Şimdi Ara

İOS 4.1 Şarj Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar belki bu konu daha önce açılmıştır kusura bakmayın ama çok acil cevaba ihtiyacım oldugundan konu acmak zorunda kaldım.
    Ben iPod Touch 3G 32 gb cihazıma os4.1 update i yaptım daha sonra greenpoison ile jailbreak işlemi uyguladım. Fakat sorun aleti 0 şarjdan eskiden şarja taktığımda 3 saat falan şarj ediyordu. Bu işlemlerden sonra hem şarjım çabuk bitmeye başladı hemde sarj etmeye baslayinca 1.5 saatte falan şarjda fiş işareti çıkıyor yani tam dolu.
    Bu sorun acaba os4.1 den mı kaynaklanıyor yoksa uyguladığım jailbreak ten mı oluyor ve ne yapmalıyım bilen , bilgisi olan bir arkadas yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

• Bildiğim kadarıyla Greenpoison'da şarjı çabuk bitirme sorunu yoktu ama alttaki programlara bakmak lazım. Belki onlardan kaynaklanıyor olabilir.
  • Aynı durumu yaşayan kimse yokmu?
  • Bende costum ile 4.1 yaptim sarjim dayanmiyor hemen bitiyor
  • bendede oldu 4.1 en sonra..

dokunmatik sertleşti,oyunlarda fps düştü ve şarj az dayanıyor düşüremiyorumda

ayın 13 ünde 4.2 çıkcak vs diolar umarım bu sorunlar onunla giderilir
  • 4.0 ve jailbreak.me jailbreak'i ile aynı sorunu yaşıyorum. yarısına kadar doldu diye çekiyorum şarjdan hemen bitiyor, tamamen doldurunca daha uzun gidiyor
  • Bende de aynı sorun var. Kullanırken iyide, kilitleyip bıraktığımda şarjı çok az gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantr -- 15 Kasım 2010; 20:37:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.