Şimdi Ara

ios 4.3.5 sarjda iyilestirme mi olmus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 78erhan78

bende bu konu nerelerde kaldı diyorum

her yeni sürümle açılan güncel kou şarj iyileştirilmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

sıstem de daha hızlı sankı ? şarzda ıyı. var var ıyıleştırme

untet. jb olmadan gecmessin mudur sen yeme bizi

bılen bılıyor bak. valla dostum ama geçersem psıkolojık etkıler bunlar olucak üzerımde kı bılesın

• 4.3.5 te ağ ayarlarında veriyi kapatın. sonra açın. geliyormu yine veri bağlantısı? bende gelmiyor. uçuş moduna alıp kapatıyorum o zaman bağlanıyor. hattım avea. sizde de oluyor mu bu sorun bakar mısınız?
  • 4.3.5 mi cikti, is guc takipedemiyoruz.
  • bana göre de şarjda belirgin bi iyileşme söz konusu bende farkettim
  • Adamlar Keyfı Guncellestırme yapmazlar :) Şarj Konusuna Gelınce Psikolojık değil. Gercekten bir iyleştirme var. 4.3.5 ' e gecmelısınız.
  • 4.3.5'te 3. Gunüm. Uyku modunda %100'den %99a düşüyor sahura kadar, sahur - sabah arası degisim olmuyor. Gün içerisinde zaman geçirmek için 3-4 saat elimden düşmediği oluyordu. 4.3.3 JB ile %35-45 arasında aksam eve geliyordum, 4.3.5 ile %65-70 oluyor. Wifi sürekli açık, yani uyku modunda degilse cihaz wifi bağlı oluyor. Oynadığım oyunlar da 4.3.3 ve 4.3.5te aynı.

Ben ciddi anlamda memnun kaldım.
  • sanırsam senin ag ayarlarında bir problem var ben söylediğim şekşlke yaptım aynen devam yada hattından olabilir
  • Bencede 4.3.3 e göre epey fark var bataryada suan %70 kullanım 2saat 20 dk beklemede 1 gün 2 saat
  • beyler süper iyileştirme olmuş çünkü şarjım 3 gün gitmeye başladı :))) süper hızlandı... :) kapatıp açması 1 saniye :)
  • ıp4 mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

beyler süper iyileştirme olmuş çünkü şarjım 3 gün gitmeye başladı :))) süper hızlandı... :) kapatıp açması 1 saniye :)

Katılıyorum :) dün 2 saat muzik dinledim wifi full acikti baya bı telefon görüşmesi yaptım ve 4 saat sonra şarjım %89 :))
  • arkadaslar delirmek üzereyim

4.3.5. i ilk yüklediğim zamanlar şarjım ciddi oranlarda farketmişti. uyku modunda sabah kalktıgımda %97-98 seviyelerinde oluyordu

tüm bildirimlerim kapalı
    wifi kapalı
    ping sınırlı
    mail alımı kapalı vs

yani şarjın en uzun süre gitmesi için herseyi yaptım.

ilk zamanlar 4.3.5. uzun süre giderken son 1 haftadır şarjım kendi kendine düşüyor.
    gece 10 da %100 iken sabah kalktıgımda %80 lerde buluyorum telefonu

nedir bu sorun çıldırıcagım....
  • Restore yap dostum bi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.