arkadaşlar ben eşimin kullandığı iphone 3g cihaza 4.1 i yükledim, iyiki yüklemişim gerçekten gözle görülür bir iyileşme ve hızlanma elde ettim, 3g cihazlara kesinlikle tavsiye ederim, kendim kullandığım 3gs ye şimdilik yüklemiyorum malum jb henüz çıkmadı, muhtemelen 4.1 için jb yakın zamanda çıkar
Arkadaşlar iphone 4 üm 4.02 oldugu icin unlock yapamadım abd den almıştım şimdi 4.1 e jb cıkarsa unlock problemini halledebiliyorum deği mi?
quote:
Orijinalden alıntı: valerio Arkadaşlar iphone 4 üm 4.02 oldugu icin unlock yapamadım abd den almıştım şimdi 4.1 e jb cıkarsa unlock problemini halledebiliyorum deği mi?
Evet yapabilirsin unlock cikinca jb
Ben iOs4.1'i 3g cihazıma yüklemiştim ve bazı arkadaşların dediği gibi kısmi hızlanmalar gerçekleşmiş; fakat fotoğraflara girince üstteki çubuğun siyahtan griye dönme beklemesi hala mevcut. Ayrıca sanki mesajlar, ayarlar vs. menülerine girerken 3.1.3'ten ağır girmekte... JB olmaması ve menülere geç girmesi sebebiyle tekrar 3.1.3 JB'liye geri döndüm. Belki resmi 4.1'de bu sorun olmaz ama 3g kullanan diğer arkadaşların fikirlerini görünce de ne yapsam karar veremedim.
Yarın mı çıkacak şimdi bu 4.1 iP 4 için
quote:
Orijinalden alıntı: Muratti1905 Yarın mı çıkacak şimdi bu 4.1 iP 4 için
İnsalaahhhhhhhh.
quote:
Orijinalden alıntı: btutkan
quote:
Orijinalden alıntı: Muratti1905 Yarın mı çıkacak şimdi bu 4.1 iP 4 için
İnsalaahhhhhhhh.
Ben bugunu 8i diye biliyorum :s
Hani, yok şuana kadar bi kıpraşma itunes da..
quote:
Orijinalden alıntı: Muratti1905 Hani, yok şuana kadar bi kıpraşma itunes da..
Şuan New York'ta saat sabah 5:18 olduğu için olabilir mi? :)
JB çıkmaz gibi yakında, 4.1'in bi önemi kalmıyor bu durumda :(
4.1 çıksında bir ilk önce JB ide çıkacak elbet.
Normalde yeni ipod touch in apple storelarda satilma tarihini 8 Eylul olarak yazmislardi Press announcementda. Ve Yeni iPod touchlarda 4.1 yuklu olarak gelecegine gore begun dediklerine gore 4.1 de cikmasi lazim, Apple in sitesinde hala coming soon yazmasi ve Amerika saatiyle gece yarisi bu guncellemeyi hala mumkun kilmamasi biraz garip dogrusu.
quote:
Orijinalden alıntı: oerdogan
Normalde yeni ipod touch in apple storelarda satilma tarihini 8 Eylul olarak yazmislardi Press announcementda. Ve Yeni iPod touchlarda 4.1 yuklu olarak gelecegine gore begun dediklerine gore 4.1 de cikmasi lazim, Apple in sitesinde hala coming soon yazmasi ve Amerika saatiyle gece yarisi bu guncellemeyi hala mumkun kilmamasi biraz garip dogrusu.
Genellikle TR saatiyle akşam üstü çıkıyor yazılımlar hep hocam. O nedenle normal. Bu arada JB ile ilgili hala hiç bir gelişme yok. Sanırım cidden 4.2'yi bekleyecekler ki bu da en az 1 ay demek :(
Ejlover abim bişey soracağım bu jailbreak cidden helal mi acep? Milletin hakkına girmeyelim sonra.?
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetjanx
Ejlover abim bişey soracağım bu jailbreak cidden helal mi acep? Milletin hakkına girmeyelim sonra.?
Hocam crack'li uygulama yüklemezseniz bir sorun yok
Peki cracklı uygulama yuklemiceksek jbnin bize pek faydası olur mu?
Peki zeki mürende jb yapacakmi
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetjanx
Peki cracklı uygulama yuklemiceksek jbnin bize pek faydası olur mu?
Telefona yeni özellikler katması açısından olur. Pek çok program, tema, dosya yöneticisi v.s. v.s.