Şimdi Ara

iOS 4.1 için Çıkış Tarihi Belli Oldu: 8 Eylül 2010 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda new yorkta saat 08:41 :)) mesai yeni başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania

şu anda new yorkta saat 08:41 :)) mesai yeni başladı

Hadi bakalım..
  • Mesajim bulunsun..
  • çıktı mı çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

çıktı mı çıktı mı?

Cıx.
  • Çıksın artık da yükleyip yazlığa geçecem
  • 3g ye home screen wallpaper özelliğini vermedikleri için kurmiyicam yemişim ios4 ünü
  • 08.50)))
  • zatem ciksa ne olucakki? jb yok ben iphone 4le 4.0.2 de takildim kaldim ipod olarak kullaniyorum
    onemli tarih jb tarihi
  • 4.1 yuklesek jb yapmasak gayet sorunsuz kullanabiliyor muyuz? Unlockeda flan gerek kalıo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetjanx

4.1 yuklesek jb yapmasak gayet sorunsuz kullanabiliyor muyuz? Unlockeda flan gerek kalıo mu?

telefonu türkiyeden aldıysan yada yurtdışı unlock cihazsa hiçbir sorun yaşamazsın. JB ve unlock yapmak şart değil yani ios 4.1 kullanabilmek için
  • Saol tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetjanx -- 8 Eylül 2010; 16:15:21 >
  • Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama gün içine yetiştiremeyebilirler. 4.1 için biraz daha beklemek zorunda kalabiliriz. Sanırım elma dergisi'ni o günden sonra takip etmediniz, o yazı güncellenmiş. artık 8 eylül yerine coming soon yazıyor. Yani bugün gelebilir de, gelmeyebilirde...

size bununla ilgili iki üç kaynak vereyim

4.1 çıkış tarihi güncellendi:
    http://www.elmadergisi.com/?p=3456

4.1 hakkında her şey:
    http://www.elmadergisi.com/?p=3485

• quote:

Orijinalden alıntı: mavincan

Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama gün içine yetiştiremeyebilirler. 4.1 için biraz daha beklemek zorunda kalabiliriz. Sanırım elma dergisi'ni o günden sonra takip etmediniz, o yazı güncellenmiş. artık 8 eylül yerine coming soon yazıyor. Yani bugün gelebilir de, gelmeyebilirde...

size bununla ilgili iki üç kaynak vereyim

4.1 çıkış tarihi güncellendi:
    http://www.elmadergisi.com/?p=3456

4.1 hakkında her şey:
    http://www.elmadergisi.com/?p=3485

Büyük ihtimal yetişmeyecek, evet. Ama en geç pazar günü, yani bu hafta %100 çıkacak emin olun.

• nesi yetişmiyor arkadaşlar? zaten aylardır betası osu busu geliştiricilerde değil miydi? geçen hafta da tarihi verdiler gelecek hafta diye, artık neyini yetiştiremiyorlar bunun, hazır değil mi os?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICDeddPeople

nesi yetişmiyor arkadaşlar? zaten aylardır betası osu busu geliştiricilerde değil miydi? geçen hafta da tarihi verdiler gelecek hafta diye, artık neyini yetiştiremiyorlar bunun, hazır değil mi os?

Bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.
    Büyük ihtimal yetişmeyecek, evet. Ama en geç pazar günü, yani bu hafta %100 çıkacak emin olun.

Saat 20:00-21:00 gibi çıkar kokusu. Zira yetişmeyecek diye bir durum yoktur diye tahmin ediyorum. Golden Master diye yayınlanan sürüm zaten en son sürüm değil mi? Yani -bence- 4.1 hazır. Sadece ne zaman son kullanıcıya sunulacağı belli değil. Bir ara 8 Eylül tarihi girdi/çıktı. Ama yazılımla ilgili bir yetiştirme durumu yoktur gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murateray

quote:

Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.

Saat 20:00-21:00 gibi çıkar kokusu. Zira yetişmeyecek diye bir durum yoktur diye tahmin ediyorum. Golden Master diye yayınlanan sürüm zaten en son sürüm değil mi? Yani -bence- 4.1 hazır. Sadece ne zaman son kullanıcıya sunulacağı belli değil. Bir ara 8 Eylül tarihi girdi/çıktı. Ama yazılımla ilgili bir yetiştirme durumu yoktur gibime geliyor.

İnşallah. Benim derdim 4.1'in en kısa zamanda çıkması değil aslında çünkü benim için JB ve Unlock olmadıktan sonra hiçbir işe yaramayacak. Önemli olan JB ve Unlock'un en kısa zamanda çıkması, bu da dolaylı olarak 4.1'in en kısa zamanda yayınlanması sonucuyla olacak bişey..

Yani, Sitiv biraz çabuk ol.

• 2 saate belli olur hersey
  • Valla bu saate kadar cikmamasi killandirici size soyleyeyim. Su an Amerika ET oglen 12.00. Bu adamlar yeni ipod touchlari da apple storelara bugun veriyorlardi sozde. Ben acikcasi bugun icin umutlu degilim, bence yarin veya Cuma.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.