Şimdi Ara

iOS 17.1 çıkış tarihi belli oldu: İşte gelecek yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 17.1 çıkış tarihi belli oldu: İşte gelecek yenilikler
    ANFR’ye göre Apple’ın bir sonraki iOS güncellemesi olacak iOS 17.1, 24 Ekim’de yayınlanacak. Yeni iOS 17 sürümü, iPhone 12’nin radyasyon seviyesini düşürecek ince ayar içerecek. Bunun yanı sıra iPhone 15 Pro modellerine özel bir değişikliğin yanı sıra birkaç ufak yenilikle gelecek.

Ayrıca Bkz.iOS 17.0.3 yayınlandı: iPhone 15 Pro'nun aşırı ısınma sorunu çözüldü!

Güncelleme, iPhone 12 SAR sorununu çözecek. Hatırlanacağı üzere, Fransa, Eylül ayında Apple’a iPhone 12 satışlarını durdurması ve telefonu Avrupa elektromanyetik radyasyon standartlarına uygun hale getirecek şekilde düzeltmesi emrini vermişti. Apple’a göre ANFR, iPhone 12’nin SAR değerini hesaplarken iPhone’lardaki vücut dışı tespit mekanizmasını hesaba katmadı; dolayısıyla test sonucu hatalı çıktı. Apple’a göre iPhone 12’nin kullanımı her zaman güvenli oldu ancak yine de şirket, bir güncelleme yayınlayacak.

iOS 17.1 güncellemesi, Apple Müzik favoriler sistemi, internet üzerinden AirDrop desteği, Cüzdan uygulamasında banka ve kredi kartı bakiyesini görmek için yeni seçenekler, iPhone 15 Pro’larda Eylem düğmesinde değişiklikler ve fazlasını getiriyor.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2023/10/13/ios-17-1-launch-by-october-24/

• Bu hafta rc gelir o zaman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • umarım 15 altı iphoneları yavaşlatmazlar.

• iPhone 14 var. iOS 16.7’de cihaz kalacak. iOS 17 yüklenmeyecek. İstediğin kadar allayıp pulla Apple. Benim cihazımı yavaşlatacaksın, pil ömrünü azaltacaksın ve sorunlar çıkartacaksın her zaman yaptığın gibi. Güvenlik güncellemesi gelirse yüklerim sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 11 bile hala hızlı çalışıyo arkadaşta var taş gibi millet niye yavaşlar diye paranoyak olmuş ki. Bu cihazların en önemli özelliği uzun süre güncelleme desteğiyle beraber performansını uzun vadeli koruyabilmesi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C6C2F44B -- 15 Ekim 2023; 17:40:55 >
  • bende de var 17.1 beta 3 gayet akıcı çalışıyor.

• maalesef oneui in yaninda çöp kalacak..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yamalar yenilik değil :)

• Android özgürlükçü yapısına rağmen üst segment cihazlarda artık seri bir işletim sistemi haline geldi. Fakat ios 1/2 yenilik getirince ısınma sorunları, performans düşüşü gibi sorunlar ile boğuşuyor.

• drjacob kullanıcısına yanıt

Ne hikmetse androidçiler daha çok takip ediyor. Biri one ui diyor diğeri yavaşlıcak diyor çok garip. Aslında psikolojilerini anlıyorum hazımsızlık başka birşey değil. Bende 1 hafta öncesine kadar sıkı bir androidçiydim.

• Yıl 2024 olacak hala NFC ile ödeme yapılamıyor, yazık valla. O kadar para ver, hayatı kolaylaştıran basit bir özelliği kullanama

• cherami kullanıcısına yanıt
    iOS 17.0.3 kullanıyorum Se 2020 ile. Geçen sene olan 16 güncellemesi gibi sorunlu olmadı. Akıcı ve stabil genel anlamda. Ama bazen ekran kilidi açılmıyor takılı kalıyor, tekrar kilit aç kapa yapıyorum. Ve klavyede yazı yazarken kasmalar meydana geliyor bazen. Şu da var. Apple bizim hızlı yazı yazmamızı istemiyor... :) bu konuda Android üzerinde Gboard harikaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonatTürkoğlu QUHSD -- 15 Ekim 2023; 19:43:29 >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Maalesef kadı kızının kusurlarından biri de bu…

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntıyı yaratan BBDK verilerin TR içinde depolanmasını istiyor. Apple ise kendi sunucularını kullanmak istiyor. O nedenle ülkemizde NFC ödemesi apple cihazlarda sadece 3. Parti uygulamalarla ve komisyon ödemesi ile mümkün. Doğrudan apple pay kullanımı yapılamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8C6C2F44B

Ne hikmetse androidçiler daha çok takip ediyor. Biri one ui diyor diğeri yavaşlıcak diyor çok garip. Aslında psikolojilerini anlıyorum hazımsızlık başka birşey değil. Bende 1 hafta öncesine kadar sıkı bir androidçiydim.

Psikoloji , hazımsızlık ve 1 hafta mı ? Sevgili abicim ben yıllarca apple ürünü kullandım ve hala iPad 10 ile beraber S23 yanında da galaxy watch 6 klasik kullanıyorum. Hatta bu yazıyı iPad üzerinden yazıyorum. Eminim ki bu konu başlığı altında senin 1 haftana karşılık , benim gibi yıllarca apple ürünü kullanmış ve hala kullanan insan vardır.

• hocam neden yeniliyorsunuz boyuna (apple'a).

böyle de iyiydi, önceki de iyiydi aslında.

• Bir sürü bug var Umarım bu güncelleme ile çözülür

• 17 ile gelen batarya sorununu çözmeleri gerekiyor. Batarya 16 ya göre daha hızlı tükeniyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.