|
iOS 18 ile Siri yeniden doğuyor: İşte beklenen yeni yetenekleri
-
-
Google gemini işine gelmeyen her soruya "ben bir modeliyim anlamam" diye geçiştiriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
OpenAi ile hiçbiri kıyaslanamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google Assistant, Siri ye göre daha avantajlı ve kullanışlı. İki assistantı kullanıp Siri yi seçen birinin direk ön yargılı olduğunu söylerim, üstüne üstlük tam entegre olmasa da Google Assistant İPhonelar da bile var
Google niye Gemini yi alelacele getirip bunla övündüğünü anlamıyorum. Daha Gemini, Google Assistant nın yapabildiklerini yapamıyor
Gemini ve ChatGPT i kıyaslarsanız en kolay fark edeceğiniz şey Gemini'nin daha fazla halüsinatif ve yanlış cevaplar verecek oluşu
Eğer Apple OpenAI ile anlaşmaya varmışsa helal olsun, ChatGPT, Dall-e, Codex, Whisper, GAN, AI Five bunları entegre ederse muazzam öne geçer
Tabi önemli olan her cihaza sunabilecek mi? bazı söylentilerde sadece üst cihazlar en iyi desteği alacak deniyor, tabi bide ücretsiz mi?
O ara Google:
Yine de Apple ın adımı iyi olmuş, rekabet tüketicinin işine gelir, uzun zamandır Google biz en iyiyiz diye bir şey yapmıyorlardı görsünler bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkthepro -- 9 Haziran 2024; 13:45:46 >
-
Bunu eski sürümde yaşıyordum ama 1.5 modelinden sonra hiç yaşamadım. Bu model öncekine göre ciddi bir iyileştirme oldu.
-
gelsin bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X