve gelen yenilikler (4. sayfa)
-
-
Wechat ya da Alipay ile ödeme yapabilmek çok teknolojik gelişme değil. QR Kodu ödeme aracı olarak kullanmaya yarayan yazılım sadece. Benzer olarak bizde QR kod okutarak bankamatikten para çekebiliyor, ya da pos cihazındaki kodu okutarak ödeme yapabiliyoruz.
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iOS16 Ilk izlenimlerim:
Klavyede harflere basarken Haptic Titresim özelligini sevdim.
Arkaplan resim atama ve Kilit ekraninda Hava durumu Temasini atadigimizda yagmurlu ise yagmur effekti oluyor buda güzel. Kilit ekrani özellestirme ve dizayni daha güzel yapilabilirdi, Kisayollarida degistirme özelligi eklenseydi yada fazlalastirmak mumkun olsa daha iyiydi.
Bildirim ekraninda bildirimleride sevdim.
Simdilik Duvar resmi atama direk fotograflar uzerinden sikintili hata veriyor. Kilit ekrani ile duvar kagidini ayri ayri yapmak eskisi kadar pratik degil. Önceden bir resmi secip atamak istediginizde duvar kagidi olarakmi kilit ekranimi veya her ikisdemi diye soruyordu simdi böyle birsey yok.
Bekledigim Safari widgetleri yine gelmemis.
Türkce Dikte etme özelligi var.
Bunlar disinda pek gözle görünen birsey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 7 Haziran 2022; 13:24:48 > -
Yapabiliyorsunuz, 1-2 saatinizi vermeniz gerekiyor sadece. Apple Pay için yurtdışı kart alıp onun üzerinden kullanabilirsiniz. Karta kendi kredi kartınızdan yükleme yapabiliyorsunuz. Ha banka kampanyasına falan katılamazsınız ancak 6-7 aydır kart taşımıyorum yanımda ve rahatlığı yeter.
-
Zaten 8 altına güncelleme gelmiyor.
-
Hocam yurt dışı kartlarım var ancak onlara para yükleme olayı canımı sıkıyor malum kredi kartını ötelemek için kullanıyoruz
kilit ekranında özelleştirme vermesi resmen inavasyonun zirvesidir
ulan birde buna sürüm güncellemesi demiyorlar mı.
belliki bu arayüde bir kaç sene içinde değişiklik olmayacak.
-
Kilit ekranı özelleştirmesi gayet güzel olmuş. özellikle hava durumunu an be an hem kilit hem ana ekranda direkt takip edebilmek benim için başarılı bi yenilik.
Parayıda kredi kartıyla yükledikten sonra bir farkı kalmıyor ki hocam. Enpara'dan aylık 3000 yüklesem istersem taksitlendiririm bile Apple Pay'e attığım parayı.
-
Andiroid Tarafındaki özellikleri Apple bey Yeni bir şeymiş gibi karşımıza çıkartıyor.
Aslında evet hocam ama bir kaç kart kullanınca insan aman diyor 😄
Bu yağmur efekti çok eski HTC modellerde vardirhttps://m.youtube.com/watch?v=AlyHqRQhVCg
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iOS Ayarlar menusu hatta acma kapama salterleri dahil htc den calinmadir.
çok fazla ahım şahıs bir değişiklik yok gibi ama fiyatr bazında çok yükseldi malesef
-
Bu biraz da Türkiyenin sistemiyle alakalı. Apple Pay için anlaşma sağlanması için bankalarla da anlaşma sağlanmalı ve sanırım verilerin yerel olarak depolanması gibi bir gereklilik vardı. Yerel olarak depolanması en büyük sorun sanırım çünkü paypal'ın da ülkemizde olmamasının sebebi bu diye hatırlıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X