Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.028
Cevap
278
Favori
672.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

RC sürüm bu ! Üstlerde yazıldı normal verileceği tarih.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt

Peki teşekkür ederim

• 14 pro serisine yeni kamera seçeneği geldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brave353 kullanıcısına yanıt
    Ne geldi hocam? 14 pro kullanıyorum, farketmedim.

• freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf sekmesinde sağ üstte “RAW 12, Heif Max., RAW Max.” seçenekleri var.
    Portre Modunda yine sağ üstte yeni kısayollar mevcut.
    Video modunda da sol ve sağ tarafta yeni kısayollar mevcut.

• TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim 🙏🏼

• Aramada karşı tarafta poster göstermeyi yapamadım. Sorun ne acaba?

• from_anatolia kullanıcısına yanıt
    Rehberde kayıtlı numaralarda poster görmek için numarayı düzenlemek gerekiyor, sizin kendi telefonuzda yapacağınız işlem hali hazırda karşı tarafta bie değişiklik yapmaz. Yeniden kendi kişi kartınızı paylaşmanız gerekir.

Kendi rehberinizdeki numaralarda poster görmem için istediğini kişinin rehberdeki düzenleme kısmına girin. Girince ad-soyad'ın üstünde posteri düzenleyebileceğiniz bir kısım var. Oraya girdikten sonra özelleştir butonuna tıklayın ve açılan pop-up'dan Poster'i seçerek düzenleyin.

Kendi posterinizi ya da kişi kartınızı sa rehberin en üstündeki Kartım kısmımdan düzenleyerek aynı işlemleri yapabilirsiniz. Daha denemedim ama kişi kartınızı düzenleyince eğer numaranızı dokundurarak paylaşırsanız fotoğrafınızla beraber artık hangi bilgilerinizi de karta işlediyseniz paylaşması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 13 Eylül 2023; 12:0:48 >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Düzenledim ama eşimi aradığımda ekranında posterim gözükmüyor.
    İki cihaz da ios 17, iki cihazda da posterler açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 13 Eylül 2023; 12:0:36 >
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    Demek istediğiniz sonradan anlayıp olayı yazının başına ekledim. Sizin yapacağınız değişiklik karşı tarafı etkilemez, yeniden numaranızı dokundurarak paylaşmanız gerekir.

• İlk çıktığında benim gibi İOS 16’yı alelacele yükleyenler şu anda İOS 17 ye karşı temkinle yaklaştığına eminim. Telefonum stabil durumda ve o hatayı tekrarlamayacağım. En azından 17.5 e kadar bekleyeceğim.

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 👍

• Beklemek mantıklı. Geçen süreçte iOS 16’nın pek iyi bir sürüm olamadığı görüşü ağır basıyor. iOS 17’nin, iOS 16’nın iyileştirilmiş hali olacağına dair beklentim yüksek. Bu sırada 16.7.x’lerle idare edilir. 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 13 Eylül 2023; 12:31:35 >
  • Arkadaşlar ben bu geliştirici kaydımı silmek istiyorum. Kayıt yaptığım yerden bi türlü bulamadım kayıt silmeyi bilen varsa yardımcı olabilir mi

• Cihat__ C kullanıcısına yanıt
    Apple Developer programına katıldıysanız bir yıl süresi dolmadan çıkamazsınız.Anca yeni yıl için iptal yapabilirsiniz.Apple yıllık ücret almaz ve hesabınınz normal hesaba dönüşür.

• Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt
    Bende böyle çıkıyor yazılım güncellemede. Vpn kisiminda profil falanda çıkmıyor. Enteresan valla nasil gidecek bunlar anlamıyorum. Hayırlısı bakalım

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

• Arkadaşlar yine bu saçmalık devam ediyor mu? Apple 20 tane update gönderdi iOS 16 da bu sorunu çözemedi ve gerçekten acayip sinir bozucu.

Bildirimler kare olarak gelip sonra yuvarlatılmış şekline dönüyordu. Orada bug var ve Apple aylardır düzeltmedi.

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1
  • Valla acele etmemekte fayda var beta olsun normal sürüm olsun daha yolun başındayız hatalar eksiklikleri ciddi anlamda sinir bozuyor bazen
    Artık gözüm yemiyor iOS 13-14 ten sonra üşeniyorum yorucu oluyor ve zaman alıyor indirmesi yüklemesi vs kolay ama geri dönmesi uğraştırıyor
    Ana telefonumda 11pm 16 2. Telefonum Se 2020 15.4 yüklü yeni pille muhteşem 2. Telefon olarak verdiği performans (jailbreak)
    11pm de 16 yüklü sinir gıcık olduğum bazı şeyler var Se deki 15.4 ü arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 13 Eylül 2023; 15:46:58 >
  • Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt
    Hocam developer olduğum için ücret isteyeceklermi peki şu anda

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.