Şimdi Ara

iPhone SE 4 için tarih belli oldu iddiası: İşte beklenenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone SE 4 için tarih belli oldu iddiası: İşte beklenenler
    Apple'ın merakla beklenen uygun fiyatlı iPhone modeli iPhone SE 4, beklenenden daha erken bir tarihte tanıtılabilir. Bloomberg'den Mark Gurman'ın son paylaşımlarına göre Apple, yeni iPhone SE'yi önümüzdeki hafta duyurmayı planlıyor. Üstelik bu hafta içerisinde küçük çaplı duyurular olabilir.

iPhone SE 4 ''Önümüzdeki hafta geliyor''

Kaçıranlar için uzun zamandır gündemde iPhone SE 4'ün, 11 Şubat'ta tanıtılması bekleniyordu. Ancak böyle bir şey yaşanmadı. Hâl böyle olunca Apple'ın planları merak konusu oldu. Bloomberg'den Mark Gurman ise konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bu açıklamada Gurman, Apple'ın bu hafta içinde bir dizi ürün duyurusu yapacağını ve SE 4’ün de bu süreçte tanıtılacağını duyurdu.

Peki iPhone SE 4 hangi özelliklere sahip olacak? 

iPhone SE 4’ün iPhone 14 tasarımına benzer bir yapıya sahip olacağı söyleniyor. Bu tasarımda ise 6.1 inç Super Retina XDR OLED ekran, Face ID desteği ve çentikli tasarım bulunacak. Apple, bu modelde A18 çipi kullanarak yapay zeka destekli Apple Intelligence özelliklerini sunmayı hedefliyor. Yeni modelin arka tarafında 48 MP’lik bir kamera sensörü bulunacak.

Ayrıca Bkz.iPhone siparişleri tehlikede: Apple, BOE ile yolları ayırıyor mu?

Ön tarafta ise 12 MP selfie kamerası ile karşılaşabiliriz. Ayrıca daha önce batarya kapasitesinin 3279 mAh olacağı ve 20W kablolu, 15W MagSafe ve Qi2 kablosuz şarj desteği sunacağı bilgisi paylaşılmıştı. Bağlantı bölümünde ise Apple, USB-C bağlantı noktasına ek olarak kendi geliştirdiği ilk hücresel modemi kullanarak Qualcomm’a olan bağımlılığını azaltmayı planlıyor. 

iPhone SE 4 beklenen fiyatı

iPhone SE 4 için tarih belli oldu iddiası: İşte beklenenler
    iPhone SE 4'ün yaklaşık 500 dolar fiyatla tanıtılacağı tahmin ediliyor. Bu fiyat, önceki SE modeline kıyasla daha yüksek olsa da iPhone 16 serisine kıyasla daha erişilebilir olacak.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2025/02/11/gurman-iphone-se-4-by-next-week/

• 500 dolar mrsp fiyatı : 17.500?
    Neler ekleniyor bu fiyata altına yazarmısınız.

Edit : 36.500 olarak buldum kar eklenince herhalde 40k dan aşağı bulunmucak bu telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 12 Şubat 2025; 15:25:09 >
  • F/P bir cihaz olursa güzel olur bakalım neyle karşılacağız.

• clarq26 kullanıcısına yanıt
    35 civarı olur, 16 pro 36 küsür msrpsi, tr satış fiyatı 77ler.

• Tarih paylaşıldı deyip tarih vermemek ne?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 35 bin tl ye sıfır ayfon, bim a101 dağıtmıyor o paraya.. ülkeme bak beee para fışkırıyo

• 35-40 bin civarı olur. Bu rakamda bence güncel işlemcili ve çerçevesiz ekranlı bir iPhone için gayet uygun bir fiyat. Sokaktaki çoğu kişi ekranın 60 hz olmasına aldırmıyor, arkadaki elma logosuna önem veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 13 yerine alınabilir aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kameralı telefona 40K verilmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 19 Şubat Çarşamba, TS 21.00 gibi tanıtılır. (yeni ürünler dahil)

• se4 ve se4 plus :)

• 35k ya denk gelicek vergilerle

• Hiçbir söylentisi çıkmadı ama şu cihazın 5.4” yani mini boyutunda gelmesini bekliyorum şahsen. Diğer türlü iPhone 14 hatta 15 den bile iyi kalır (ikisinden de ucuz olmasına rağmen) veya satış stratejisi yapıp 6.1” versiyonu 600$ 5.4” 500$ diyerek iki versiyon satacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah ufak kasası da olur. Ufak telefon bulamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt

Güncel 6" telefon iphone ve samsung s serisinde var. bende küçük ekran telefon arayışındayım.

• redvelvet kullanıcısına yanıt
    Ben de en fazla 6 hatta 5.5 gibi rakamları seviyorum. Daha doğrusu ellerim ufak diye ancak böyle rahat ediyorum. Mesela bilgisayar mouseunda da aynı problemi yaşıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.