< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkür ederim, iOS 17’nin duvar kağıdını kullanıyordum aynı zamanda. Belki de duvar kağıdıyla alakalıdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
120Hz iOS 17‘de, 16‘ya nazaran daha iyi ve belirgin calisiyor diye duymustum. Bu söylenti ne kadar dogru? Fark var mi cidden?
iOS 17 duvar kâğıtları ile denedim flaş benzeri bir durum olmadı. Custom duvar kağıtları kullanıyorum onlarda ise şöyle bir durum var: Önce siyah bir arka plan çıkıyor sonra duvar kâğıdı ortaya çıkıyor. Tabi bu biraz hızlı oluyor.
Teşekkür ederim bilgi için. Başka bir bug deneyimlerseniz paylaşın
Bendeki cihaz İPhone XS iOS 16.6 kullanıyorum pil96 cihazda aşırı pil tüketimi ve ısınma var sizlerde durum böyle mi ve iOS 17 de bir değişiklik var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultralaz53 -- 12 Ağustos 2023; 17:52:48 >
Rica ederim, çözülmesine sevindim
17 beta son güncellemeyi de aldım anca kamera bariz çok kötü. Özellikle gece varmı aynı durumu yaşayan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klavye tahmininde yeni sürümde gelişme var mı?
Bu olay psikolojik mi bilmiyorum ama yeni cihaz ile gelen sürüm sanki bir önceki neslin kamerasını çöpe çeviriyor.
Son betada “Shortcuts” uygulaması daha önce çalışan Yas Download, R Download gibi kestirmelerin güncelleme ya da yeniden eklemesine izin vermiyor. Uygulamadan atıyor.
Sosyal Medya kestirmelerine bir çeşit kısıtlama gelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 14 Ağustos 2023; 0:46:33 >
Kesinlikle öyle. 13 pro max kullanıyor arkadaşım bariz fark var. En iyisi ios 16ya dönüp kalmak satana kadar.
Bende de 13 pro vardı ilk geldiği sürüm ile iOS 16 arasında ciddi farklar vardı. Gece çekiminde odaklama problemi gündüz çekimlerin netlik problemi vs. Sanki 7 ile çekiyor gibiydim.
-
Kesinlikle öyle. Dedim ya en ideali gelen sürümde kalmak. Zaten ben anlamakta zorlanıyorum güncelleme için çıldıranları, herşey %90 daha kötü hale geliyor her güncellemede ve extra bir olay yok yani kamera daha iyi çekiyor gibi bir durum yok. Ancak üzerindeki ilk sürüm örn.14 serisi için optimize edilmiş oluyor ios 16. Dikkat ettim 16.6 daha kötü şarj süresi veriyor ilk çıkan sürüme göre. Ve bu muhtemelen kasıtlı yapılıyor. Sebep iphone 15 önceki nesile göre %30 daha iyi şarj süresi versin diye. Biz de ooo tele güncelleme gelmiş diye sazan gibi atlıyoruz. Cihazlar eskimiyor eskitiliyor. Çok net!
Dev Beta 6 çıktı
-
Sürüm kodu ne hocam?
c
(iOS 17.0 (21A5312c))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 16 Ağustos 2023; 1:42:40 >
Teşekkür ederim. Yükleyeyim dayanamadım yine (:
70-80 adet düzeltme var. Önceki sürümden kötü değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X