Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
8.028
Cevap
280
Favori
672.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benzeri var

Telefon ve ekran açıkken
    Ses arttırma tuşu bir kez bas bırak
    Ses kısma tuşu bir kez bas bırak
    Elma çıkana kadar güç tuşuna basılı tut bırak

Telefon açılacak sim pini sormayacak

Belki sorun düzelmesini sağlayabilir…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İos 17 yi önerirmisiniz iphone 14 pro max için… yoksa bir süre daha 16.6 ile devam etmeli mi …

• brave353 kullanıcısına yanıt
    16.6 ile sonuna kadar devam edin. iOS 17’deyim.

• TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim

Denedim hocam bakalım nasıl bir etkisi olacak.

• sp@wn kullanıcısına yanıt
    Umarım etkisi olur

• Beta 2’de pil bölümüne görüş ve öneriler eklenmiş:) iki gündür b.kunu çıkarmıştım bu uyarı iyi oldu.

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

ekleme: merak edenler için pil süresini koyayım pil ekran görüntüsü sırasında %47’deydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 7 Ağustos 2023; 22:37:41 >

Hocam ekran tazeleme konusunda fark var mı? Akıcılık konusunda daha iyi diyorlar.

• carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Gün içinde ara ara güç modunda kullanırım. Ama normal modda 16’ya göre az da olsa hızlanma hissediliyor. Net bir şey söylemek aynı özellikte farklı sürümdeki için iki cihazı karşılaştırmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 7 Ağustos 2023; 23:7:34 >
  • iPhone 14 pro iOS 16.6 şarjı çok iyi gidiyordu başlangıçta nedense şuan kötüye gitmeye başladı gibi geliyor

iOS 17 beta da durumlar nasıl geçilir mi ? Özellikle AirPods pro özellikleri ve Apple Watch için sabırsızlanıyorum aslında

• Beta 5 geldi 1.1gb 14 pro max

Surum numarasi D olmus finale yaklasiyoruzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 8 Ağustos 2023; 22:1:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta 5 iyi geldi sanki. Beta 4’teki bazı aksaklıklar giderilmiş gibi. Erken konuşmayalım yine de.

• Böyle bir şey çıkmış yeni sürümde. Bu 4 GB nedir anlayan var mı? iCloud yedekleme kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 9 Ağustos 2023; 12:10:2 >
  • ios 17 developer Beta 3 de aldığım itunes yedeğini aynı gün developer Beta 3 de ve daha sonra developer Beta 4 de geri yükleyemedim. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı? Böyle bir sıkıntının olduğunu duyan bilen var mı? Beta 5 deki düzeltmelere baktım fakat bununla alakalı birşeye rastlayamadım. Bu sıkıntıları windowsta yaşadım. Macbookumda 6 ay önce aldığım yedeğe geri dönüş yapabildim.

Acaba sorunum ios 17 betalarıyla mı alakalı yedek aldığım bilgisayarla mı alakalı bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 9 Ağustos 2023; 18:14:8 >
  • Beta 3 geldi

• ios 17 beta 5 yeni indirdim sistem 30 gb hafıza kaplıyor başka karşılaşan oldu mu? ios 16'dan geçtim 14 pro max

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 16 larda herhangi bir sayfada dinamik adaya dokununca sayfa başına geliyordu. İos 17 de yapmıyor bu özellik açılıp kapatılıyorsa yerini bilen var mı

• onderkaan kullanıcısına yanıt
    Dinamik adaya değil sağına veya soluna tıklayınca oluyordu 16 da… 17 de aynı şekilde oluyor…

Öyle de oluyormuş şu an siz dediniz öyle keşfettim🙊 teşekkürler önceden dinamik adaya dokunuyorsum hatta buyuyup kuculuyordu ada hoştu boyle sorunum cozuldu

Oto parlaklık açıkken karanlık yerde ekranı uyandırınca flaş çakması gibi açılıyordu ekran. Şu an var mı?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.