< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (24. sayfa)
-
-
İos 17 yi önerirmisiniz iphone 14 pro max için… yoksa bir süre daha 16.6 ile devam etmeli mi …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
16.6 ile sonuna kadar devam edin. iOS 17’deyim.
Tamamdır teşekkür ederim
Denedim hocam bakalım nasıl bir etkisi olacak.
-
Umarım etkisi olur
-
Hocam ekran tazeleme konusunda fark var mı? Akıcılık konusunda daha iyi diyorlar.
Gün içinde ara ara güç modunda kullanırım. Ama normal modda 16’ya göre az da olsa hızlanma hissediliyor. Net bir şey söylemek aynı özellikte farklı sürümdeki için iki cihazı karşılaştırmak gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 7 Ağustos 2023; 23:7:34 >
iPhone 14 pro iOS 16.6 şarjı çok iyi gidiyordu başlangıçta nedense şuan kötüye gitmeye başladı gibi geliyor
iOS 17 beta da durumlar nasıl geçilir mi ? Özellikle AirPods pro özellikleri ve Apple Watch için sabırsızlanıyorum aslında
-
-
Beta 5 iyi geldi sanki. Beta 4’teki bazı aksaklıklar giderilmiş gibi. Erken konuşmayalım yine de.
-
ios 17 developer Beta 3 de aldığım itunes yedeğini aynı gün developer Beta 3 de ve daha sonra developer Beta 4 de geri yükleyemedim. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı? Böyle bir sıkıntının olduğunu duyan bilen var mı? Beta 5 deki düzeltmelere baktım fakat bununla alakalı birşeye rastlayamadım. Bu sıkıntıları windowsta yaşadım. Macbookumda 6 ay önce aldığım yedeğe geri dönüş yapabildim.
Acaba sorunum ios 17 betalarıyla mı alakalı yedek aldığım bilgisayarla mı alakalı bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 9 Ağustos 2023; 18:14:8 > -
Beta 3 geldi
ios 17 beta 5 yeni indirdim sistem 30 gb hafıza kaplıyor başka karşılaşan oldu mu? ios 16'dan geçtim 14 pro max
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İos 16 larda herhangi bir sayfada dinamik adaya dokununca sayfa başına geliyordu. İos 17 de yapmıyor bu özellik açılıp kapatılıyorsa yerini bilen var mı
Dinamik adaya değil sağına veya soluna tıklayınca oluyordu 16 da… 17 de aynı şekilde oluyor…
Öyle de oluyormuş şu an siz dediniz öyle keşfettim🙊 teşekkürler önceden dinamik adaya dokunuyorsum hatta buyuyup kuculuyordu ada hoştu boyle sorunum cozuldu
Oto parlaklık açıkken karanlık yerde ekranı uyandırınca flaş çakması gibi açılıyordu ekran. Şu an var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X