Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.028
Cevap
280
Favori
672.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IOS bete sürecinde beta 4 adım adım başlayan stabilite durumu beta 6 hatta 7 kadar görülüyor.Sebebide yeni nesil işlemcili prototip iPhone sürece katılıyor.Bu cihazın sınırlarınız zorlamaya çalışırken alt sürüm cihazlar çok etkileniyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • IOS 16.6 geçiş yapıp sonrasında beta 7 ile tekrar dönüş yapılması mantıklı hareket olacaktır.

• Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt

bence şu an gayet iyi ios 16'ya dönmek çok mantıklı değilbenim için

Tam hakim değilim ama beta süreci OTA ağırlıklı olduğu için normal kullanıcılar iTunes vs. ipsw ile yüklemezler. Cihaz farkıyla beraber, cihaza yüklü uygulamalar, eski sistem ve uygulama kalıntıları ve OTA üzeri hatalı kurulumla da ilgili olabilir hata çeşitliliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 22 Temmuz 2023; 16:19:21 >
  • iPhone 13 cihazımda hücresel veri ile cihazı kullandığımda çok hantal çalışması ve şarjın çok hızlı bitmesi beni iOS 16 ya geri döndürecek gibi :) Pil sağlığı %87 belki de bunun bir etkisi vardır. İlgilenenlere duyurulur :)

• TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Hepsinin ipsw’si yayınlanıyor ama tabi kim uğraşacak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    IOS 16 beta sürümleri arasında ,özellikle yanlış hatırlamıyorsam beta 5 de şebeke sorunu oluşmuştu.İlk betalarda sorunsuz yapıda iken 4 ile 7 arasında aşırı dengesiz yapı sergilemişti.Bu yüzden 16.6 ya geçmek mantı olduğunu düşünüyorum.Tabiki geçip geçmeme tercihi kişisel karardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 22 Temmuz 2023; 20:53:30 >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Beta sürümünü ipsw üzerinden yüklerken cihazda beta sürümü yüklenmeme yada Apple üzerinden imza adımında onay almama gibi hatalar alınıyor.Cihaz tamamen DFU moda alınmış gibi davranın bu moddan çıkmıyor.Bu durumdan kurtulmak için DFU madda stock sürüm ( IOS 16 dönmek ) yüklenmeli.Tekrar IOS 17 beta profili yükleyip sürümü yeniden yüklemek gibi uzun bir yol seçmek insanı yorar.Zaten beta 6 dan sonra sürümler 15 günde bir değil haftalık gelecek.Bu kadar uğraşmak insanı yorar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 22 Temmuz 2023; 21:0:43 >
    Bir de betalar artık çıldırır. Malum iP15 serisine göre gelecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 22 Temmuz 2023; 21:22:1 >
    Evet aynen durum sizin dediğiniz gibi seyredecek .Kişisel olarak beta 4 de enkötü 5 ile 7 arası A17 için test özelleşecek.Beta 7 den sonra tüm cihazlara yönelecek.

• IOS 17.0 beta sürecinde ,her çıkan yeni betanın ipsw ‘sini bu linkten indirebilirsiniz.Cihaz modelinize göre seçin.

https://ipswbeta.dev/ios/17.x/

Hocam ben iTunes üzerinden yükleyemedim uyarı veriyor peşinen çünkü geliştirici değilim. Ancak 3utools üzerinden son betayı ipsw ile güncelledim.

• TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Ben de 3utools kullanıyorum hocam.

iTunes’i bırakalı çok uzun zaman oldu.

Yine de teşekkürler bilgi için.

3utools her işlemi hatasız yapabiliyor mu? İTunes'u bırakmayı düşünmekteyim

• Türkçe klavye ne durumda. Deneyen var mı? iOS 16 nın kelime tahmini berbat çalışıyor

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt

Kelime önermesi yetersiz seciyede düzeltmesi kötü

5-10 satır alt alta uzun yazarken arada silerken kasıyor

Bir kere silince sanki silme tuşuna basmamışım gibi tekrar basınsa 2 kere siliyor bu kez  

16 nın daha hatalarını say say gitmezken neredeyse 17 den hiç bahsetmeyelim acele etmeyelim yoksa diğer türlü müstahak  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 15 iPhone 13 var klavye müthiş. iOS 16 telefonla yazarken çok uğraşıyorum

• bu gece beta 4 gelir bence

• Developer Beta 4 yayında

• İOS 17 kullananlar carplay'de shareplay kullanabiliyor mu ?

en çok sevindiğim özelliklerden biriydi ancak shareplay araçta görünmüyor. Kablolu carplay kullanıyorum bununla ilgisi olabilir mi ?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.