Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.028
Cevap
280
Favori
672.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    14 pro max public beta sonrası ağ ayarlarını sıfırladım ardından konum ve gizliliği sıfırladım… şuan batarya 16.6 ya yaklaştı günlük kullanımda…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brave353 kullanıcısına yanıt

deneyeyim hocam umarım düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 17'nin son public betasına 16.6'dan geçtim, gerçekten pil süreleri neredeyse aynı. 13 pro max ile hala günü rahatlıkla çıkartabiliyorum ama watchos'un public betası pil konusunda biraz dengesiz. Gün içinde bazen pil çok hızlı azalıyor, bazen de olması gerektiği gibi normale dönüyor. Yeni şeyleri daha fazla ekledikleri için özellikle 8 adet widget ekleyebilmemiz belki de bu pil süresini negatif etkiliyor olabilir. Normalde akşam 20:00 ile 23:00 arasında şarj edip diğer gün aynı saatlere kadar kullanırdım ve pilim hala %20-30 civarı kalırdı (series 7 45mm). Şu an şarjım uzun zaman sonra %17 oldu.

Genel olarak iOS 120hz ekranda ios 16'da görmediğim kadar iyi akıyor. Özellikle haptic touch'ı bazı uygulamalarda sıklıkla kullandığım için bu haptic touch için saptanmıştan daha hızlı olan 'hızlı' seçeneği eklendiğine sevindim. Pil performansı da güzel olunca genel olarak dişin kovuğunu doldurmayacak kadar yenilik gelmiş olsa bile kötünün iyisi bir sürüm, performans mutlu ediyor şimdilik. Bu performansın akma hissini iOS 16'nın son 2 public betasına katıldığımda da hissetmiştim ama ana sürümde biraz daha kısılmıştı bu akıcı his (iPhone 11 kullanıyordum o dönem).

• Göz sağlığı için bu sürümde gelmiş herhalde. Sürekli uyarı veriyor 🤣

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

• iOS 17'de bence en büyük değişiklikler 120 hertz ekranı tam olarak kullanmak ve arama geçmişinde daha geriye gidebilmek oldu. Normalde iPhone kafasına göre hertzi kendi ayarlıyordu ama iOS 17 ile en düşük 90 hertze düşüyor gibi. Birde önceki sürümlerde arama geçmişinde maksimum 10 gün öncesi görülebiliyordu.

• Bildirim geçmişini tutmuyor sanırım iphone? Uygulama mı kullanmamız gerek?

• 0537 kullanıcısına yanıt
    Nereden kontrol edebiliriz? UFO fps benzeri test sayfalarında Max 60 görünüyor.

• Ekran parlaklığı ve sesi açarken o ivmeli hareket biraz sinir bozucu olmuş, bilmiyorum farkeden ya da sorun yaşayan oldu mu ama parlaklığı açarken biraz ittirerek bırakırsanız normalde sabit kalması gerekirsen biraz daha parlaklığı açıyor ve ne kadar ivmeli isterseniz ona göre ışık daha da açılıyor. Güzel ama işlevsellik olarak sinirimi bozdu.

+ Olarak medya sesini tamamen kıstığında mesela instagramda bir şeyler izlemeye devam edince ses tekrar %10-15 seviyelerine çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 29 Ağustos 2023; 14:12:19 >
  • Public beta 5 deyim airpods pro 2 icin sessize alma ozelligini ve direkt siri olarak seslenme ozelligini goremedim. Bunlar henuz eklenmedi mi acaba?

• Yeni beta (Dev Beta 8) 21A5326a geldi

• TheBlondie kullanıcısına yanıt

Aksilik olmazsa son bir beta. Güncellerken bi korkuttu açılmadı bir süre.

• iOS 17 sürümün 17.x.x sürümünden önce tavsiye etmiyorum yine de siz bilirsiniz
    Yüklemesi kolay ama geri dönmesi ayarlaması vs zahmetli zaman alıyor özellikle temiz kurulumda
    iOS 16.6 ya gelindi halen daha sorunları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 29 Ağustos 2023; 21:9:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • “İ” olayı çözülmüş gibi.

• carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Evet, çözülmüş. Demek ki benim dışında forumdan birkaç kişi daha feedback atınca dikkate almışlar demek. :))

• TheBlondie kullanıcısına yanıt

Olabilir hocam :)

• Arkadaşlar iOS 17 şu an iOS 16.6’dan daha fazla buga falan sahip mi yoksa yüklenebilir mi? Beta olması umrumda değil iOS 16 şarjı su gibi yiyor

• Public 6 geldi

• Denetim merkezini indirince animasyon kasıyor hala, düzeltmemişler

• Beta 8 yükledikten sonra instagramda bazi hikayelerde müzikler oynatılamiyor deneyip kontrol edip yazarsanız karşılaştıralım genel bir sorun mu yoksa yeni beta sürümle mi alakalı acaba

• Instagram iOS 17'e göre düzenleme yapmadan düzelmez o. iOS ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Zira geçen senelerde de (hangi iOS'taydı hatırlamıyorum) aynı sorun olmuştu..

Instagram güncelleme yayınladıktan sonra düzelmişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 30 Ağustos 2023; 1:34:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.