Şimdi Ara

iOS 17 [ Ana Konu ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
4
Favori
5.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa konuyu başkası açmış, hayırlı olsun.
    iOS 17 den hiç umudum yok, eskiden update yapınca cihazlar hızlanırdı, artık yavaşlıyor pile de zarar veriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kastığı yok zaten bunlar kendine eğlence arıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani iphone 8 der anlarım x der anlarım da 12 de kasma olması saçma geldi bana.

• ayfonu kastırdıysan bence kullanma hocam

• üst modellerde kassa zaten forum çalkalanırdı bunlarınki laf olsun torba dolsun işte, kaldı ki şirket telefonumuz iPhone 8 bile kasmıyor.

• AMC kullanıcısına yanıt
    Yok artık optimizasyon probleminden dolayı telefon takıldığı için ben suçlu oldum

• Sen bana yalancı mı diyorsun yani. ios 16 da bir sürü bug var ve arada telefon takılıyor ya da animasyonlarda atlama oluyor umarım insanların yaşadığı sorunlara saygı göstermeyi öğrenirsin en kısa zamanda

• Bu yazdıkların ne kadar ayıp allahtan yakınlarına sabır diliyorum

• Performans yetersizliğinden dolayı kasma olmuyor zaten işletim sistemindeki hatalardan dolayı oluyor. ios 16 nın ileriki sürümlerinde çözüleceğini düşündüğüm için çok önemsediğim bir konu değildi fakat forumda hemen yalancılıkla boş lafçılıkla suçlandım insanlar hayatı sadece kendi deneyimlerinden ibaret sanıyorlar

• Teşekkürler. Ios 17 nin tanıtılmasına az bir zaman kaldı bekleyip göreceğiz bakalım. Umarım performans artışı konusundaki beklentilerimiz boşa çıkmaz.

• 6 ve 6s plus serisi takılmıyorda

• Farkında olmadan kırdıysam lütfen kusura bakmayın bende kendi deneyimimi aktardım kimilerinde ufak tefek sorunlar çıkıyor kimisinde çıkmayabiliyor en azından benim gözüme batacak şekilde bir kasma olayına rastlamadım pek belki sizde biraz daha farkedilir seviyede oluyordur farklı sebepleri ve çözümleri olabilir, amacım suçlamak veya cihazı savunmak değil asla iOS 16 başlığında bende karşılaştığım olumsuz durumları paylaşıyorum zaten. Saygılar.

• AMC kullanıcısına yanıt
    iOS 17 [ Ana Konu ]

• Kilit ekran widget sayısıda artmalı artık. Hangisini seçeceğimi şaşırıyorum.

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    Ben bu şekilde düzenledim

iOS 17 [ Ana Konu ]

• Yetersiz işte en az bir 4lü sıra daha olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 25 Mart 2023; 15:4:10 >
  • iOS 17 [ Ana Konu ]

• Tek isteğim SideLoad’in en geç 2024 Mayıs’a kadar iOS 17’ye eklenmesi, Avrupa karar kılmış fakat güvenlik ihlali gibi bir durumu bahane edip uygulamama hakkı var Apple’in ve adamlar yıllardır Cydia ve vb vs ile uğraştılar bunları bitirmek için binbir emek verdiler bu emeklerini bir çırpıda yok edeceklerini sanmıyorum, hayırlısı göreceğiz bakalım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.