|
Bildirim
İşin garibi bu Apple konularına kullan(a)mayan satın alamayanlar biz kulananlardan daha çok yorum atıyor, neden acaba? :))
|
Kedi ile ciğer ilişkisi hocam. |
Ben Androidde çıkıpda aaa çalışmıyor dediğim birşey hatırlamıyorum. Oneplus çıktığından beri oneplus kullanıyordum. En son 12 kullandım. İmei işi çözülmedi. En son note 2 kullanmıştım. S24plus aldım. Net söylüyorum. Değil apple, samsungun bile oneplus "ince" eklenmiş özelliklerine erişmesine 5 6 yıl var. Aynı apple a dediğim şeyleri oneplus kullanırken samsung eklediğinde "bu yokmuymuş ya" diyodum. Şuan alıştığım kullandığım şeyler hala yok. Ağ hızı yok, ağa bağlantı tipini ve standartını göremiyorum, eklenti kullanmadan gezinme çubuğu gizlenmedi, otomatik uyku modu yok, rutin eklemek gerekti, gelen bildirimleri sadece yazı olarak görüp kaybolmasını, her yeni yazışma bildirimini bu şekilde görmek istiyorum, olmuyor. Aod o kadar aptalca çalışıyorki kapattım sinirlenmemek için. Kısaca olay Android ios meselesi değil. Android olup sms bakarken reklam gösteren xiomiye 1 lira vermem mesela... İş görüp görmemesi olay. Apple daha yeni arama ekranında diaga basıldığında isim çağırmayı ekledi mesela. Bu samsungdanda önce oxygenos2 de oneplus da olan bi özellikti. Durumu anlatabildim umarım 👍
Edit:samsunga bikaç sene önce gelen, çıktığında kimsede olmayan, oyun modu oneplus 6t ile çıkmıştı mesela. Çatır çatırda çalışıyordu 👍 apple daha yeni ekledi... https://www.youtube.com/watch?si=l4Cy4VMk1nkEz8Jg&v=H_mpv0edVrc&feature=youtu.be |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 15 Eylül 2024; 21:55:34 > |
Video kaydını durdurma özelliği geldi. Diğer yenilikleri sallayın tek başına bu bile yeter. Şimdi rakipler düşünsün. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 15 Eylül 2024; 23:25:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kedi ile ciğer ilişkisi hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bunların çoğu yenilik değil.. apple sorunu video izlerken yazı yazabılme veya baska uygulama kullanabılmek gerek |
|
Benim oğlan Xbox kolu ile oynuyor oyun. Arcade üyeliği de var. Bir çok oyun oynanıyor arcade içindeki. |
Çocuklara biberon. |