beta 8 ve public beta 6 geldi |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (30. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Public Beta 6 ya geçiş yaptım şuan bir sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son beta bir öncekine göre cihazı daha fazla ısındırıyor ve fazla pil tüketimine sebep oluyor. Birkaç gün geçsin tekrar bir değerlendiririz. Geçmeyi düşünenler bu beta özelinde bence beklesinler.
-
Cihazda ısınma yok şarj 16.6 dan çok gidiyor şuan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
16.6'nın pil performansından memnun değilim cihaz 14 pro (pili biraz da ben eskitmiş olabilirim)
Eylül 16 sında yurt dışına çıkıcam ıuzun süre ve pil çok önemli benim için public beta kullananlar pil hakkında ne düşünüyor ?
-
iPhone 11 ile beta sürecine giren var mı?
Durumlar nasıl? Pil, ekran süresi, ısınma, kasma donma vb. bilgi verirse sevinirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
16' dan memnun kalmadım.
-
en son beta geçişimde iphone 12 pro maxin pil sağlığı bir anda %7 düşmüştü o yüzden hiç elim gitmiyor 15 gün daha bekleriz
beta 8 ile auto lock sorunu devam ediyor, bakalım ne zaman düzelecek bu sorun.
unutup masaya bırakıyorum telefonu 1 saat sonra geliyorum ekran halen açık.
-
Hocam ilk betadan beri kullanıyorum hiç karşılaşmadım bu sorunla. Cihaz 14 Pro. 12 Eylül’de muhtemelen iTunes da iOS 17 ile uyumlu olacak şekilde güncelleme alır. iOS 17’nin herkese açık ilk iPSW dosyasını “ipsw.me” sitesinden indirin. Biraz klasik olacak ama o gün iPSW dosyasını indirip DFU ile yedeksiz kurulum deneyebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet evet bunların farkındayım zaten, cihazımın içi çok dolu sıfırdan kurulum sürecini yönetmen için epey bir vakte ihtiyacım olacak o vakti bulamıyoruz henüz, tabi bir de bir şey uçarsa duygusu var :) dolu cihaz başa dert..
-
Yine dayanamadık, Public Beta 6'ya geçiş yapıyorum. Downloading...
-
İos 16'nın da son 1-2 betasına katılmıştım ama ios 17'de beta 5 ile giriş yaptım ve bende günlük kullanımda şu an beta 6 gayet iyi 13 pro max için sorun yaşamadım ufak tefek buglar haricinde.
Benim en nefret ettigim,kilit ekrani yukari kaldirinca o saliselik olay can sıkıcı yani duvar kağidi olay göze cok carpiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 2 Eylül 2023; 23:45:5 >
İnstagram sanki ios17 ile uyumlu değil sanırım. Video hikayelerinde kalite eskisi gibi değil.
Dün gece geçtim, bu ne abi Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi resmen
Kimse farketmemiş. Artık Türkçe klavyede Ç, Ğ, Ş gibi Türkçeye özgü harfler olmadan yazmak mümkün. Bu sayede klavye büyüyüyor.
Tam olarak nasıl hocam? Şimdi denedim zaten bu şekilde değilimiydi? Yine tahmin kısmından değiştiriyoruz. Ama şu bir gerçek tahmin daha iyi çalışıyor.
Qwerty Türkçe klavye yıllardır var zaten sanırım siz biraz geç farkettiniz onun dışında yeni gelen herhangi bir özellik duymadım klavye için.
Arkadaslar kilit ekraninda arka plan duvar kagidini felan degistirirken, secimler bölümünde sag sola kaydirirken iOS 16 gibi hala hafif kasma, titreme oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X