her yeni sürümle açılan güncel kou şarj iyileştirilmesi
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
quote:
Orijinalden alıntı: Error 404
sıstem de daha hızlı sankı ? şarzda ıyı. var var ıyıleştırme
untet. jb olmadan gecmessin mudur sen yeme bizi
bılen bılıyor bak. valla dostum ama geçersem psıkolojık etkıler bunlar olucak üzerımde kı bılesın
4.3.5 te ağ ayarlarında veriyi kapatın. sonra açın. geliyormu yine veri bağlantısı? bende gelmiyor. uçuş moduna alıp kapatıyorum o zaman bağlanıyor. hattım avea. sizde de oluyor mu bu sorun bakar mısınız?
4.3.5 mi cikti, is guc takipedemiyoruz.
bana göre de şarjda belirgin bi iyileşme söz konusu bende farkettim
Adamlar Keyfı Guncellestırme yapmazlar :) Şarj Konusuna Gelınce Psikolojık değil. Gercekten bir iyleştirme var. 4.3.5 ' e gecmelısınız.
4.3.5'te 3. Gunüm. Uyku modunda %100'den %99a düşüyor sahura kadar, sahur - sabah arası degisim olmuyor. Gün içerisinde zaman geçirmek için 3-4 saat elimden düşmediği oluyordu. 4.3.3 JB ile %35-45 arasında aksam eve geliyordum, 4.3.5 ile %65-70 oluyor. Wifi sürekli açık, yani uyku modunda degilse cihaz wifi bağlı oluyor. Oynadığım oyunlar da 4.3.3 ve 4.3.5te aynı.
Ben ciddi anlamda memnun kaldım.
sanırsam senin ag ayarlarında bir problem var ben söylediğim şekşlke yaptım aynen devam yada hattından olabilir
Bencede 4.3.3 e göre epey fark var bataryada suan %70 kullanım 2saat 20 dk beklemede 1 gün 2 saat
beyler süper iyileştirme olmuş çünkü şarjım 3 gün gitmeye başladı :))) süper hızlandı... :) kapatıp açması 1 saniye :)
ıp4 mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: cem650
beyler süper iyileştirme olmuş çünkü şarjım 3 gün gitmeye başladı :))) süper hızlandı... :) kapatıp açması 1 saniye :)
Katılıyorum :) dün 2 saat muzik dinledim wifi full acikti baya bı telefon görüşmesi yaptım ve 4 saat sonra şarjım %89 :))
arkadaslar delirmek üzereyim
4.3.5. i ilk yüklediğim zamanlar şarjım ciddi oranlarda farketmişti. uyku modunda sabah kalktıgımda %97-98 seviyelerinde oluyordu
tüm bildirimlerim kapalı wifi kapalı ping sınırlı mail alımı kapalı vs
yani şarjın en uzun süre gitmesi için herseyi yaptım.
ilk zamanlar 4.3.5. uzun süre giderken son 1 haftadır şarjım kendi kendine düşüyor. gece 10 da %100 iken sabah kalktıgımda %80 lerde buluyorum telefonu
nedir bu sorun çıldırıcagım....
Restore yap dostum bi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme