< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ios9.ipsw -- 30 Mart 2023; 0:52:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ios9.ipsw -- 30 Mart 2023; 0:52:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tek beklentim performans artışı |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 17 Şubat 2023; 8:27:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O biraz zor be hocam. Apple uygun yapsa, devletimiz vergisini arttırır. Bayılıyorlar çünkü, vergisiz yapamıyorlar. Hep bana hep bana, seviyorlar bunu :) |
Maalesef. 😞 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 16 Mart 2023; 23:6:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben pek kasmayla karşılaşmadım performanstan memnunum, mevcut durum kötüye gitmesin yeterli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iphone 12 de kasmaz hocam yaw. yedeğinizden kaynaklı falan bir sıkıntı olabilir belki. benim iphone x de ios 16 da kasıyor ama yaşından ötürü normal karşılıyorum. 12 de hiçbir şekilde kasmaması lazım bir gariplik var onda. |
Benim iphone 12'de de hiç kasma yok. Performansı da çok iyi. 16.3.1 kurulu. |